Erkek Dominasyonu

Reyna59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
5
0
1
30
Öncelikle boş yorum yapacaklar rica ediyorum zahmet etmesin, rahatsız oluyorsanız okumayın.
Gündelik hayatımda baskın, dominant, asi ve bağımsızlığına düşkün bir kadın olmama rağmen yaklaşık bir senedir arzuladığım bir durum var... Sahip/esir ilişkisi. Sadece bir kez 'ciddi' ilişki yaşamış ve sahip/esir ilişkisini ciddi ilişki de deneyimlemiş biri olarak ne yapacağım hakkında pek bir fikrim yok. Bdsm tarzı bir fantezi ama tam anlamıyla bdsm değil. Mesela bdsm'den yaşadığım durumu ayıran başlıca fark benliğime, karakterime hakaretvari konuşmalardan haz almıyorum, küfürden hoşlanıyorum ama sahiplenerek edilen küfürden. Bu tarz bir partner nereden bulabilirim? Deneyimli bir kadınım, çok fazla erkek tanıdım lakin gerçekten gücünü arzuladığım biriyle sadece bir kez tanıştım. Ve tekrardan bu tarz biriyle olmak istiyorum. Farklı pozisyonlar denesem de, mekan değişikli yapsam da beni sonuca ulaştırmıyor. Tatmin olamamak sıkıntı yaratıyor, tamamlanmamış hissediyorum ve gündelik hayatıma da bu ruh hali yansıyor. Bu tarz bir insanı nereden bulabilirim, bir fikriniz var mı?

Master/slave olayını bdsmden tamamen arındıramazsınız. İşin mantığına, doğasına aykırı. Bir kez m/s bir ilişkiyi kabul ettikten sonra her türlü aşağılamaya da razı olmanız gerekiyor çünkü "kölelik" bunu gerektiriyor. Sözlü olduğu kadar davranışsal bir aşağılamaya da katlanmalısınız. İradenizi tamamen teslim ediyorsunuz, öyle düşünün.

Slave değil sub olabilirsiniz muhtemelen.

Nereden bulabilirsinize gelince muhtemelen tinder tarzı uygulamalarda masterlar da vardır ve bir şekilde profillerinde belli ediyorlardır, buraları kullanabilirsiniz. En azından kullandıkları bir platform, forum, mekan vs var mı onu öğrenmiş olursunuz.

Bdsmye çok uzak değil diye belirtmiştim zaten. Sub olabileceğim benimde aklıma geldi. Aşağılanmaktan hoşlanmıyorum. En azından zekamın ve benliğimin aşağılanmasından. Ve işin zor kısmı internet üzerinden bulmak pek sağlıklı gelmiyor. Real hayatta nasıl bulabileceğimi düşünüyorum. Nerelere gidebilirim, nerede bu tarz insanlarla karşılaşabilirim gibi. Teşekkürler yine de

Master/slave olayını bdsmden tamamen arındıramazsınız. İşin mantığına, doğasına aykırı. Bir kez m/s bir ilişkiyi kabul ettikten sonra her türlü aşağılamaya da razı olmanız gerekiyor çünkü "kölelik" bunu gerektiriyor. Sözlü olduğu kadar davranışsal bir aşağılamaya da katlanmalısınız. İradenizi tamamen teslim ediyorsunuz, öyle düşünün.

Slave değil sub olabilirsiniz muhtemelen.

Nereden bulabilirsinize gelince muhtemelen tinder tarzı uygulamalarda masterlar da vardır ve bir şekilde profillerinde belli ediyorlardır, buraları kullanabilirsiniz. En azından kullandıkları bir platform, forum, mekan vs var mı onu öğrenmiş olursunuz.

Bdsmye çok uzak değil diye belirtmiştim zaten. Sub olabileceğim benimde aklıma geldi. Aşağılanmaktan hoşlanmıyorum. En azından zekamın ve benliğimin aşağılanmasından. Ve işin zor kısmı internet üzerinden bulmak pek sağlıklı gelmiyor. Real hayatta nasıl bulabileceğimi düşünüyorum. Nerelere gidebilirim, nerede bu tarz insanlarla karşılaşabilirim gibi. Teşekkürler yine de

Tam anlamıyla bdsm değil dediniz diye dedim master/slave ilişkisini arındıramazsınız diye. Muhtemelen slave değil subsınız. Çünkü slaveler için aşağılanmak da ayrı bir zevk. Slavelik işin daha uç bir boyutu, siz daha ziyade sert seks seven itaatkar bir kadınsınız muhtemelen.

