R
Reyna59
Yazdığınız kelimeleri google verince bende jeton düştü.
Sevgilim bana itaatkar olduğumu söylüyordu ve hatta bir keresinde köle kelimesini söylemişti. Anlam verememiştim. Herşeye hemen tamam diyen bir insan oldugum için öyle söyledi sanıyordum.
Şimdi araştırmam sonucu anladım
Bu nasıl birşey? Korkmam gerekiyor mu?
Not: Aramızda cinsel birşey geçmedi. Evlenmeden olmaz diyenlerdenim
Günlük hayatında yumuşak başlı, itaatkar olan her kadın yatakta da itaatkar olmaz, veya tam tersi günlük hayatında baskın, dominant biri yatakta da öyle olacak diye bir şey yok.
Ama sevgilinizin cinsel zevki bu yöndeyse ve sizin bu yumuşak başlılığınızın cinsel anlamda da süreceğini düşünüyorsa sizden bunu bekliyor olabilir.
Size itaatkar veya köle dedi diye hemen bu temelde bir ilişki kuracağı anlamı çıkmıyor, belki gerçekten takılmak için öylesine söylemiştir, belki ilişkinizin böyle olmasını bekliyordur. Buna kesin bir şey söylenemez şimdiden.
Korkmanız gerekiyor mu sorusu aslında size bağlı. Konu sahibi gibi bu durumdan zevk alacaksanız korkmanıza gerek yok, gayet keyifli olur sizin için. Ama zevk almayacaksanız, ki devamlı sub/slave olmak çoğu insana uygun olmuyor, o zaman sorun olabilir. Aslında kendi cinselliğinden bihaber, bunu sırf görev için yapan çoğu kadın farkında bile olmadan sub oluyor ama tabii bundan hiçbir keyif almadan.
Yani açıkçası buna şu an verilecek kesin bir yanıt bence yok. Sevgilinizin eğilimlerini bilmiyorsunuz, kendi zevklerinizi tercihlerinizi bilmiyorsunuz. Ne hoşunuza gidecek neyi sevmeyeceksiniz bilmiyorsunuz. Belki sub olmak çok hoşunuza gidecek, belki tam tersi dominant olmayı tercih edeceksiniz, ya da daha "normal" zevkleriniz olacak diğer çiftler gibi bir cinsellik isteyeceksiniz.
Cinselliğin içindeki her şey belirli kalıplar içinde olmuyor. Mesela konu sahibi itaat etmeyi sevdiği halde aşağılanmayı sevmiyor. Kimisi fiziken ve sözlü aşağılanmayı sever. Kimi itaat etmeyi bile sevmez ama sertlik sever vs. Bunların hepsi aktif cinsel hayatınız başlayınca yoluna girecek şeyler.
Eğer şüpheleriniz varsa sevgilinizin biraz ağzını yoklayabilirsiniz ama ilişinizin seyrini ve dinamiklerini bilmiyorum. Bu konuda ağız yoklamaya müsait mi, işler sarpa sarar mı ona en iyi siz karar verebilirsiniz.