Erkek hem aldatıp hemde neden süre ister

Öbüründen Ayrılamadaysa Yavaş Yavaş Ondan Ayrılacak..
Bu Arada Sende Yatışacaksın..
Erkek Bu Ya..
Ne Bekliyorsun ki..

ya öbürü diyince çıldırıyorum.10gün msjlaşmakla hala onla olabilirmi ahh bi ipucu olsa elimde böle sessiz sedasız çekip gitmektense dünyayı başına yıkıp gitsem.ama anlamıyorum ya böle aşağılık bir kız olabilirmi peki olanları gördü ee sevgilim ağza alınmayacak küfürler etti ona eee peki hala devam etmek istermi kız anlamıyorumkiii.ya bir erkek ara sevgilimi aramızda hiçbişe olmadığını söle dediği halde kız onla görüşürmü offf çıldırcam ya bide ben böle sessiz sedasız bi tip değilim bana yapılan iyiliğinde altında kalmam kötülüğünde işte o yüzden çatlıyorummmmmmm resmen farklı şehirlerdeyiz ne yapcam bilmiyommmmmm

ben çıldırcam heralde ya offfffffffff.ne tepki verdiğimde belli değil bi alakayı kesiyorum bi kızgınlığımı fazlasıyla yansıtıyorum ona hiç böle hareketlerim dengesiz olmamıştı.ama napayım adam akıllı bi plan yapamıyorum hıı tamam şöle davranayım diye.lütfen bu durumda siz olsaydınız ne yapardınız.her fikir değerlendirmem lazım sonuçta.istiyorumki ben onla kopayım ama oda orda gününü gün etmesinnnnnnnnn

keşke boşver olabilse siz olsaydınız nasıl bir süreç izlerdiniz.lütfen fikir verin

böyle bir durumda sessizce çeker giderim ben.
içim soğur, sevgim ve güvenim biter. bu yüzden uğraşmaya gerek görmem.
buna benzer bir duruma maalesef ki ben de muhattap olmuştum bir zamanlar.
bu halim de karşı tarafa çok koymuştur.
koyulacak tavır biraz da kişilikle alakalı. ben hiç intikamcı değilim
salarım, ne hali varsa görür
sana tavsiyem, ne ara ne de görüş.
bitmiş bir ilişki bu.

işte bende çok intikamcıyım hiçbir şeyin altında kalmamam lazım iyiliğinde kötülüğünde.o yüzden ölüyorum resmen .buarada dedikleriniz doğru çıktı.ben araştırdım ve başka bir hat aldığını öğrendim aradım gizli no ile dinledim yanında o kızda vardı öldüm resmen.sonra açıktan aradım numaramı görünce yanında bir akrabası var ona verdi onunda dili birbirine dolandı kapattı tel.i ve dünden beri açmıyo tel.i şok oldular numarayı öğrendiğimi görünce.ailesine bile yalan sölemiş tel.imi kaybettim demiş.söledim onlar iananmadı böle planlı yalan dolan çevirdiğine.arkadaşlar arkadaşım kişiliğni kaybetmiş sürüklenip gidiyo yalanları yeni yelanları doğuruyo.çıldırcam ben ya napayım sizce.nolur bişeler söleyin

Hem aklı hem bedeni farklı çalıştığı için

artık onu tanıyamıyorum.benim sevgilim şunu hayatta yapmaz dediğim ne varsa hepsiiini yaptı.ama işin kötüsü ne biliyomusnuz ben onu çok seviyorum hala.aşırı gururlu bi insanım yaptığını kabullenemem ama seviyorum napayım sensiz ölürüm yaşayamam sen benim herşeyimsin diyip yıllarca peşimde olan insanı istiyorum ama ondan eser yok şimdii.eğer aynı şehirlerde olsaydık onun bukadar batmasına izin vermezdim ama şimdi elim kolum bağlıııı

elbette şaşırmıştır yeni numarasını bulmana. ben de tebrik ediyorum )))

sakinleşip de bir düşün...
"hey Allahım yaa, nerden buldu bu numarayı da? nasıl savıcam şimdi bunu başımdan" dememiş midir?
uğraşma artık bence. ne yaparsan yap ona -manevi anlamda- zarar veremezsin maalesef. kalbini sana kapatmış belli ki. iyi ya da kötü bir şey koyamazsın kendi adına.

bir insan kısa bir sürede bukadar değişirmi.ya bu rezaletini öğrendiğim gün daha yalvarıp yakarıyodu barışalım diye.ya anlamıyorum gerçekten bukadar kişiliğini neden kaybetti acaba?beni bırak ailesine bile nasıl planlı planlı yalanlar sölüyo sizce neden böle?okızdanmı hoşlandı acaba?yoksa kullanmakmı istiyo?çünkü tel.de duyduğum konuşmalar çok çok seviyesizdi.yada başkalarınıdamı denemek istiyo.nedennn yani neyapıyo.böle oldukça okıza dahadamı bağlanıyo acaba.çünkü karşıdaki öle biriki her türlü küfüre rezalete rağmen beraber olalım diyen biri.işte tüm bu sorularla çıldırcam sizce cvpları ne bunların.yanındaki akrabasının arkadaşları bunlar maalesefki arkadaşım kötü arkadaş iyi arkadaş hiç seçemeyen biri bu 4yıldır böle.ben yanındaydım diye engel oluyordum kötü insanlara karşı ama allah kahretsin bu yıl ayrı kaldık.o akrabası onun yanındayken o hep rezilliklerde olacakk hepp ne yapsam bilmiyorumm.o kızla alakyı kestirip sonra yol vermek istiyorummm

