Evet arkadaşlar maalesef çok esimde haklı bi yerde .ben nerede haklıyım neden bu kadar iradesiz oldum bilmiyorum
Eşinizin söylediklerine aldırmadan kilo verin. Kilo verdikten sonra da karşısına geçip cevabınızı verirsiniz.Esinle son günlerde aram hep bozuk herseyin temelinde dönüyor dolaşıyor laf kiloma geliyor.maalesef doğum sonrası kilom aldı başını gitti eşim buna kafayı takmış durumda.dün oldukça yorgundum l koltuğa ayağımı uzatarak oturdum bana baktı erkek gibi oturma dedi.o an farkettim ben batiyorum bu adama artık trip attım küstük.bir zamanlar bana deli gibi aşık olan adam beni beğenmez Oldu.hep nefret ederdim evlenince kendini. Salan kadınlardan.ve. bizim buyuk askimiz hep Harika. Sürecekti falan filan çok canım sıkkın. Sonra geldi gönlümü Almaya çalıştı. Ama ben anlayacağımi. Anladım çok kirginim ama kime kendimemi ,esimemi, hayatami?yatakta da uzaklaştı ruhuyla da uzaklaştı benneredeyim bilmiyorum.birbirimizi seviyoruz çok şükür en büyük sorunum bu onu seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor ama biraz önce betimlediği durumla sevgi aynı cümleye sığar mı bilmiyorum.midemde bir delik sanki durmadan aklım fikrim yemekte.maalesef 170 e 95
her şeyi anladım da nasıl 1 kg gitti doğumdan sonra.Keşke bu kadar peşin hükümlü olmasak evet 55 kilo değildim ama normal bir insansın.ayrıca doğumdan iki gün sonra tartildigimda sadece bir kilo gitmişti bende inanamadım.doğumdan sonra ciddi h astalandim haftalarca yoğun bakımda kaldım ardından sagra kasem alındı uzun süredir antidepresan kullanıyorum şu an tam doğum kilomla aynı kilodayim kimseye suç atmak gibi bir derdim yok.ayrıca ben yemiyorum kilo alıyorum demiyorum durmadan yiyorum maalesef engel olamadığım şey bu.bu arada test yaptırdım bir sıkıntı yok.diyetisyenede gittim sporda yapmaya çalışıyorum her yolu demiyorum sorun iradesizlik
:) komiksin demekki senin için mutlu olmak zayıf olmakben de doğumdan sonra 90 larda dolaştım tam 1 yıl, ancak 1 yıl sonra toparlanıp kilo vermeye enerji ve motivasyon buldum. çok şanslıydım eşim hiçbir zaman kilomla ilgili olumsuz bir eleştiri yapmadı, hatta ben kendi vucuduma bakıp böğüre böğüre ağlarken hep o beni teselli etti.
bir kadın her zaman önce kendisi için kilo vermeli, ben kilolu bir kadının kendiyle barışık ve mutlu olduğuna asla inanmıyorum, psikolojik bir savunma mekanizmasıdır o. önce kendi mutluluğunuz için bir şey yapın, belki ilerde eşinize teşekkür edeceksiniz bu adımı atmanıza vesile olduğu için.
:) komiksin demekki senin için mutlu olmak zayıf olmak
Bunun cvbi bende değil maalesef onu sorgulayamadan gözümü yoğun bakımda açtım. Sezeryanla doğum yaptım muhtemelen ödem gitmeden diğer sorunlar başladı ardından kilolarher şeyi anladım da nasıl 1 kg gitti doğumdan sonra.
Bebek ne kadr doğdu? Suyu falan derken hangisi giden 1 kg?
