- Konu Sahibi juliapastrana
Sep bebişim emin değilim ben, sen var mıydın hatırlamıyorum daha önce aseksüel evlilik başlığı vardı konu sahibinin. O başlıkta yazdıklarıyla paralel burada yazdıkları.Hayal dünyası...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sep bebişim emin değilim ben, sen var mıydın hatırlamıyorum daha önce aseksüel evlilik başlığı vardı konu sahibinin. O başlıkta yazdıklarıyla paralel burada yazdıkları.Hayal dünyası...
Uc senedir bu duygulari biriktirdim.Bir de bu tarz roman gibi yazım beni rahatsız ediyor nedense hayal dünyasında yaşamıyoruz doğru düzgün yazsanız keşke
Kadinsi bir guzellige sahip olmayan biriyim . Yasim gelmesine ragmen evliligi hic dusun(e)medim.
Gunlerden bir gun cok guzel bir adam cikti karsima. Sehirlerarasi bir yolculukta ayni kitabi okuyorduk koridor kenarinda. Kisa bir sohbetimiz oldu kitap hakkinda. Aradan bi kac saat gecti mola verdik. Otobusun seferini tamamlamasina iki uc durak kalmis bu yuzden cok az kisi kalmistik, yanimdaki kisi de inmisti ben de cam kenarina gectim. Birden yanima oturup benim hakkimda sorular sormaya basladi guzel yuzlu adam. Elim ayagim buz kesti. İlk defa bir erkekle boyle konusuyordum. Zar zor sorularina cevap verebildim. Kim oldugumu Ne yaptigimi nereli oldugumu falan sordu.. En son seni daha fazla tanimak istiyorum Seninle konusabilir miyiz diyerek numarami istedi. Ben kabul edemem dedim ve otobus degistirdim
Korkulacak bir insan degildi konusmasi cok duzgun tahsilli biriydi nereli oldugunu nerede calistigini ailesini her seyi anlatmisti nedense.. otobus degistirmem sacmaydi belki ama ilk defa boyle bir seyle karsilasiyordum ilk defa bir erkek benimle konusuyordu. Bense o an hem kirlenmis gibi hissediyor hem kendimi ilgilenilmenin verdigi bir heyecan icinde buluyordum. Kotu biri olmadigini biliyordum ama benim cesaretim yoktu. Kactim kisaca.
Bu durum benim kalbimi cok yaralamisti. Cirkinligim sebebiyle boyle seyleri hayal etmezken uc sene bu olayi o adami dusunup durdum. Onun yaptigi da dogru degildi aslinda normal biri olsa unuturdum belki, ama o kadar guzel bir yuzu vardi ki o yuzu hic unutamadim. Kadinin ozelligidir guzellik. Ben bir istisnaydim. Bu surecte erkeklerin durumunu cok iyi anladim. Cirkin bir kiz olarak bir erkek ruhuna burunmus gibiydim. Guzelligin hayraniydim. Belki konussaydik uzun surede kisiligini begenmeyebilirdim. Guzelligini golgeleyecek bir sey ogrenmek istememistim zaten. Ne kadar desek de onemli olan ic guzellik diye ilk tanisma dis gorunusle oluyor. Eger icine yolculuk yapamiyorsan disina takilip kaliyorsun. Guzelligin icinde oldugu icin, guzelligin onun icin bir onemi yoktu heralde, zaten ona sahipti. Bende aradigi baska birseydi ama kompleksten baska bir seyim yoktu, ne kendimi ona yakistirabildim ne de onu unutabildim. Boyle nice guzel olan kiz arkadaslarimi dusundum, yuz kisinin isteyip bir kisinin aldigi.. Eski zamanlardaki gibi araciyla olmuyor herkes birbirini goruyor konusabiliyor simdi ya. O geride kalan Doksan dokuz kisinin kalp agrilarini yasamis gibi oldum. Aslinda bu rahatligin bir coklarini rahatsiz ettigini anladim. Bu kadar basit seylerle vakit oldurenlere sasirirdim eskiden. Halbuki insanin elinde degilmis..
Sep bebişim emin değilim ben, sen var mıydın hatırlamıyorum daha önce aseksüel evlilik başlığı vardı konu sahibinin. O başlıkta yazdıklarıyla paralel burada yazdıkları.
Ben pek roman okumam genelde dini kitaplar okurumKitap okuma alışkanlığı güzel şeydir ama arada hava almak lazım, yoksa örnek şekil A gibi olursunuz
Allah muhafaza
Gençler bu ablanızı örnek almayın, herşey dozunda güzel
EvetSep bebişim emin değilim ben, sen var mıydın hatırlamıyorum daha önce aseksüel evlilik başlığı vardı konu sahibinin. O başlıkta yazdıklarıyla paralel burada yazdıkları.
Ya geçerken miBen pek roman okumam genelde dini kitaplar okurum
Neden boyle duygusalastigimi da bilmiyorum
Evet kuzum ben de o yüzden ciddi şekilde yorum yazdım.Ha o bu mu?
Bişey diyemedim şimdi.
Bence sen çirkin falan değilsin. Ama herşeyin aşırısı zarar derler ya arada kalmışsın bence. Bir erkekle konustun diye neden kendini bukadar kötü hissetin. Benim sana tavsiyem nacizane. Dinini yaşa elbet arzu ettiğin gibi ama bukadar katı olma. Sonra bir yerde bastırılmış duygular canavara dönüşüp çıkıverir içinden. Arada roman da oku. Aynaya bakınca mesela kendi kendini bir izle. Güzel yerlerini görebilmek için. Bunu yaparken de utanıyorsan kendi kendineyken bile asıl sorunu buldun demektirBen pek roman okumam genelde dini kitaplar okurum
Neden boyle duygusalastigimi da bilmiyorum
Hahah aynen bende o cumleden sonra direk yorumlara gectim ve yalnız olmadigimi gordumKirlenmiş gibi hissettimden sonrasını okuyamadım. Ahahhahah![]()
İste ben de kendime kiziyorum dis gorunuse nasi baglanabilirim diye ki dis gorunusumden dolayi cok dislanmis biri olarakYa geçerken mi
Adamın biri bi selma verdi sırf yakışıklı diye 3 yıldır onu mu düşünüyosun
Madem öyle hani yerini yurdunu çalıştığı yeri demişti, netten bul bunları ona yaz bari
Ben sözlükçü filan sandım, geyik yapıyosun diye öyle yazdım. Gerçeksen 3 yılına yazık
Dünyanın ne yakışıklısı da olsa bi selam verdi diye 3 yıl düşünülmez kiİste ben de kendime kiziyorum dis gorunuse nasi baglanabilirim diye ki dis gorunusumden dolayi cok dislanmis biri olarak
Siz dış görünüşe bağlanmadınız bence. Siz, size ilgi göstermesine bağlanmışsınızdır.İste ben de kendime kiziyorum dis gorunuse nasi baglanabilirim diye ki dis gorunusumden dolayi cok dislanmis biri olarak
Yasadigim duygulari da degerlendirin istedimKonu başlığıyla konu içeriyi alakasız. Ne bekliyordum ne geldi. Daha akıcı yazsaydınız keşke böyle insanın okuyası gelmiyor.
Guzel birinin bana ilgi gostermesi diyelimSiz dış görünüşe bağlanmadınız bence. Siz, size ilgi göstermesine bağlanmışsınızdır.
Niye başka otobüse kaçtınGuzel birinin bana ilgi gostermesi diyelim
Benim cesarertimi kiran seylerden biri de onun guzelligiydi