Arkadaşınız sizinle ilşkisini bitirmiş bence. O iki aylık süre istemeler, yalvarmalar falan, intikamcı kişiliğinizin farkında ise iş iyice büyümesin diye yapılmış gibi geldi bana. Ondan sonra da askere gidicekmiş, o arada da ilişki tamamen biter diye düşündü her halde. Öteki kız (veya kızlar) geçici hevesler olabilir, ama bu sizi geri istiyor olmasıyla ilgili değil bence. Arkadaşınız şu anda ciddi herhangi bir ilşki hiç düşünmüyor bana kalırsa, ne sizle ne de başkasıyla.

Bu durumda hiç intikam planları yapmanızı önermem, sadece kendinizi yıpratmış olursunuz. Yapacağınız herhangi bir şeyin artık erkek arkadaşınızın pişmanlık duymasına, acı çekmesine sebep olacağını sanmıyorum. Olsa, olsa biraz canı sıkılır, başka da bir şey elde edemezsiniz bence. Siz kendinizi düşünerek bu kişiyi biran once aklınızdan silmeye çalışın bana kalırsa.

değiştiğini sanmıyorum ben. sana gösterdiği yüzü farklıydı, şimdiki yüzü her zaman vardı onun içinde.
sen her şeye rağmen seviyorsun onu, bu çirkinleşmiş haliyle bile. işte işin acı tarafı bu.
Allah mukavemet versin sana.
şu anda objektif bakabilen biri olarak söylüyorum. hiç uğraşma. ileriki bir dönemde ettiğini zaten bulacaktır.

ama onun bu akılsız tavırlarına gerçekten inanamıyorum 1 değil 2 değil 4 yılmı bana başka yüzünü gösterdi bu kadar ustaca oynayabilirmi bir insan bana ne olur askerde beni bekle yoksa ölürüm diyen adam şimdi beklemesi için başka birilerinimi bulmaya çalışıyo nedir derdi ne

bir insan kısa bir sürede bukadar değişirmi.ya bu rezaletini öğrendiğim gün daha yalvarıp yakarıyodu barışalım diye.ya anlamıyorum gerçekten bukadar kişiliğini neden kaybetti acaba?beni bırak ailesine bile nasıl planlı planlı yalanlar sölüyo sizce neden böle?okızdanmı hoşlandı acaba?yoksa kullanmakmı istiyo?çünkü tel.de duyduğum konuşmalar çok çok seviyesizdi.yada başkalarınıdamı denemek istiyo.nedennn yani neyapıyo.böle oldukça okıza dahadamı bağlanıyo acaba.çünkü karşıdaki öle biriki her türlü küfüre rezalete rağmen beraber olalım diyen biri.işte tüm bu sorularla çıldırcam sizce cvpları ne bunların.yanındaki akrabasının arkadaşları bunlar maalesefki arkadaşım kötü arkadaş iyi arkadaş hiç seçemeyen biri bu 4yıldır böle.ben yanındaydım diye engel oluyordum kötü insanlara karşı ama allah kahretsin bu yıl ayrı kaldık.o akrabası onun yanındayken o hep rezilliklerde olacakk hepp ne yapsam bilmiyorumm.o kızla alakyı kestirip sonra yol vermek istiyorummm

arkadaşlar geçen gün bunun yeni numarasını buldum ve aradım kız yanındaydı dedimya bu gün aramış beni yeminler ediyo kendini parçalıyoki hayır o değildi ben o msjları gördüğünden beri görüşmüyorum.sınıf arkadaşlarımız toplanmıştık gizli no üst üste arayınca yanımdan birine verdim ki aç bi tel.i diye.çıldırcammm ben ya yalan sölüyosun git ne halin varsa gör dedim bana 2 ay köşede dur ben günümü gün edeyim diyosun dedim oda tamam ara vermeyelim 2 ay falan yok ama tüm bunları atlatmam için bari 10 gün ver diyo ya bu nedemek bende suratına kapattım napcam bilmiyorummmmm

düşünüyorum da; küs olduğum bir sevgilim var, seviyorum... aramasını beklerdim herhalde. çalan her telefonda acaba o mudur diye ümitlenirdim.
gizli numaradan aranıyor olsam sevgilimdir diye yorardım. değil telefonumu başkasına açtırmak, (konuşmuyorsa eğer) belki nefesini duyarım diye telefonu kulağıma iyice yaklaştırırdım...

seven herkes böyledir bence. neden böyle davrandığını, değiştiğini anlamak çok güç.
bunu sadece kendisi ve Allah bilir.
belki biraz da zaman gerekiyor asıl sebebi görebilmen için.

üzülme artık tamamm mı.
Allaha havale et ve bekle.

intikam almak istiyorsan unut, bir insanı unutmak en güzel intikam yoludur.
Senden süremi istiyor sana sonsuza kadar süre veriyorum de bitir.
Aşık olan sevgisi devam eden insan 2 ayı bırak bir gün bile küs kalmaya dayanamaz.
4 yıl sana şu an çok görünüyor olabilir ama ne insanlar gördüm 10 yıl ilişkisi sürüp sonunda evlenmeden ayrılıp
ama sonunda bir başkasıyla aşk dolu sevgi dolu evlilikler yapan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…