- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
Annemin evi bahçeli orda özgür özgür takılıyor kimseye bulaşmıyor fazla bizim evde öyle bir şansı yok sıkılıyorBirisi şunu yazmisti erkek çocuk iyi ama bahçeli bir ev lazım diye aklıma geldi:)
Birisi şunu yazmisti erkek çocuk iyi ama bahçeli bir ev lazım diye aklıma geldi:)
Yaaaaa ne zamandır size sormak istiyordum cinsiyeti belli mi diye. Merak etmiştim. Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kolay doğumlar diliyorumNe diyeceğimi bilemedim, erkek bebek bekliyorum. Allah yardımcınız olsun. Yeni fobi kilidi açıldı benim için…
Allah analı babalı büyütsünNe diyeceğimi bilemedim, erkek bebek bekliyorum. Allah yardımcınız olsun. Yeni fobi kilidi açıldı benim için…
Aynen ben de.Yaaaaa ne zamandır size sormak istiyordum cinsiyeti belli mi diye. Merak etmiştim. Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kolay doğumlar diliyorum
Ooo maşallah!Allah analı babalı büyütsün
Şimdiden Allah yardımcınız olsunNe diyeceğimi bilemedim, erkek bebek bekliyorum. Allah yardımcınız olsun. Yeni fobi kilidi açıldı benim için…
Aynen öyle. İyi insanları görmek bilmek çok güzel. Rabbim CC sayılarını çoğaltsın.Aynen ben de.
Gerçekten ne güzel dostluk yuvası burası!
Birbirimizi merak etmemiz, kalplerimizin karşılıklı olması çok hoş…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?