- 5 Mayıs 2024
- 183
- 68
- Konu Sahibi suigenerisim
Bir erkeğin bolca kadını bir arada normalde goremeyecegi gibi görebildiği (plaj gibi) bir yerde veya sonrasında kendi partnerine karşı uyarılması normal midir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyarılmak derken cinsel isteğin artması gibiGayet normal ( siz uyarı yaptınız degil mi yanlış anlamadım )
Maalesef onu ayırt edemedim ya yani ama tatilde arttığına eminimSize normalde yaklaşmazken, sadece bu anlardan sonra mı yaklaşıyor. Ben hiç böyle bir soruyu kendime sorma gereksinimi duymadım çünkü hep aynı isteklilikteydik. Ama tatile falan gidince insan rahatlıyor ve kendini mutlu edecek, keyif verecek cinselliğe isteği doğal olarak artıyor.
Onu siz bileceksiniz ama insan öyle ortama girince aklına düşüyor olabilir bu illa ki başka kadınları, adamları arzuladığımız anlamına gelmezMaalesef onu ayırt edemedim ya yani ama tatilde arttığına eminim
Tatilde benim de artar.Normalde hergün olmaz ama tatildeyken hergün bazen de günde iki kez ve tutkulu olur. Bunu işten güçten ailelerden uzak kafanın rahatlığına ve alkolün etkisine bağlıyorum.Maalesef onu ayırt edemedim ya yani ama tatilde arttığına eminim
Çok haklısınız teşekkür ederimKime uyarıldığını bilemeyiz. Ama uyarılmanın her türlüsü normaldir. Biz de tvde sevişen bi çift görünce seks isteyebiliriz. Üstelik bu çiftlerden erkek olan hiç tipimiz değilken... yani onu arzulamayız. O bizi harekete geçirebilir. Ama bizim canımız onun yerine seks tanımımızı oluşturduğumuz partnerimizle beraber olmayı çeker. Yani bence tabi ki. Kendimde olanı anlatmaya çalıştım.