170 boya 95kilo ne demek? Çocuk suyuyla muyuyla yoplasan 8kilo etmiyor, gerisini nerene aldın allah aşkına. Tamam yinede olabilir ama vermek için bir çaba gosterdin mi canım? Diyetisyene git spor yap birşey yap. Kocan haklı moral bozacak bir durum yok anlat bende rahatsizim artik de, sende bana destek ol de ver kilolarini, ben 178boya 55kiloyum yıllarca lisanslı sporcu olmama vucudumda yağ oraninin %8 olmasina ragmen kendimi kilolu hissediyorum.s canım bozma moralini ayağa kalk ve birşeyler yap kurtul kilolardan
Canim ya alakasiz olcak belki ama o leslie nin hareketleri cok kilo verdirmiyo daha cok sıkılaştiriyo diye bi sey duymustum ama.eminim cok videosu hareketleri de vardir.bununla ilgili biraz ayrinti verir misin.95 gercekten cok ... havalar soguk cikip yuruyus yapmak zor gelir evinde internet varsa ac lesli sansone videolarini onunla spor yap hep istedigin saatte yapabilirsin .... ben o kadinla 82 klodan 60 kloya indim 3 ay gibi surede tavsiye ederim cok sıkı diyet de yapmadim
Atlıyorum ama direk uygulayanından duyun diye yazmak istedim. Ben bizzat leslie sansone ile walk walk yaparak muazzam olmasada hatrı sayılır derecede kilo verdim. Tabii homini gırtlak olup üzerine leslie yaparsanız hiçbir işe yaramaz sadece kilo alımı durur sanırım. Hemen hemen internet üzerinde olan her videosunu da yapmıştım ve 1.5 yıl önce yapmıştım. Şu an o kiloların yarısını aldım ama orayı karıştırmayalımCanim ya alakasiz olcak belki ama o leslie nin hareketleri cok kilo verdirmiyo daha cok sıkılaştiriyo diye bi sey duymustum ama.eminim cok videosu hareketleri de vardir.bununla ilgili biraz ayrinti verir misin.
Estagrfullah iyi yaptiniz cvp vererek sevindim yani.tesekkur edrm bilgilendirdiniz.benimbaya bi vermem lazm daAtlıyorum ama direk uygulayanından duyun diye yazmak istedim. Ben bizzat leslie sansone ile walk walk yaparak muazzam olmasada hatrı sayılır derecede kilo verdim. Tabii homini gırtlak olup üzerine leslie yaparsanız hiçbir işe yaramaz sadece kilo alımı durur sanırım. Hemen hemen internet üzerinde olan her videosunu da yapmıştım ve 1.5 yıl önce yapmıştım. Şu an o kiloların yarısını aldım ama orayı karıştırmayalım
ne güzel sizi motive etmeye çalışmasıHerkese tesekkür ederim arkadaşlar. Esimin hakkını yemek istemem o akşam yemeğini yememeyi bile kabul etti her sorumluluğu kabul ediyor desteğini hiç çekmedi bütün iradesizlik bende .evlenip kendini zamanlardan bende nefret ederdimoysa haline bak.dün gece yemin ettim şeker ve un hayatımdan çıkacak inşallah başladım bugün Inşallah.esim zayıflatmak gardrobumu istedigim marka ne istersem baştan duzecekmis ne istersem açık cekinşallah rabbim bu sefer su boğazını tutarim
Baktirdim bir sıkıntı yok arkadaşımne güzel sizi motive etmeye çalışması
ama bir doktora da görünüp değerlerinize baktırmalısınız
bir sıkıntı yoksa dukan önerecektimBaktirdim bir sıkıntı yok arkadaşım
Onuda denedim arkadaşım ama yok onuda beceremedimbir sıkıntı yoksa dukan önerecektim
ben 27 kilo vermiştim 6 ayda, bizim gibi gözü doymayanlar için ideal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?