Erkek hem aldatıp hemde neden süre ister

böle parça parça anlatıyorum ama bende ona dedim açık açık bunu resti çektim falan ama o bu olay bizi mahfetti ben mahfoldum ailem biton laf ediyo psikolojik olarak çok fenayım şimdi sana ne yapsam kabul etmiyceksin diyoki zaten ben okadar yıpranmışımki kendimde o aşırı uğraşacak gücü bulamıyom diyo kendimi bi toparlamama fırsat ver seni pişman etmiycem bukadar yıl benseni dinledim bikere sen beni dinle diyo ya üstelik şuan farklı şehirlerdeyiz.oyüzden çıldırcammmmmm.doğru karar nee

:S diğeri ile takılıp hevesini alacak bence.. sonrada kürkçü dükkanına geri dönecek

Anlattıkların bana iyi şeyler düşündürmedi. Bahsettiğin kişinin çelişkili ifadeleri mevcut. Şuanda halen o kişiyle ilgilendiği ve rahat etmek için yalan söylediği kesin. Seçimlerinin sonucunu sen yaşayacaksın ve eğer affedersen bu seçiminle ilerde bir daha aynı hatayı yapması için ona fırsat vermiş olacaksın. Bunu da unutma. Benim tavsiyem, inanma ve affetme. Ne senden utandığı var, ne kendisinden!

"e malum yaz geldi,gezip tozma,eğlenme zamanı
bırak adamı da rahat rahat takılsın,gezsin,tozsun ,eğlensin,
yeni insanlar tanısın,seçeneklerini iyi değerlendirsin"

işte bu demek oluyor canım.

inanamıyrum bu başıma gelenlere sakinleşip doğru kararlar vermek istiyorum ama sakinleşemiyorumda.nasıl benle iki günlük birini kıyaslayıpta aramızda karar vermeyi düşünebilir.bana ve ailesine kendini savunması belli özür dilerim boşlukta bi an başkasıyla olurum sandım zaten malum kızlardandı azcık kafa dağıtayım dedim ama yinede yapamadım falan diyor.kafamdan yüzlerce intikam planı geçiyor.2ay sonra üstelik askere gidiyor.öle görünüyoki askere gitmeden bi macera yaşamak istiyo.sonrada affettirmek istiycek kendini.nasıl davranayım sizce düşünmekten çıldırcammmm.diyorumki bekliyim bi napacak göreyim tam doğru zamanda basayım tekmeyi.azcık içim rahatlar ama bide diyorumki hiç uzatmıyım.yani öle bişe yapmak istiyorumki ne o kızla olabilsin nede benim yaptığımı unutabilsin.sessizce çekip gidip onu rahat bırakmak istemiyorummmçünkü kabullenemiyorummm.ne yapayımmmmm .bu onun yanına kar kalmasın ve emin de olamıyorum ya o kötü işte

arkadaşlar bana bi akıl verin gerçekten çaresizim ya.olayı çok parça parça anlattım bi tam anlatayım dağılmasın 4yıllık bi sevgilim var.birbirimize karşı çok fedakar davrandık o çok duygusal bendaha msntıklıydım bu ilişkide allah için çok alttan alırdıve iyi gidiyordu birbirimizi çok seviyorduk.bu yıl ilk defa birbirimizden çok uzun süre ayrı kaldık.farklı şehirlerdeydik.ve sorunlar başladı uzaklıkla bağlantılı.neyse bir dargın bir barışık derken yüzüyüze görüştük ve o gün mükemmeldi herşeyi hallettik gittikten iki ay sonra tekrar aramaz açıldı hemde fena kavga ettik.işte ne olduysa bu sürede olmuş ayrılığımızn 20.günüydü tel.le konuştuk ve barışma kararı aldık çünkü birbirimize kesinlikle karşı koyamıyoruz.sonra tam da o gün ben bunun faturasını gördüm yaklaşık 15gündür bi no ile gece gündüz msjlaşmış sonra hesap sordum akrabasının sevgilisi diye yalan söledi ben hemen beni arasın dedim ok dedi aramış onu güya demişki ara aramızda neyse onu söle kızda hayır ben senden hoşlanıyorum gibi şeyler sölemiş.ve ben kzıı ararken bana kızdan msj geldi bende sevgilisiyim oldumu diyeee.o an öldümm diyebilirim.sevgilimin başına dünyayı yıktım.ailesi falan haberdar oldu herkes onu rezil edecek derecede kızmış annesi evden kovmuş falan.sonra aradı ağladı ben bişe yapmadım boşluktaydım o nomu almış arkadaşımdan ben istemiyorum dedikçe msj attı ve bende boşlukla cvp verdim aramızda duygusal bişe olmadı dedi.tabi sevgilim şunuda sölüyoki kıza beni anlatmış ve kızda bittimi demiş oda bitti demiş.ve kızda bundan cesaretle hani bitmişti ne diye benden aç olanları anlat diyosun demiş sevgilimde ben sana defalarca anlattım ona kapım herzamann açık diyince kız beni ilgilendirmez diyip o sevgilisiyim msjını atmış.işte böle sonra ben rezil ettim bunu bitarftanda ailesi.eve 3-4gün gitmemiş şimdi gidiyomuş artık.herkese ben onsuz yapamıyom demiş.benim sınavım vardı aradı utanmadan başarılar dilemek için ozaman yalvardı yakakardı bana 2ay süre ver biraz kendimi toparlayım allak bullak oldum karşına çıkmaya cesaretimde yok yüzümde diye ben hala onunla görüştüğünü ondan iğrendiğimi falan söledim.o yok öle bişe bana bi müsade et bekle sana ozaman herşeyi katıtlıycam dedi şimdi söleyin ben napıcam.tabi çokda saldırganlaştı tanıyamıyorum onu

