Kadına yönelik şiddet... Türkiye'de eğitimli eğitimsiz, işli işsiz, zengin fakir fark etmiyor. Her düzeyde kadın erkek şiddetine kurban gidebiliyor. İtalya'da, yaşları 7 ile 15 arasında değişen 4 erkek çocuk bir deneye tabi tutuldu. Konu, "kadına yönelik şiddet" idi. Bakın deney nasıl yapıldı ve deney sonucunda çocukların tavrı ne oldu? http://www.cnnturk.com/video/yasam/cocuklar-siddete-hayir-dedi
Bizim hanelerde her 3 kadından dayak yediği için gelecekte kız çocuklarımıza dayak atanlar olacak en kötü örnek annelerini sevmen babalar , dayak yiyip evliliği yürütenler bu dayakçı çocuklara zemin hazırlamış , olacaklar , fekadarlık yaptıklarını sanmasınlar
Çok salakça bir deney... Hatta deney oldugunu da zannetmiyorum, kısa film bu. Eleştirmeye üşenmesem yazardım ama şu an çok üşeniyorum Maksimum düzeyde salakça bir video. Yalçın abinin programlarından kalite konusunda hiçbir üstünlügü yok... o derece salakça yani.
Çok güzel bi deney olmuş. Bu aslında sadece çoçukların değil, yetişkinlerinde yaşam Tarzı. Ben şimdiye kadar kadın döven, yada sokak ortasında Öldüren yada..... hiç yabancı erkek tanımadım. Gazete yada haberlerindendir hiçgörmedim. Mutlaka onlarda vardır bu Tarz olaylar ama, bizimki kadar fazla olduğunu sanmıyorum.
Acaba aynı deneyi bizim çoçuklar üzerinde yapsalar nasıl bir sonuç alırdık, çok merak ettim!!!