Esinle son günlerde aram hep bozuk herseyin temelinde dönüyor dolaşıyor laf kiloma geliyor.maalesef doğum sonrası kilom aldı başını gitti eşim buna kafayı takmış durumda.dün oldukça yorgundum l koltuğa ayağımı uzatarak oturdum bana baktı erkek gibi oturma dedi.o an farkettim ben batiyorum bu adama artık trip attım küstük.bir zamanlar bana deli gibi aşık olan adam beni beğenmez Oldu.hep nefret ederdim evlenince kendini. Salan kadınlardan.ve. bizim buyuk askimiz hep Harika. Sürecekti falan filan çok canım sıkkın. Sonra geldi gönlümü Almaya çalıştı. Ama ben anlayacağımi. Anladım çok kirginim ama kime kendimemi ,esimemi, hayatami?yatakta da uzaklaştı ruhuyla da uzaklaştı benneredeyim bilmiyorum.birbirimizi seviyoruz çok şükür en büyük sorunum bu onu seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor ama biraz önce betimlediği durumla sevgi aynı cümleye sığar mı bilmiyorum.midemde bir delik sanki durmadan aklım fikrim yemekte.maalesef 170 e 95
Çok rahatsızım hemde çok ama iradem hep yokken.bunuda yiyeyim sonra basliyim olayı bitirdi benikendiniz için spor yapin.. belli ki sizde rahatszsnz kilonuzdan.. yemekten uzaklasmaya çalışın..
Canım ama ben o kadar salmış durumda değilim üniversite mezunuyum kendimi geliştirmiş bir insanim kilom var ama temizim ne bileyim.erime kilodan dolayı batıyor herseyimcanım yaa inan sevgiyle ilgili değil bu huy meselesi bende çok huyluyumdur.benimde gözüme canımdan çok sevdiğim annemin hareketleri batar.annemde kabadır dikkat etmez oturduğuna kalktığına konuştuğuna anne hanım gibi ol derim hanım gibi konuş öle erkek gibi yayılıyosun erkek gibi yiyosun derim ne bilim gıcığıma gidiyo bişi yaptığı yok ama hanım hanımcık davranmıyor ben onun asil durmasını istiyorum saçmalamasını değil.mesela komşusu geldi akşam nerdeydin diyo sürtük gezdin demi akşama kadar diyo gülerek komşuda memnun hee diyo deliridm nolursun asil ol kadın gibi davran dedim.
Bu sorun genellikle evli ve çocuk olan kisilerde oluyor.cunku doğum yaptıktan sonraki hormonlar falan değişiyor bunun için zorlanıyorsunzdr ama biraz kendinizi ve mutlulugunuzu düşünup buna gore hareket edin derimÇok rahatsızım hemde çok ama iradem hep yokken.bunuda yiyeyim sonra basliyim olayı bitirdi beni
Bir hastalıktan dolayı değilse iradesizlik yüzünden kilo almalara biraz kızıyorum açıkçası.. Benim teyzem 30 yaşından beri 100 kg üzerindeydi.. Bi dünya hastalığı beraberinde getirdi yıllardır kilosu romatizmadan eklem rahatsızlıklarına şekerden tansiyona kalbe ne ararsan vardı.. Spor yapamıyordu eklemleri ağrıycak diye hipoglisemiden dolayı şekeri kesmekte zorlanıyodu herşey onun aleyhineydi ama bi gün bi vahiy mi geldi nedir 1 yıl içinde 68 kg'a kadar düştü.. Hala da zayıflamaya devam ediyo.. İsterse insan olur herşey diye düşünüyorum..Kocayı boşverin Kendiniz için o kilolardan kurtulun gencecik bünyenize yazık günah..(Şu anda 49 yaşında teyzem)Esinle son günlerde aram hep bozuk herseyin temelinde dönüyor dolaşıyor laf kiloma geliyor.maalesef doğum sonrası kilom aldı başını gitti eşim buna kafayı takmış durumda.dün oldukça yorgundum l koltuğa ayağımı uzatarak oturdum bana baktı erkek gibi oturma dedi.o an farkettim ben batiyorum bu adama artık trip attım küstük.bir zamanlar bana deli gibi aşık olan adam beni beğenmez Oldu.hep nefret ederdim evlenince kendini. Salan kadınlardan.ve. bizim buyuk askimiz hep Harika. Sürecekti falan filan çok canım sıkkın. Sonra geldi gönlümü Almaya çalıştı. Ama ben anlayacağımi. Anladım çok kirginim ama kime kendimemi ,esimemi, hayatami?yatakta da uzaklaştı ruhuyla da uzaklaştı benneredeyim bilmiyorum.birbirimizi seviyoruz çok şükür en büyük sorunum bu onu seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor ama biraz önce betimlediği durumla sevgi aynı cümleye sığar mı bilmiyorum.midemde bir delik sanki durmadan aklım fikrim yemekte.maalesef 170 e 95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?