Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yeni görüyorum. Merak ettim son durumunuzu :)Boy konusunda benim de kafam cok karışık. Ben bir bayana göre uzun boyluyum boyum 173 cm. Benimle 7 8 senedir evlenmek isteyen sürekli benimle ilgilenen hayır desemde 2 ay sessiz kalip sonra karsima çıkan birisi var. Önceden kendisi benim arkadaşımdı üniversiteyi kazandık yollarımız ayrıldı ben öğretmen oldum o ise suan hakim. Ancak boyu benden 3 4 cm kısa. Birkac kez bunu yenmek hazmedebilmek icin sans verdim ama benden kısa oluşu bi türlü içime sinmiyor. Karakterine ve kisiligine guvenim sonsuz asla beni kirmayacağını biliyor olmama rağmen ibi türlü icimden gelerek evet diyemiyorum. Ama su da bi gercek ki karsima cikanlar hep benden kısa. Anlamadim gitti imtihanim mi acaba diye düşünüyorum uzum boylu bi erkege rastlayamadim siz olsaniz napardiniz kendinizden kisa boylu birisiyle beraber olur muydunuz
Daha yeni görüyorum. Merak ettim son durumunuzu :)
Ben 180 in eşim benden 10 cm civari kısadır ve hiç dert etmedim 9 yıldırEvet biraz enteresan bir soru ancak bunu kardeşimle aramızda geçen bir konuşma, tartışma sonucu sormaya karar verdim. Benim erkek arkadaşım kısa boylu. 1.72 boyu bense 1.65 boyundayım. Huyu huyuna, boyu boyuna dedikleri tarzdanız
O da diyor ki erkek de boy olmazsa olmaz. Ben de diyorum ki ilişki de belirleyici bir faktör değil
Böyle böyle derken bekle kk da sorucam bakalım genel olarak bayanların bu konudaki düşüncesi ne dedim
Sizlerin düşüncesi ne gerçekten boy pos tip önemli mi bir erkek de?![]()