bunu kabullenmeyi her bayan yapamaz. eğer ki ben o mezhepte biriyim diyorsanız (ki okuduklarımdan öyle değilsiniz izlenimi oluştu) devam edin. askere gitmesi ona her istediğini deneme şansı vermez , ilerde siz gebeyken aynı şeyi yapmayacağı ne malum ? bence geleceğinizi düşünün.

psikolog ve psikiyatr ile görüşün fikrimce. kendinize olan saygınızı düzeltmeniz için. intikam falan bunlar boş şeyler.

hayır bunu kabullenemem oda bunu çok ii biliyo ama itiraf etmeliyimki bu konuda bir karmaşaya düştüm en doru tepkiyi bilemiyorum.kafamda yüzlerce senaryo var

ya bu erkeklerin rahatlığına akıl sır erdiremiyorum..farzedelim ki hatalı olan biziz nasılda ödümüz kopuyor,iki gün ilgilenmese eyvah bişi var diyoruz..onlar o kadar rahatki,bencede çantada keklik olarak gördükleri vazgeçemeyeceğimizi bildiklerinden..

gerçekden çok fazla fedakarlıklar yapıyoruz biz kadından,çok vericiyiz..konu dışı olucak ama annemle yaşa der eyvallah deriz,kaçalım der eyvallah deriz,onu giyme bunu giy eyvallah..ee herşeye böyle yapınca onlardada rahatlık hasıl oluyor..yazdıklarımın en az birini bile olsa hepimiz yapıyoruz..tepemize çıkıyolar sonra..

arkadaşım o biliyoki sen ondan vazgeçmiceksin ondandırki süre istiyor..

hem onu hem de seni cepte tutmak istiyor :) ama çok fazla şey istiyor ver istediği süreyi ama sonsuz bir süre var ona ömür boyu olanından

evet herkes aynı şeyi düşünüyo haklısınız.ama öle bişe yapmak istiyorumki oda enaz benim kadar acı çeksin.rahat edemesin o hallerde.

boşver canım ya, bir de intikamla uğraşıp aklını buna yorup vakit mi kaybedeceksin. eyvallah de geç hayatına bak. zaten ahın varsa tutar merak etme.

evet herkes aynı şeyi düşünüyo haklısınız.ama öle bişe yapmak istiyorumki oda enaz benim kadar acı çeksin.rahat edemesin o hallerde.

sen hala aci ceksin diyorsun kendi kendini kandirmaya devam ediceksin.. cocuk aci cekicek ve senin pesinde köpek gibi dolascak sende dayanamicak affedeceksin. intikam istemek bu demektir. intikam umutdur..
ja o umudu bitirip yeni bi hayat kuracaksin, yada hic bisey yokmus gibi birlikte olcaksin.. yani yolu hicde uzatma

ne yani ben nasıl 4 yıl sonra hiçbişe olmamış gibi davranayım en önemlisi onun bu rahatlığına izin vereyim.zaten bitti artık benim gözümde ama o inkar ediyo ya hala istiyorumki sürünsünde öle bitsinnnnnnn

buna yakın bi olay benimde başıma gelmişti cnm bnece bu durumda senden zamman istmeseinin sebebi ara soğuyacak sen unutacaksun onu özleyeceksin 2 ay sonra da hiç bir şey olmammış gibi davranmanı bekliyo bence ben göüyorum ki ilişkinizde artık bir şey gerçekten bitmiş bence 2 ay mış 3 aymış bence hiç boşuna zaman harrçamayın ipleri tamamen koparın o yoluna sen yoluna bu durumda zaten en doğru karar da bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…