Doğuma Hazırlık Erkek deyip sonradan yanılan var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Selam kızlar 24+4 hamileyim. 16. Haftada prof. Doktora gittim özele ve erkeğe benzettim ama 10 gün sonra daha netleşir dedi. Sonra devlet hastanesine devam etmeye başladım. Başka bi doktorla. 19. Haftada ben sormadan kendisi hııımm erkekmiş dimi dedi. Çok sağlıklı oğluşun olacak felan dedi. Bidahada sormadım cinsiyet ne diye. Alışverişede yavaş yavaş başladık son zamanlara bırakmak istemiyorum .Ama çevremdeki herkes, yanılabilir yüzün şöyle olmuş karnın şöyle çıkmış bence kız felan diyorlar. heves ediyorum her gittiğimde ufak tefek alışveriş yapıyorum o haftalarda yanılma payı nedir tam olarak netleşmez mi kızlar sizce..

Valla ultrason uzun yıllardır aynı teknoloji bana hep erkek demişler doğunca kız olduğumu öğrenmişler eşime de hep kız demişler ama şükürler olsun ki erkek olmuş

Tam da aynı konu için araştırma yapıyordum.
Ben bu ara her hafta kontrole gidiyorum son 2 kontrolde kesin erkek dedi bana ama dün gittiğimde kendisi de bir şüpheye düştü kız da olabilir dedi bebişte işi inada bindirdi poposunu döndü 25 dk ultrasonda bekledik göstersin diye yok sürekli kıpırdıyor ama göstermiyor. Sonrasında giderken ben kesin dedim ama olmayadabilir kız da olabilir dedi. Açıkçası benim için kız ya da erkek hiç önemli değil ama ben de alışveriş yapmaya başladım mavi aldım hep

valla tam tersi durumu kuzenim yaşadı. 30lu haftalara kadar kız dediler doğuma az kala erkek oluverdi doktorun önemi işte

Valla ultrason uzun yıllardır aynı teknoloji bana hep erkek demişler doğunca kız olduğumu öğrenmişler eşime de hep kız demişler ama şükürler olsun ki erkek olmuş

valla tam tersi durumu kuzenim yaşadı. 30lu haftalara kadar kız dediler doğuma az kala erkek oluverdi doktorun önemi işte
Ayy annem bana hamileyken hep erkek demişler bende kız olmuşum hayirlisi artık:))

Ay dimi bende kızda olsun erkekde hiç farketmez ama hastane çıkısını felan aldım bende mavi mavi :)) arkadaşımın oğlu var onada 15. Haftada net söylemişler ilk ne derlerse odur diyor. bide devlet hastanesinde cinsiyet genelde söylemiyorlar anca doktoruna denk geliceksinde öyle oda sıkıntı işte en son 19. Haftada söyledi dahada söyleyen doktor çıkar mı bilmiyorum :))

Perşembe tekrar gidicem bakalım ozaman ne diyecek
Ama alışveriş işini durdurdum ben artık son haftalara kadar ya da beyaz gri tarzı şeyler alıcam.

Ben de 12. Haftada kız görünüyor ama şüpheli sakin alış veriş yapma daha çok küçük belli olmaz değişebilir 16. Haftayi bekleyelim dedi. Ancak çok sabirsizim 12. Haftada cinsiyet tahmininde bulunan fakat 16. Haftalarda falan değişen var mi yoksa ben ufaktan alış veriş yapım mi

Benim hep erkek dendi şimdiye kadar olan kontrollerimde
Çin takvimi vücudumdaki değişiklikler herşey erkek belirtisiydi ama 16. Hafta ultranasonunda kız olduğu belli oldu

Bence yapma :) bana 12 haftada kiz dediler ama garanti vermediler.. 18 haftada erkek oldugu ortaya cikti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…