Erkek gibi oturmak?

antidepresanlar gerçekten kilo aldırıyorlar. elinizde olamayacak bir durum. ancak eğer ilaç tedaviniz bitti ise bir diyetisyen yardımı ile işe başlayın. kendi başınıza klasik laflarla denemeyin derim ben. diğer yandan spor da yapmaya çalışın, hiç bir şey yapamasanız çıkıp günde bir 30 dakika kadar yürüyüş yapın. spor yaparken vücut mutluluk hormonu da salgılar.

Evet arkadaşlar maalesef çok esimde haklı bi yerde .ben nerede haklıyım neden bu kadar iradesiz oldum bilmiyorum

Eşin haklı falan değil
Erkeklerde değişiyor zaman içinde, göbekler çıkıyor, saçlar dökülüp gıdılar sarkıyor biz onlara böyle mi yapıyoruz
Fit kadın istiyorlarmış pehhhh kendileri Don Juan sanki
Her insanın kendisini saldığı zamanlar olur, kilo alırsın, verirsin bin türlü hali var insanın kaldı ki bir sürü hastalık geçirmişsin, neler atlatmışsın.
Bu durumdan nefret ediyorum, ben bakımlı olacağım, fit olacağım, iyi giyineceğim o da pijamalarını giyip elinde kumanda ahkam kesecek. Güvenimi sarsıyor bu his, yarın öbür gün hasta olsam mesela, kiloma kusur bulan adam bir kolostomi torbam olsa ne yapar acaba diye düşünmeden edemem. Eşin haklı falan değil sen insansın ve her halinle sevilmelisin , kapaktan fırlamış gibi yaşayamazsın ki ömür boyu. Ha temizlik olayına sözüm yok, karşılıklı dikkat edilmeli ama kilo almışsın, vermişsin, deformasyon bilmem ne geçecekler bunları, yapmasınlar o zaman çocuk falan, çok kızıyorum yaa, antidepresan kullanacak kadar bunalmış bir kadına bir de bunları hissettirmek çok zalimce

Eşinizin söylediklerine aldırmadan kilo verin. Kilo verdikten sonra da karşısına geçip cevabınızı verirsiniz.

Erkekler her zaman bakımlı ve güzel bir kadın görmek ister.. Seninde eski haline dönmeni bekliyordur.. Diyetisyene gidip yardım almalısın ....

her şeyi anladım da nasıl 1 kg gitti doğumdan sonra.
Bebek ne kadr doğdu? Suyu falan derken hangisi giden 1 kg?

ben de doğumdan sonra 90 larda dolaştım tam 1 yıl, ancak 1 yıl sonra toparlanıp kilo vermeye enerji ve motivasyon buldum. çok şanslıydım eşim hiçbir zaman kilomla ilgili olumsuz bir eleştiri yapmadı, hatta ben kendi vucuduma bakıp böğüre böğüre ağlarken hep o beni teselli etti.
bir kadın her zaman önce kendisi için kilo vermeli, ben kilolu bir kadının kendiyle barışık ve mutlu olduğuna asla inanmıyorum, psikolojik bir savunma mekanizmasıdır o. önce kendi mutluluğunuz için bir şey yapın, belki ilerde eşinize teşekkür edeceksiniz bu adımı atmanıza vesile olduğu için.

:) komiksin demekki senin için mutlu olmak zayıf olmak

bende sizin gibi veremedim kilolarımı benim boyum 177 saklıyor çoğunu ama ben çok rahatsız oluyorum çokta aşırı yemiyorum ama veremiyorum. yaz başı işi bırakıp spor ve diyet ile kilo vermeyi planlıyorum çalışırken daha zor oluyor diyet ve spor işi.
iradesizlik bende de acıkınca bitiyor malesef ama önünü kesmek lazım

kendiniz için spor yapin.. belli ki sizde rahatszsnz kilonuzdan.. yemekten uzaklasmaya çalışın..

her şeyi anladım da nasıl 1 kg gitti doğumdan sonra.
Bebek ne kadr doğdu? Suyu falan derken hangisi giden 1 kg?
Bunun cvbi bende değil maalesef onu sorgulayamadan gözümü yoğun bakımda açtım. Sezeryanla doğum yaptım muhtemelen ödem gitmeden diğer sorunlar başladı ardından kilolar

canım yaa inan sevgiyle ilgili değil bu huy meselesi bende çok huyluyumdur.benimde gözüme canımdan çok sevdiğim annemin hareketleri batar.annemde kabadır dikkat etmez oturduğuna kalktığına konuştuğuna anne hanım gibi ol derim hanım gibi konuş öle erkek gibi yayılıyosun erkek gibi yiyosun derim ne bilim gıcığıma gidiyo bişi yaptığı yok ama hanım hanımcık davranmıyor ben onun asil durmasını istiyorum saçmalamasını değil.mesela komşusu geldi akşam nerdeydin diyo sürtük gezdin demi akşama kadar diyo gülerek komşuda memnun hee diyo deliridm nolursun asil ol kadın gibi davran dedim.

Canım ama ben o kadar salmış durumda değilim üniversite mezunuyum kendimi geliştirmiş bir insanim kilom var ama temizim ne bileyim.erime kilodan dolayı batıyor herseyim

Çok rahatsızım hemde çok ama iradem hep yokken.bunuda yiyeyim sonra basliyim olayı bitirdi beni
Bu sorun genellikle evli ve çocuk olan kisilerde oluyor.cunku doğum yaptıktan sonraki hormonlar falan değişiyor bunun için zorlanıyorsunzdr ama biraz kendinizi ve mutlulugunuzu düşünup buna gore hareket edin derim

Bir hastalıktan dolayı değilse iradesizlik yüzünden kilo almalara biraz kızıyorum açıkçası.. Benim teyzem 30 yaşından beri 100 kg üzerindeydi.. Bi dünya hastalığı beraberinde getirdi yıllardır kilosu romatizmadan eklem rahatsızlıklarına şekerden tansiyona kalbe ne ararsan vardı.. Spor yapamıyordu eklemleri ağrıycak diye hipoglisemiden dolayı şekeri kesmekte zorlanıyodu herşey onun aleyhineydi ama bi gün bi vahiy mi geldi nedir 1 yıl içinde 68 kg'a kadar düştü.. Hala da zayıflamaya devam ediyo.. İsterse insan olur herşey diye düşünüyorum..Kocayı boşverin Kendiniz için o kilolardan kurtulun gencecik bünyenize yazık günah..(Şu anda 49 yaşında teyzem)

EĞER maddi imkanınız varsa eve bir yürüyüş bandı alabilirsin..diyetisyene muhakkak git bunu eşin için değil kendin için yap bence..istersen sana bi toksin atıcı formül verebilirim bana diyetisyenim vermişti işe yarıyor..
1 adet elma
orta boy tencere içine taşmıyacak kadar su
1 adet çubuk tarçın
1-2 adet karanfil
2-3 damla limon

bunu kaynatıyorsun soğuyunca istediğin kadar içebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…