erkek çocuk ismi kızlarrrr yardım :)

Arastirmadim canim ya cok begeniyorum bu ismi

Arastirmadim canim ya cok begeniyorum bu ismi
SENİN İÇİN ARAŞTIRDIM

Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke’nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.
Bu isme sahip olan kişiler; Enerjik , Yaratıcı, Algılaması Yüksek , Ticarete Düşgün, Mantıklı , Güzel Sanatlara Karşı Yetenekli bir enerjiye sahiptirler.
Harf Analizi yapılırken, Eymen isminin tüm harfleri tek tek incelenerek nasıl bir karakteristik yapıya sahip olduğu analiz edilir. Eymen İsminin Harf Analizi aşağıdaki gibidir;

E : Enerjik, Hayata karşı her zaman pozitiftir
Y : Sporu seven
M : Hayalperest
N : Duygularını Zor Açabilen

SENİN İÇİN ARAŞTIRDIM

Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke’nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.
Bu isme sahip olan kişiler; Enerjik , Yaratıcı, Algılaması Yüksek , Ticarete Düşgün, Mantıklı , Güzel Sanatlara Karşı Yetenekli bir enerjiye sahiptirler.
Harf Analizi yapılırken, Eymen isminin tüm harfleri tek tek incelenerek nasıl bir karakteristik yapıya sahip olduğu analiz edilir. Eymen İsminin Harf Analizi aşağıdaki gibidir;

Y : Sporu seven
M : Hayalperest
N : Duygularını Zor Açabilen
Teşekkür ederim canim zahmet etmişsin. Tv de 4 yada 5 yil önce bu isimde 5 yaşında bir cocuk kaybolmuştu cok etkilenmiştim ordan aklimda kaldi:KK15:

Teşekkür ederim canim zahmet etmişsin. Tv de 4 yada 5 yil önce bu isimde 5 yaşında bir cocuk kaybolmuştu cok etkilenmiştim ordan aklimda kaldi:KK15:
NE DEMEK. NE ZAHMETİ... ANNELER HERŞEYE DEĞER BENCE. DAHA FAZLASINI HAKEDİYORSUNUZ....
HEP TVDE ETKİLENİYORUZ ASLINDA TATLIM

bende isim konusunda çok kararsızlardanım belki kuzey demir koyabilirim yada kayra ama önümde daha uzun bi süreç olduğu için değişebilir belki fikrim:) yusuf benim babamın adıdır cok güzel bir isim

Back
X