Doğuma Hazırlık Erkek Çocuk Hayırız Olur Deyip Moralimi Bozuyorlarrrrr.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eyican78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
56
1
46
Ankara
Ya kızlar ben hep bir kızım olsun isterdim. Hatta İki Çocuğum olsun ikiside kız olsun derdim. İlk bebişime hamileyim. Cinsiyetini öğrendiğim günden beri etraf beni deli etti. etrafımdakilerin hepsinin oğlu var. tüh keşke kızın olsaydı erkek hayırsız olur diye moralimi bozuyorlar. Hayırlı ve sağlıklı olsun yeter benim için ama yine de etkileniyorum.

Hamileliğin etkisi sanırım biraz sizdeki.
Boşverin etrafı,çevrede o kadar hamile kalmak isteyen arkadaşlar varki.Onları düşünün.Allahım bu mübarek günde onlarıda boş çevirmesin inşallah:Saruboceq:

hiç kötü etilenmeyin benimde 1,5 yaşlında oğlum var ve bende hep kız istemiştim en başta hani giydirmeyi süslemeyi heves ediyordum ve erkek oldugunu öğrenince bayağı bozulmuştum ama valla doğunca hiç fark etmiyor.siz millete bakmayın onlar düzgün bakıp hayırlı evlat yapamıyorlarsa onların sorunu..oğlum olduğu için çok mutluyum hemde emin olun eşinizin tarafı soyunu devam ettirecek diye ne kadar belli etmesede daha fazla seviniyor..valla benim öyla oldu..şimdi 6haftalık hamileyim haylrııs olsun tabi bi oğlum oldgundan kız heves ediyorum ama hayırlı sağlıklı olsun yeter..Allah sizede hayırlı sağlıklı evlat versinn..

Al bendende okadar arkadaslar 28 haftalik hamileyim ilk bebegim hamile kaldigimdan beri senin kizin olacak dediler ama erkek oldu bu seferde keske kiz olsaydi erkek hayirsiz olur anneye babaya duskun olmaz gibi bursuru zirvaliklar soyluyorlar buna komsularim annem hatta herkes boyle diyor bilmiyorlarki ben etkileniyorum moralim bozuluyor ya bircok insan erkek olsun diye neler yapiyor bizim cevremizdekilerde erkek diye moral bozuyor:oklava: bilmiyorlarki evladin kizi erkegi degil hayirlisini dilemek lazim yoksa kiz erkek ne farkeder ama yinede allah herkese sirali nasip etsin allah kiz evladinida erkek evladinida herkese nasip etsin olumsuz dusuncelere kulaklarimizi tikayalim bayanlar opuyorumnanaktan:CüvCüv::emir_bebek:

çok saçma erkeğinde kızında hayırlısı var hayırsızı var...
benim kayınvalidemin iki oğlu hiç kızı artmazlar annelerine çok düşkünler sen boşver bu saçma lafları.
benimde 9yaşında bi oğlum var şimdi 3aylık hamileyim ve tekrar oğlum olsun istiyom çünkü oğlum bana çok düşkün hiç kızım olsun demedim inan.

Ya kızlar ben hep bir kızım olsun isterdim. Hatta İki Çocuğum olsun ikiside kız olsun derdim. İlk bebişime hamileyim. Cinsiyetini öğrendiğim günden beri etraf beni deli etti. etrafımdakilerin hepsinin oğlu var. tüh keşke kızın olsaydı erkek hayırsız olur diye moralimi bozuyorlar. Hayırlı ve sağlıklı olsun yeter benim için ama yine de etkileniyorum.

yaa ne kadar saçma şeyleri kafanıza takıyorsunuz.sende ki hamilelik sendromu başka birşey değil. otur başka şeyler düşün. mesela doğacak çocuğunun geleceğini. sen onu yarın sana baksın diye mi doğuruyorsun. bırakın bunları vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirelim:emir_bebek:

sende bulmussun bunuyosun haaa nekadar saçma bişey onu bulamayanlar var şükret napacan etraf ne diyosa desin.

