- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
keşke boşver olabilse siz olsaydınız nasıl bir süreç izlerdiniz.lütfen fikir verin
işte bende çok intikamcıyım hiçbir şeyin altında kalmamam lazım iyiliğinde kötülüğünde.o yüzden ölüyorum resmen .buarada dedikleriniz doğru çıktı.ben araştırdım ve başka bir hat aldığını öğrendim aradım gizli no ile dinledim yanında o kızda vardı öldüm resmen.sonra açıktan aradım numaramı görünce yanında bir akrabası var ona verdi onunda dili birbirine dolandı kapattı tel.i ve dünden beri açmıyo tel.i şok oldular numarayı öğrendiğimi görünce.ailesine bile yalan sölemiş tel.imi kaybettim demiş.söledim onlar iananmadı böle planlı yalan dolan çevirdiğine.arkadaşlar arkadaşım kişiliğni kaybetmiş sürüklenip gidiyo yalanları yeni yelanları doğuruyo.çıldırcam ben ya napayım sizce.nolur bişeler söleyin
bir insan kısa bir sürede bukadar değişirmi.ya bu rezaletini öğrendiğim gün daha yalvarıp yakarıyodu barışalım diye.ya anlamıyorum gerçekten bukadar kişiliğini neden kaybetti acaba?beni bırak ailesine bile nasıl planlı planlı yalanlar sölüyo sizce neden böle?okızdanmı hoşlandı acaba?yoksa kullanmakmı istiyo?çünkü tel.de duyduğum konuşmalar çok çok seviyesizdi.yada başkalarınıdamı denemek istiyo.nedennn yani neyapıyo.böle oldukça okıza dahadamı bağlanıyo acaba.çünkü karşıdaki öle biriki her türlü küfüre rezalete rağmen beraber olalım diyen biri.işte tüm bu sorularla çıldırcam sizce cvpları ne bunların.yanındaki akrabasının arkadaşları bunlar maalesefki arkadaşım kötü arkadaş iyi arkadaş hiç seçemeyen biri bu 4yıldır böle.ben yanındaydım diye engel oluyordum kötü insanlara karşı ama allah kahretsin bu yıl ayrı kaldık.o akrabası onun yanındayken o hep rezilliklerde olacakk hepp ne yapsam bilmiyorumm.o kızla alakyı kestirip sonra yol vermek istiyorummm
arkadaşlar geçen gün bunun yeni numarasını buldum ve aradım kız yanındaydı dedimya bu gün aramış beni yeminler ediyo kendini parçalıyoki hayır o değildi ben o msjları gördüğünden beri görüşmüyorum.sınıf arkadaşlarımız toplanmıştık gizli no üst üste arayınca yanımdan birine verdim ki aç bi tel.i diye.çıldırcammm ben ya yalan sölüyosun git ne halin varsa gör dedim bana 2 ay köşede dur ben günümü gün edeyim diyosun dedim oda tamam ara vermeyelim 2 ay falan yok ama tüm bunları atlatmam için bari 10 gün ver diyo ya bu nedemek bende suratına kapattım napcam bilmiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?