Arkadaşlar öncelikle araştırdım buna benzer bi konu bulamadım.
öncelikle eşinde sorun olan bunuda testlerle ortaya çıkarılan arkadaşlar bu konuda yaşadığı süreci uyguladığı tedavileri ve özellikle sonuçlarını bu bölümde paylaşabilirlerse hem bizler hemde bu konuda araştırma yapan arkadaşlar için iyi bir referans olur diyebilirim. bir nevi anket olur.
Kurallarıda kısaca söyleyeyim (Site yöneticiside izin verirse)
1.Asla yorum yapılmasın
2.Sebep sonuç ilişkisi olsun
3.Tavsiye,uygulanmamış ve sonuçlanmamış tedaviler veya kulaktan dolma bilgiler gönderilmesin
4. Sadece problemin kaynağı, Doktorun tavsiye ettiği tedavi biçimi, ve tedavi sonucu gelinen son durum (buradan öğreneceğimiz yapılan tedavinin ne kadar etkili olduğu)bunun için problemin kaynağını ayrıntılı olarak verebilirsek (test raporunun ayrıntısını ekleyebilirsiniz daha sonrada tedavi sonucundaki test raporunun ayrıntısını eklenirse aradaki farkı arkadaşlarda görür ve bilgi alır).
şimdiden iyi paylaşımlar bu topiğin çok önemli olduğunu düşünüyorum ne zaman olursa olsun şimdiye kadar bu süreçten geçmiş ve sonuç almış veya alamamış ne kadar arkadaşlar varsa eşindeki problemleri yaptıkları tedavi uygulamalarını (Bitkisel, İlaçsal, gıdasal ne olursa) ve sonuçlarını (mutlaka sonuçlarınıda gönderelim (olumlu veya olumsuz) sonuçsuz yorum yapmassak naha iyi netice alabiliriz) gönderebilirlerse çok faydalı olabileceğini düşünerek ilgili arkadaşlardan bu konuya hassasiyet göstererek cevap yazmalarını istiyorum.
cevap yazarkende her arkadaş cevabının altına kuralları koyarsa diğer arkadaşlarda ona göre cevap yazarlar diye düşünüyorum.
Not: (Eşimin tedavi süreci devam ettiği için ben şimdilik yazamıyorum yaklaşık 1 ay sonra bitecek o zaman yazarım )
Şimdiye kadar sadece 1 arkadaştan cevap gelmiş lütfen paylaşımda bulunalım herkes için faydalı olacak