Bende reglye 6 gün kala test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı. Birde regly olamam gereken akşam yaptım direk pozitif çıktı . O yüzden bence biraz bekle belirtin varsa. Benim iki test arası 6 gün. Ve ikiside erken gebelik testi. Biri direk net negatif çıktı. İnşalalh şeninde benim gibi olurKızlar reglye 5 gün kala erken gebelik testi yaptım predictor markası fakat negatif çıktı böyle çıkıp daha sonradan pozitife dönen var mı? 3 ay önce 5 aylık bir kaybım var o yüzden çok üzgünüm doğumdan sonra bu ay ilk denememiz 3 aydır çok zor günler geçiriyorum tekrardan hamile kalmak çok istiyorum. Testi ne zaman tekrarlasam daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim
İnşallah ya belirtim sadece regl öncesi ağrım çok olurdu 5-6 gün önceden başlardı bu sefer ara ara çok hafif kasık ağrım oluyor hiç regl olacakmış gibi hissetmiyorum bide göğüslerim çok ağrırdı regl öncesi şuan hiçbir şey yok bugün ilk idrarla yine test yaptım 4 gün var reglye negatif günümü bekleyeceğim artıkBende reglye 6 gün kala test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı. Birde regly olamam gereken akşam yaptım direk pozitif çıktı . O yüzden bence biraz bekle belirtin varsa. Benim iki test arası 6 gün. Ve ikiside erken gebelik testi. Biri direk net negatif çıktı. İnşalalh şeninde benim gibi olur
Sen kuzum bekle regl günün geçince yap inşallah istediğin gibi gelir sonucunİnşallah ya belirtim sadece regl öncesi ağrım çok olurdu 5-6 gün önceden başlardı bu sefer ara ara çok hafif kasık ağrım oluyor hiç regl olacakmış gibi hissetmiyorum bide göğüslerim çok ağrırdı regl öncesi şuan hiçbir şey yok bugün ilk idrarla yine test yaptım 4 gün var reglye negatif günümü bekleyeceğim artık
İnşallah canımSen kuzum bekle regl günün geçince yap inşallah istediğin gibi gelir sonucun
İnşallah canım
Tekrar test yaptınız mı sonuç nedir acaba aynı şeyleri yaşıyoruz benim bata 3 gün var negatif ama testi akşam uyguladım erken gebelik ve kaset test yaptım negatifİnşallah ya belirtim sadece regl öncesi ağrım çok olurdu 5-6 gün önceden başlardı bu sefer ara ara çok hafif kasık ağrım oluyor hiç regl olacakmış gibi hissetmiyorum bide göğüslerim çok ağrırdı regl öncesi şuan hiçbir şey yok bugün ilk idrarla yine test yaptım 4 gün var reglye negatif günümü bekleyeceğim artık
Benimde 2 gün var bugün 2 test yaptım erken gebelik ikiside yani çizgi var fakat hayalet çizgi gibi netleşmiyor regl günü daha gelmediği için üzülmek istemiyorum ama bilmiyorum. Birde benim regl öncesi göğüs ağrısı ve karın ağrım çok olurdu şuan regl olacakmış gibi hissetmiyorumTekrar test yaptınız mı sonuç nedir acaba aynı şeyleri yaşıyoruz benim bata 3 gün var negatif ama testi akşam uyguladım erken gebelik ve kaset test yaptım negatif
Cevabınız için teşekkür ederimBenimde 2 gün var bugün 2 test yaptım erken gebelik ikiside yani çizgi var fakat hayalet çizgi gibi netleşmiyor regl günü daha gelmediği için üzülmek istemiyorum ama bilmiyorum. Birde benim regl öncesi göğüs ağrısı ve karın ağrım çok olurdu şuan regl olacakmış gibi hissetmiyorum
Benimde dün sol yumurtalıkta batma ve uyuşma vardı regl öncesi ağrım olurdu fakat bu daha farklıydı. İnşallah güzel sonuçlar alırız ama erken gebelik testinde net olarak çıkmaması biraz üzüyor beni. Bugün yaptığım testleri atayım sizce bir şey var mı?Cevabınız için teşekkür ederimbenimde regl öncesi göğüs ağrısı çok olurdu şuan sadece içten içten sızlama var ve sivilcelenme olurdu o da yok başım dönüyo bide farklı olarak yumurtalıklarımda özellikle sol tarafta 3 gündür batma var inşallah istediğimiz gibi bir sonuç alırız
Bence var sizin gecikme oldu muBenimde dün sol yumurtalıkta batma ve uyuşma vardı regl öncesi ağrım olurdu fakat bu daha farklıydı. İnşallah güzel sonuçlar alırız ama erken gebelik testinde net olarak çıkmaması biraz üzüyor beni. Bugün yaptığım testleri atayım sizce bir şey var mı?
Sanki var gibi bat ilk günü kan verseniz çıkar benceBenimde dün sol yumurtalıkta batma ve uyuşma vardı regl öncesi ağrım olurdu fakat bu daha farklıydı. İnşallah güzel sonuçlar alırız ama erken gebelik testinde net olarak çıkmaması biraz üzüyor beni. Bugün yaptığım testleri atayım sizce bir şey var mı?
Evet regl olmazsam vereceğimSanki var gibi bat ilk günü kan verseniz çıkar bence
Hayali bir çizgi gözüküyor fakat net olmadığında yanıltıcı oluyor gününüz gelmişse kan vermek daha net bir sonuç olurMrhaba benim de bugün regl günüm bugünkü testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?