- Konu Sahibi biyolog_nil
-
hımm o halde seccade işini bende ayarlıyım.
ya kol düğmesinede gömleğe de iyi para verdim aldığım yerde parekande satış yoktu zaten rica üstüne verdi adam..şimdi tekrar gidipte değiştirme imkanım yok zmnda yok..
o yüzden sordum kol düğmesi şartmı die olmadı koymayı düşünmüyorum başka bi gün hediye olarak gömlek alır veririm napalım(
haklısın ama bugün gittim yeni bi gömlek aldım içim rahat etmedi annemin ne düşündüğü değil benimkisi önemli neyse battı balık yan gidermiş bi kere olan şeyler sonuçta en güzeli en iyisi olsun :))
ya canım valiz saçma gelio bana. şahsen valiz doldurcak kadar bişi almadık. bohçada verdik resmini ekliorum. onlar da bohça verdi. nişan için önceden takım gömlek ayakkabı falan alınmıştı onlar herkesin kendindeydi almadık bi daha
bnmde yeni nişanım oldu kıssslar kayınvalidem çok süslü bi kutu ve sandık getirdi içinde makyaj seti gecelikler parfümler tüylü terliler falan vardı bir kaç örtüde vardı el işi...ben okadar detaylı bir bohça hazırlamadım biz düğünde yapıcaz güzel bir kutu süslettik iç çamaşırı roll-on parfüm pijama takımı traşköpüğü koyduk.önemli olan güzel ilişkilerle başlamak herkese mutlulıuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?