oda ne öyle ya etraf igce cileden cikmis :)))
ya erkek kiz ne farkeder okadar sey okuyoruz
ayrica kizin olsaydi bu seferde tüh keske oglun olsaydi kizlar evden kacar derlerdi herhalde
cok sükür bende ikisindende var sükür ediyorum ve olmayanlari düsünüyorum alllah kimseyi bu duygudan yoksun birakmasin ama benim icin ikiside bir ilerde zaman ne gösterir bilemeyiz tabiki

cok sacma bunu söleyenler
sen bakma onlara allh hayırlı evlat evrsın de
kzında hayırsızı cokkkk

Aynı sorun benimde başıma geldii

Benim 2 kzım varr ne yalan söyliyeyimm 3ncününn erkekk olmasınıı çokk istedim ve dua ettimm
Ve doktordan öğrenindiğim gün cinsiyetinii sordularr sitede oturanlarr

Bnede erkek dedimm,tühhh keşkee buda kız olsaydııı erkekk hayırsızz olurmuşş asi olurmuşş bakmasıı çok zormuşş başına aldınn bela dedilerr,
Ama banaa bunu diyenlerinde 1 oğlu ve kızı varrr
Oğlum olacağına 6 tane kızım olsaydıı dedii birtanesii
inanınn sevinemedimm bilee oğlumm olacağınaaa ilk dıyduğumdaa
Eğer kız olsaydıı yazıı budaamı kız olsaydıı kocann sanaa birdahaa doğurturr derlerdii
İnanınn hamile kaldığım gündenn berii ne tahminlerr yapıyoo millet yüzüme karşıııı
Artık kimse umrumda değil ben çocukları seviyorumm

bencede tamamen saçmalık bu durum kız yada erkek olmasıyla ilgili değil yetiştirmeyle alakalı ayrıca bi arkadaşımızında dediği gibi çocuklarımız gelecek teminatı gibi algılanmamalı sen takma böyle şeyleri benimde oğlum olacak allah nasip ederse bende bi kızım olmasını çok ama çok istemiştim allah bebeğime sağlık versin ben istemem başka bişey allahım hiç kimsenin kollarını boş bırakmasın isteyen herkese nasip Etsin bi Evlat

ağzı olan konuşyor derler ya millet konuşur hep, keyfine bak arkadaşım
anne olmak için yanıp tutuşan o kadar çok kadın varki kız oğlan farketmez sağlıkla gelsin inşallaah oğluşun

kimisii oğğğğğğllllan doğramadın der. kimisi oğlan hayırsız oluyor der.

kimisi fesatlığına moral bozmaya konuşur kimisi boşboğazlığına Allah herkese evlat versin. kızı oğlanı hikaye..

Ben de hep afacan bi oğlum olsun istemiştim
dr. kız deyince bi bozuldum,sonra anında kendime geldim
allahın gücüne gider diye telkin ettim kendimi
şimdi afacan bi kzım var,2. de düşünürsem ne olursa olsun,
hayırlı,huzurlu,mutlu bir çocuk olsun
hepimizin evlatları
:teselli:

Allah öncelikle hayırlı evlat versin..şu devirde kızlarda hayırsız olabiliyo..ne yaprasan yap bu millete yaranamazsın ve laf anlatamazsın arkadaşım..o yüzden takma

ne alakası var..takma canım yaa Allah aşkına..
kız olsun erkek olsun farketmezki,kişiliği önemli olan..benim dünyalar tatlısı bitanecik oğlum var..cinsiyetini öğrendiğim günden beri banada diyenler oldu ama hiç takmadım..bence hamileliğinin tadını çıkarmaya bak,bu tür laflara kulak asmamaya çalış..oğlunu kucağına alcağın günü bekle ne güzelll... opuyorumnanaktan

Hayırsızlık cinsiyetle alakalı değil kişiklikle alakalıdır. Ne kızlar var illahlah dedirten ne erkekler var maşallah çektiren.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.Benim de bi oğlum olacak Allah'ın izni ile.Hep istiyordum bi oğlum olsun şükür Rabbim kabul etti duamı.Şimdi sadece hayır sağlık ve mutlulukla kucağıma almayı diliyorum.Siz de öyle dileyin.Sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü olsun.Şimdiden Allah bağışlasın...

Back
X