- Konu Sahibi tinkiminki
-
Sonraaaa; annem ben evlenirken kayınvalidemin bana kakalamak istediği kullanılmış halıları görünce " ne kadar ince bir davranış sakın iade edip gönüllerini kırma " yönünde HASSAS bir tavır sergilemişti ancak kardeşim evlenirken gelinimizin ailesinin getirdiği eşyalara bakıp "bu güzelim eve böyle eşyamı getirilir" yönünde bir HASSASİYET göstermişti..
bence erkek ve kız evlat ayrımı yok ama kıymetli evlat ayrımı var.ben çevremdeki birçok kişiyide gözlemleyerek şunu öğrendim.her ailenin üstüne çok düştüğü,her konuda önceliği olan, sıkıntı çekmesi istenmeyen ve sürekli maddi yardım yaptığı kıymetli bir evladı var.bu kıymetli evlatlarda ailesini genelde üzen ve düşünmeyen evlatlar oluyor.
3 kızım var başımın tacı üçüdeonları çok seviyorum ama kimi eski kafalıların erkek merakını çözemiyorum.beni her gördüklerinde 1 erkek yap yok duası var diyeti var hocası hacısı var diyenler oluyor deliriyorum resmen ben istemiyorum diye defalarca söylediğim kişiler bunu tekrarlıyorlar sadece beni sinir etmek için galiba birgün birilerini tersliyeceğim diye korkuyorum.nedir yani bu erkek çocuk merakı olsa ne elimize geçecek:97:allahtan hayırlısını istemek varken böyle saçma düşüncelere ne gerek var.allah kimseyi cahil etmesin
Tabiki hayirli evlat olsun cinsiyet muhim degil. Sadece su var insan her ikisininde tadini yasamak isteyebilir. Mesela benim üç oglum olsa hatta bir oglum olsa kizim da olsun isterdim. Kizlarim olsa oglan da isterdim. Bunun birine digerinden daha fazla anlam yukleyip, sevmekle alakasi yok. Sana oglun olsun diyenler de bunu dusunerek diyorlardir. En azindan bir kismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?