- Konu Sahibi RABIAFILIZ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 963839 Eki Görüntüle 963840 Eki Görüntüle 963841 Eki Görüntüle 963842 Eki Görüntüle 963843cNIM BUNLARA BAK BEGENİRSEN SENİN DİĞER ÜRÜNLERLE TAKAS YAPARIZ
Şimdilik oglumun kiyafet sorunu yok olunca bakarım canım dedigim oyuncak yeterli su an takas için
Eki Görüntüle 963736 Eki Görüntüle 963737 canım bide bunlar var penguven altına su dolduruyosun hiç düşmüyor benim ev küçük şişencede kocaman oluyor çocuklar için çok eğlenceli ahşap boncuk eczaneden almıştım oğlum pek ilgilenmedi arabaları daha çok seviyor penguven 10 ahşap eğitici oyuncak 20 tl ikiside sıfırdan farksız .
canım kalanlar itfaye arabası pilli ışıklı müzikli ben 10 33 aktiveli lep top bide hayvat bahçesi var bide kızlar için sıfır kutusunda bebek var canım yenilerde var elimde ekleyebilirsem ekliycem sen nasıl bişey arıyorsun
canım 15 tl olan kız için arabalı bebek satıldımı![]()
laptop duruyor mu ve butun fonksiyonları calısıyor mu acaba? bir de araba ya da bul tak benzeri oyuncaklar varsa toplu olarak almak istiyorum
sizdeki ilk arabam satıldı mıcanım lep top duruyor ve bütün fonksoyonlar çalışıyor ordada belirtmiştim arka kapağı kayboldu amam piller düşmüyor araba kalmadı malasef bultak var ama netim yok ben size ozzledeen yazıcam.
sizdeki ilk arabam satıldı mı