Erkek çocuk annesi olmanın güzel yanları

Kız annesiyim, inşallah bir de oğlum olacak. Rabbim iki mutluluğu da tatmayı nasip etti çok şükür. :) Ama söylemem gerekir kız annesi olmak çok güzel bir duygu.. Babasıyla yaramazlık yaptıklarında ikisinde de azar çekmek çok güzel. :D ben makyaj yaparken ona da ruj sürmek, beraber cici kız olmak, barbielerle evcilik oynamak, beraber hamur açmak... Ne bileyim, her çocuğun güzellikleri ayrı sanırım. :)

Anne olmak en güzel ayrıcalıktır peki ya erkek çocuğa sahip olan annenin en güzel yanları nelerdir? İşte birbirinden keyifli o ayrıcalıklar...
Eki Görüntüle 1588471

Küçük de olsa bir erkeğin ilk aşkı siz olacaksınız.

Kravat, papyon, ceket giyen küçük bir adam yaratacak, eşinize giydiremediğiniz şeylerin hevesini ondan alacaksınız.

Hayatınızın erkeğinin minyatür bir kopyası her an yanınızda olacak.

Onun peşinden koşturup ve arkasındaki dağınıklığı toplamak zaten 2 saat kardioya eşdeğer olduğu için asla spor ve diyetyapmak zorunda kalmayacaksınız.

Eşinizden daha çok sevebileceğiniz başka bir erkek yok diye düşünürken aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prensinize aşık olacaksınız.

Arabalar hakkında tez yazacak kadar bilgi sabibi olacak, onunla birlikte hiç duymadığınız araba markalarını bile öğreneceksiniz.

Bugüne kadar ortaya çıkaramadığınız maskülen tarafınızı minik adamınız ile birlikte keşfedecek ve eğlencenin dibine vuracaksınız.

Sizin en delikanlı arkadaşınız, sırdaşınız, dert ortağınız olacak.

Futboldan ve toptan artık eskisi kadar nefret etmeyecek ve dünyanın en mutlu gol yiyen annesi olacaksınız.

Onunla birlikte düz duvara bile tırmanacak kadar tecrübeli bir dağcıya ve yerlerde sürünen komandolara dönüşeceksiniz.

"Sen erkek muhabbetinden anlamazsın" sözlerine inat minik adamla birlikte erkek muhabbetleri yapacak, erkek jargonuna iyice aşina olacak ve erkelerin dünyasına sinsice yaklaşma fırsatı bulacaksınız.
okurken gözlerim doldu:KK61:duygulandım benim 3 erkeğim var eşim ve iki oğluşum:KK200:

Benim de bir oğlum var. Ömrüm ömrü olsun! Her mikrometresine aşık olduğum :) sarılıp anniiee demesiyle gönül evimi ışık ışık aydınlatan! Yeni temizlediğim yerleri çikolatalı gofretle boyayan, mutfak beziyle anniiee ben sil deyip cam yer koltuk silen, çok sevdiği çikolatasından kendi yemeden önce benim ağzıma koyan,gördüğü hayvan börtü böceği sahiplenip deli gibi seven...Rabbim olmayan herkese hayırlısıyla versin inşallah!
Bu sırada 1 saat önce yeni aldığım telefonumun ekranını çatlattı. Başkası olsa dünyayı başına yıkardım evlat olunca 'ama oğlum aşk olsun' diyebiliyor sadece insan :/

benim de bir oğlum var 18 yaşında hayatımın en büyük aşkı herşeyim ama şuan yanımda değil babasının yanında farklı sıkıntılar var o kadar canımı yakıyoki bu durum büyüdükçe abayı taklit ediyolar ne diyebilirim ki mevla evlatlarımızı bize bağışlasın :(

Benim oğlum 7 yaşında ve ben onun ilk aşkıyim bana acayip düşkün kucuklugunden beri ben olmadan babasıyla asla hiç bir yere gitmez. Eşimin bana sesi az yükselisin hemen beni savunmaya geçer

O benim ilk göz ağrım gözümün nuru herseyim.:KK200::KK36:

oglum , seni izlerken ,
bugüne kadar ögrendiklerin,
kizdiklarin ,affettiklerin,
gözümde hep kazanmis zaferlerin.
Ceza aldiginda , illaki verdigin tepkin
kafami yorsada,
ertesi gün icin yaptigin pazarligin ,
yumusatir beni o anda.
bilgisayar oyunlarinda ,
ne berbat yetenegim oldugunu,
sayende maglub ola ola ,
gösterdin bana ;)
okuldaki sana ilgi duyan kizlardan
bahsettigindeki biyik alti gülümsemeni,
görenler bilirki , kizlarda hakli tabi.
artik bizimle alis verise gelmek istemedigini,
buruk bir sevincle kabullendim.
Büyüyorsun sonucta,
her yere annenle gidecek degilsin dimi ;)
yakinda 10 yasina giriyorsun,
her halini görmeme ragmen,
doyamama ragmen,
.... her anini kaydetmek isterdim.

Ben paşaların biri 8 biri 15 yaşında. İkisinin de her yaşı her anı ayrı güzeldi. Zaman su gibi akıp geçiyor. Kıymetini bilin o bebeklik yıllarının. Çok özlüyorum o hallerini. Allah sağlık versin. Şimdilerde kız arkadaş heyecanımiz var. Baş önde utana sıkıla anlattı. Öylece kalakaldim kaynana olmaya hazır degilim:KK48: Her yaşın heyecanı farklı yani. Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlık sıhhat versin. Acılarını gostermesin

Insallah bu yazılan mutlu gunlerı oglum buyudugunde bende yasarım :)

benımde 5yasında oglum var,ınslh ogunlerı yasarım tontısımle,ıyıkı dogurmusum,ıyıkı hayatımda canım oglumm

tam anlamıyla nokta tespitler olmuş, her evladın yeri başkadır tabi ama oğlan annesi olmanın göremediğimiz ince detayları çok iyi ifade edilmiş. hem komik hem duygusal:KK36:

Back
X