Erkek erkeğe program(!)

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Gece gece sinirlerim bozuldu kızlar sevgili erkek arkadasım pazar günü için arkadaşlarıyla program yapmış sauna havuz vs
Söyleme stilide, yarın görüşmeyeceğiz. Program yaptık telefonlarda gün boyu dolapta kalıyor iletişimimizde olmayacak simdiden haberin olsun.
Dedim pardon ? Anlamadım ?
Bu böyle mi söylenir bunu daha yumuşatarak söyleyemez miydin ? Neden simdi arıza cıkartıyosun ne var bunda 3 4 ayda bir cocuklarla bir araya geliyoruz diyo bana.
Gitsin bi şey demiyorum, ama üslubu çok dangozca geldi.
Ve biz böyle programlarda birbirimizden fikir alırız. Sanki arkadaşlarıyla pes atmaya gider gibi bana bildirim çekiyor.
Biraz atıştık daha fazla yüz göz olmamak için yazıp buraya rahatlamak istedim yoksa ağzımdan baska kelimeler cıkacak ona karşı ve bunun olmasını istemiyorum.
Kendisi ıvır zıvır her şeyden haberdar olmak ister bana gelince de abartıyosun sacmalıyosun olur. Program yapılmış konuşulmuş en sonunda da zahmette bulunup haber veriyor beyfendi.
Sanki iki tavla atıp oralet içecekmiş gibi tavır takınıyo. Ne halt yiyorsan ye dedim. Bitirdim konuşmayı orda yarın da hür bi şekilde takılır. Amac beni sinir edip ara bozup özgürce takılmaktı herhalde.

Gece gece sinirlerim bozuldu kızlar sevgili erkek arkadasım pazar günü için arkadaşlarıyla program yapmış sauna havuz vs
Söyleme stilide, yarın görüşmeyeceğiz. Program yaptık telefonlarda gün boyu dolapta kalıyor iletişimimizde olmayacak simdiden haberin olsun.
Bu böyle mi söylenir bunu daha yumuşatarak söyleyemez miydin ? Neden simdi arıza cıkartıyosun ne var bunda 3 4 ayda bir cocuklarla bir araya geliyoruz diyo bana.
Ve biz böyle programlarda birbirimizden fikir alırız. Sanki arkadaşlarıyla pes atmaya gider gibi bana bildirim çekiyor.
Biraz atıştık daha fazla yüz göz olmamak için yazıp buraya rahatlamak istedim yoksa ağzımdan baska kelimeler cıkacak ona karşı ve bunun olmasını istemiyorum.
Kendisi ıvır zıvır her şeyden haberdar olmak ister bana gelince de abartıyosun sacmalıyosun olur. Program yapılmış konuşulmuş en sonunda da zahmette bulunup haber veriyor beyfendi.
Sanki iki tavla atıp oralet içecekmiş gibi tavır takınıyo. Ne halt yiyorsan ye dedim. Bitirdim konuşmayı orda yarın da hür bi şekilde takılır. Amac beni sinir edip ara bozup özgürce takılmaktı herhalde.
Gitmesi sorun değil de madem sizin herseyinizi bilmesi gerekiyor o da aynı şekilde davranmalı.
Telefonu dolaba koymanın mecburi olduğu biryer miymiş :olamaz:

Bir de bir insan hadi hamama girerken telefonu dolaba bırakır veya saunaya o da olsa olsun 1 saat dursun insan oralarda max 1 saat durabilir . O bile fazla da hadi diyelim 1 olsun . Havuza girecekken dolapta durması saçma çünkü kapalı havuzlarda kenarda şezlonn falan oluyor dinlenme amaçlı eşyalar oraya konuyor. Bana tuhaf geldi ya canım

Hayatta en sevdiğim ve sık gittigim yer spa merkezidir. Kesinlikle telefon gun boyu dolapta kalacak diye bir olay yok. O saunaya gidiyorsa eger, ben şu hayatta hic birşey öğrenmemişim demektir.

Telefonun dolapta kalmasina takilmis arkadaslar ama genelde havuz,sauna gibi hizmet veren yerlere telefonla girilmez. Esim de gider arkadasiyla. Zaten cok kalmiyorlar 2 3 saat falan. Telefonu dolapta durur.
Konuya gelince; bence plan yapilirken izin alinmaz sevgiliyken ama bu soyleyis sekli cok cirkin. Adam sanki bilerek ara bozayim da yarin kafa rahat takilayim demis gibi davranmis. 🤷‍♀️

İzin konusunda, ben de bir plan yaparsam erkek arkadaşıma “yarın kızlarla şunu şunu yapacağız canım görüşemeyiz galiba haberin olsun” tarzında haber veririm, izin alma gibi bir durum aramızda yok, olmamalı da diye düşünüyorum, ha fikir almak adına sorulur ama planı yaptıysak da yaptık deriz. Bence izin izin diyerek bu kadar işleri hayatı darlamayın birbirnize

Ama diğer arkadaşların da dediği gibi tüm gün telefonun dolapta olması biraz bana da inanadırıcı gelmedi. Sohbetten muhabbetten yazamayabilir fazla, buna okey ama tee bi gün önceden yarin sana yazmicam diye haber vermesi.. baya kuşkulu. Ki telefonsuz bu devirde kimse bi gün geçirmiyo havuzda

Bu işte bi iş var..

Senden niye izin almak zorunda anlamadim??? Birlikte mi yaşiyorsunuz???

Birlikte yaşamiyorsaniz yaptigi etkinlikler sizi neden bu kadar etkiliyor?
Ayri hayatlar yaşayan, sadece belli gunlerde gorusen insanlar ne diye birbirinin hayatina bu derece mudahale eder anlamiyorum.

Back
X