Reelde bulmanız ancak o çevrelere girerseniz olabilir, aksi takdirde şans meselesi. O çevreleri de ancak birkaç kişiyle takılıp edinebilirsiniz çünkü kolay kolay kimse reelde bu tarafını belli etmiyor. Ha şanslıysanız sert seks seven birine denk gelip kalan kısımları kendiniz yönlendirerek istediğiniz kıvama getirebilirsiniz. Çok şanslıysanız direkt master bulursunuz.

Ama dediğim gibi reelde hiç belli olmuyor, ummadığınız taş baş yarıyor.

R Reyna59

Yazdığınız kelimeleri google verince bende jeton düştü.
Sevgilim bana itaatkar olduğumu söylüyordu ve hatta bir keresinde köle kelimesini söylemişti. Anlam verememiştim. Herşeye hemen tamam diyen bir insan oldugum için öyle söyledi sanıyordum.
Şimdi araştırmam sonucu anladım 😮
Bu nasıl birşey? Korkmam gerekiyor mu?

Not: Aramızda cinsel birşey geçmedi. Evlenmeden olmaz diyenlerdenim

Son düzenleme:
R Reyna59

Yazdığınız kelimeleri google verince bende jeton düştü.
Sevgilim bana itaatkar olduğumu söylüyordu ve hatta bir keresinde köle kelimesini söylemişti. Anlam verememiştim. Herşeye hemen tamam diyen bir insan oldugum için öyle söyledi sanıyordum.
Şimdi araştırmam sonucu anladım 😮
Bu nasıl birşey? Korkmam gerekiyor mu?

Not: Aramızda cinsel birşey geçmedi. Evlenmeden olmaz diyenlerdenim
Günlük hayatında yumuşak başlı, itaatkar olan her kadın yatakta da itaatkar olmaz, veya tam tersi günlük hayatında baskın, dominant biri yatakta da öyle olacak diye bir şey yok.
Ama sevgilinizin cinsel zevki bu yöndeyse ve sizin bu yumuşak başlılığınızın cinsel anlamda da süreceğini düşünüyorsa sizden bunu bekliyor olabilir.

Size itaatkar veya köle dedi diye hemen bu temelde bir ilişki kuracağı anlamı çıkmıyor, belki gerçekten takılmak için öylesine söylemiştir, belki ilişkinizin böyle olmasını bekliyordur. Buna kesin bir şey söylenemez şimdiden.

Korkmanız gerekiyor mu sorusu aslında size bağlı. Konu sahibi gibi bu durumdan zevk alacaksanız korkmanıza gerek yok, gayet keyifli olur sizin için. Ama zevk almayacaksanız, ki devamlı sub/slave olmak çoğu insana uygun olmuyor, o zaman sorun olabilir. Aslında kendi cinselliğinden bihaber, bunu sırf görev için yapan çoğu kadın farkında bile olmadan sub oluyor ama tabii bundan hiçbir keyif almadan.

Yani açıkçası buna şu an verilecek kesin bir yanıt bence yok. Sevgilinizin eğilimlerini bilmiyorsunuz, kendi zevklerinizi tercihlerinizi bilmiyorsunuz. Ne hoşunuza gidecek neyi sevmeyeceksiniz bilmiyorsunuz. Belki sub olmak çok hoşunuza gidecek, belki tam tersi dominant olmayı tercih edeceksiniz, ya da daha "normal" zevkleriniz olacak diğer çiftler gibi bir cinsellik isteyeceksiniz.

Cinselliğin içindeki her şey belirli kalıplar içinde olmuyor. Mesela konu sahibi itaat etmeyi sevdiği halde aşağılanmayı sevmiyor. Kimisi fiziken ve sözlü aşağılanmayı sever. Kimi itaat etmeyi bile sevmez ama sertlik sever vs. Bunların hepsi aktif cinsel hayatınız başlayınca yoluna girecek şeyler.

Eğer şüpheleriniz varsa sevgilinizin biraz ağzını yoklayabilirsiniz ama ilişinizin seyrini ve dinamiklerini bilmiyorum. Bu konuda ağız yoklamaya müsait mi, işler sarpa sarar mı ona en iyi siz karar verebilirsiniz.

Back
X