Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BİZ 4,5 yıllık evliyiz 3,5 senedir ugraşıyoruz ilk çocuk için ugraşıyoruz sperm bi çıksa tek saferde 2 tane yapıcaz allah nasip kısmet ederseKaç yıllık evlisin bide ilk çocuk mu zorr yaa esim hiç ameliyat olmadı yani doğuştan mı yoksa sonra danmo oluştu biz bilmiyoruzimtahan işte
malesef canım benim abimde aynı sorun var sadece ameliyatla sperm alınıyor damarı açmaya çalışırsak felç kalırsın denilmiş abime.Damarların açılma ihtimali oluyormu acaba benim kafamada o takılıyor
Ameliyatla çıkıyorsa en azından tüp bebekle çocuk sahibi olabilir bizde daha sperm yokmalesef canım benim abimde aynı sorun var sadece ameliyatla sperm alınıyor damarı açmaya çalışırsak felç kalırsın denilmiş abime.
1 kez denediler tüp bebek negatif sonuçlandı doktoru 6 ay sonra tekrar denicez dedi ama gitmediler bir daha, ameliyatla çıkıyor evet o zaman 20 tane falan sağlıklı sperm toplanmıştıAmeliyatla çıkıyorsa en azından tüp bebekle çocuk sahibi olabilir bizde daha sperm yok