Erkek çocuk istemiyorum😐

Lavinya1923

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2019
13
-7
1
14 haftalık hamileyim erkek dedi doktor. Kendimi nedense hep kıza hazırlamıştım çünkü kız çocukları daha çok seviyorum. Kendimi çok suçluyorum neden mutsuz oldum diye. Şimdi hamile kalmak isteyenler beni suçlamasın.acaba doğunca sevebilecek miyim istemeyip doğunca her şey farklı olan anneler var mı 😩

Bu ilk cocuk mu? Ayrica evladin kizi erkegi olur mu? Allah vermis sukredeceginiz yerde istemiyorum demek cok gunah. Ayrica sizin de farkinda oldugunuz gibi bir evlat sahibi olabilmek icin insanlar ne sinavlardan geciyor. Dogunca sever misiniz bilmiyorum ama simdiden sevmeniz lazimdi... dua edin duygularinizin degismesi icin.

14 haftalık hamileyim erkek dedi doktor. Kendimi nedense hep kıza hazırlamıştım çünkü kız çocukları daha çok seviyorum. Kendimi çok suçluyorum neden mutsuz oldum diye. Şimdi hamile kalmak isteyenler beni suçlamasın.acaba doğunca sevebilecek miyim istemeyip doğunca her şey farklı olan anneler var mı 😩
Tövbeee .. gercekten size ne diyecegimi bilemiyorum ..
benimde Oglum olacak InsAllah ve tek duam sag salim dünyaya gelmesi yönünde ..
Evladin kizi erkegi mi olurmus ? Sizin peki simdi kiz cocuklarini sevmeyen erkek cocuk diye deliren insanlardan ne farkiniz var onlara eminim cok kizardiniz yargilardiniz dimi ?
Bence bi güzel tövbe ve dua edin ki Rabbim sizi imtihan etmesin ..

Bende hep bekarken dahi kivircik saclı kiz bebek hayali kurardim ama oglum oldugunu ogrendikten sonra sevgisi icime dustu.simdi kiz kadar naif 15 aylik bi oglum var. Ve kivir kivir saclari var kestirmeye kiyamadik topluyoruz gozune gelmesin diye 🤣Uzuldugumde uzulur cok duygusaldir. Hatta o var diye kendimi daha da guclu hissediyorum ilerde beni korur kollar gibi geliyor. Iyi ki seni dogurmusum iyi ki beni secmissin annem diyorum. Yani işin özü kızı da bir erkegi de bir. Bebegine sevgini ver elini karnina koy ve annecim iyi ki beni sectin de.

Allah evladin sagliklisini hayirlisini versin. Cinsiyette neymis. Bir oglum vardi doktor 6 aya kadar kiz dedi. Bir oglumuz vardi ne guzel birde kizimiz oldu dedik. 6. Ayda erkek dedi. Bir gram uzulmedim. Evlada uzunulur mu allah askina yapmayin lutfen. Hele saglikla alin kucaginiza. Allah evledinda anne babaninda hayirlisini versin insallah

Evladın cinsiyeti olur mu ya.. benim de cinsiyetçi çevrem vardı zor ne önemi var kız erkek aynı

Tövbe hâşâ bu sizin isteginiz doğrultusunda olmuyor rabbim size bir evlat nasip etmiş şükür edip onu kucağınıza almayı hayal edeceğinize istemiyorum diyorsunuz bunun hayalini kuran isteyen ama olmayan insan varki bence şükür edin

Belki benim psikolojimi anlayan vardır diye yazdım ama yargılamaktan başka yapılan bişey yok
Bence şimdiden böyleyseniz lohusa sendromu yaşamanız yüksek olasılık onun için bi yardım alın yoksa istemeden bebeğinize bile zarar verebilirsiniz

Hormonlardan canim hic olur mu sevmemek bende kiza hazirlanmistim oysaki transferde erkek hissettim dr dedim erkek mi transfer ettiniz diye oyle bi his kaplamisti sonra nub teorisine gore herkes kiz dedi bende kiz seviyorum ya ona adepte oldum bi iki gun kendime gelemedim esime soyledim erkek diye inanmadi o bile konusurken oglumuz vs diye konusamadik telefonda( esim yurtdisinda ayriyiz)bi sure bebegimiz dedik oyle bu sevmemek degilde farkli bi his sjmdi canimin bi parcasi nasil sevmem oglusumu seni cok iyi anliyorum
hareketleri baslasin bir gor annesi o zaman bende 18 haftada ogrendim erkek olacagini

Hormonlardan canim hic olur mu sevmemek bende kiza hazirlanmistim oysaki transferde erkek hissettim dr dedim erkek mi transfer ettiniz diye oyle bi his kaplamisti sonra nub teorisine gore herkes kiz dedi bende kiz seviyorum ya ona adepte oldum bi iki gun kendime gelemedim esime soyledim erkek diye inanmadi o bile konusurken oglumuz vs diye konusamadik telefonda( esim yurtdisinda ayriyiz)bi sure bebegimiz dedik oyle bu sevmemek degilde farkli bi his sjmdi canimin bi parcasi nasil sevmem oglusumu seni cok iyi anliyorum
hareketleri baslasin bir gor annesi o zaman bende 18 haftada ogrendim erkek olacagini
Doğdu mu oğlunuz

Evet senin psikolojini anlamıyorum. İlk çocuğun daha bu. Şimdiden cinsiyete takmışsın.

Tek dilemen şey sağlıklı bir bebek. Zeka veya fiziksel bir sıkıntısı olmasın yeter. Çünkü en zoru bu.

Prenses edasındaki dertler bana komik geliyor.

Back
X