Erkek cocuklari saf mi olur.

Bence daha o yaştaki çocukları etiketlememelisiniz.
Kız ya da erkek genellenemez.
Kişisel farklılıklar vardır.
Çevre, genetik etkenler, vs vs...

Oglum var 5 yasinda. Ayni yasdaki kiz kuzenlerine gore saf. Kizlar cok cin oluyor . Komsum da ayni dertten muzdarip. Kizlar hep kandiriyor diyor. Yoksa bizim kuzularimiz mi saf
Ben doğrudan anne/baba ve yaşadığı çevre ile alakalı olduğunu düşünüyorum, hatta anne baya etkili. Benim halan aşırı kurnaz bir insandır kuzenim 5 yaşında bile öyle kurnazlıklar yapıyordu ki ben daha onları şimdi anlayabiliyorum, öte yandan yengem mesela çok naif/zarif bir insandır, onun kızı da tam öyle bir çocuk, naif ve nazik:)

Daha saf derken daha çocuksu daha yaşına göre demek aslında. Zeka ile tabiki alakası yok. Kızlar yaşından büyük davranmaya daha meyilli sanki.

zekanın cinsiyetten bağımsız olduğu acaba bu ülkede ne zaman anlaşılacak ben ölmeden anlaşılsın istiyorum çünkü.
insanlar bilimde inanılmaz değişimler yaşar ayda yaşar venüse trip atar ama bunlar değişmez

şimdiden bu kıyaslamalara girerseniz ileride her "komşunun çocuğu" oğlunuz için özgüven azalmasına neden olacak

şu çocuklara lütfen saf demeyin ya sinir oluyorum. bir de iyi niyetli insanlara saf diyenler var ya onlar da apayrı bir başlık konusu neyse.
olabilir normaldir benim komşumun kızı da aşırı kıskanç kurnaz sürekli yetişkin konuşmalarını dinleyip ezberleyen bir çocuk ,kurnazlıksa aşırı. bunun sebebi bana kalırsa çocuğun çevresindekiler .belli ki örnek alıyor erken öğreniyor
bir de şöyle bir durum var kızlar sürekli anneyle yapışık, erkekler biraz daha dışadönük oyun oynuyor. yetişkinlerde de bu böyle ki zaten kadınlar daha kıskanç kurnaz eleştiri yarış peşinde erkekler düz mantık.yetiştirilme tarzı toplum bence .

Oglum var 5 yasinda. Ayni yasdaki kiz kuzenlerine gore saf. Kizlar cok cin oluyor . Komsum da ayni dertten muzdarip. Kizlar hep kandiriyor diyor. Yoksa bizim kuzularimiz mi saf
Banada oyle geliyo sanki erkek cocuklari daha saf gibi.safliktan kastim sanki iclerinde kotuluk kin nefret bizlere kiyasla daha gec beliriyo.
Kuz amneleri yanlis anlamasin lutfen ama sanki biz kadinlarin cin fikirligi daha kucukken bizimle birlikte buyuyo.
Bence oyle

Saf nedemek peki.sozluk anlamini bilmiyomusunuz yoksa baska biseymi cagiristiriyo.
İcinde kotuluk barindirmiyosa bazi negatif duygulardan noksansa kisi temiz kalpli ve saftir.

Fazla bilmiş çocuklar bana itici geliyor, çocuk dediğin saf naif tertemiz olur

Saf nedemek peki.sozluk anlamini bilmiyomusunuz yoksa baska biseymi cagiristiriyo.
İcinde kotuluk barindirmiyosa bazi negatif duygulardan noksansa kisi temiz kalpli ve saftir.
tdk nın tanımı beni ilgilendirmiyor bu durumda. çünkü toplumun yüzde doksanı aptal anlamında kullanıyor.

merak etme ergenlikte gözleri ve zekası öyle bir açılır ki...

Ay yerim ben onlari ya minicikler .benim sinifim da da var kimileri cok sessiz kimileri boyle konuskan boyle buyuk insan gibiler .Her cocuk farkli farkli bunun kizi erkegi diye syirmak mumkun degil. Aslin da hepsi zeki fakat kimisi bunu gosteremez rol model cok onemli ailede ki .

bneimkide oyle disari çikinca evde cin gibi ama
babasina çekmis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…