• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek ilk ilişkisini yaşıyorsa aldatma ihtimali daha mı yüksek?

yok o bi genelleme illa sizinki de oyle olacak veya yapacak diye bışey yok bence. kişilikle orantılı bence erkeğin başkasına yonlenmesı.

benim bundan önce bi ilişkim daha olmuştu
o erkek arkadaşımın da ilk sevgilisi bendim
ama mesela onun için ''yapmaz'' diyemiyordum
ki yapmış arıldıktan sonra öğrendim..
şimdi de güveniyorum tbi %100 olmamak her zaman bi yanılma payı bırakmak kaydıyla
güveniyosam da vardır bi hikmet diyorum
teşekkürler bu arada:34:

Tamamen karakterle ilgili. Kizkardesim 8 yil flort etti esiyle. Sonra evlendi. Cocuk yastaydilar tanistiklarinda. Hatta damat elime dogdu diyecegim utanmasam :1: Kimseye yan gozle bakmaz aslan damat. Huyu olan yapar. Benim 2,5 yillik iliskim olmustu, benden once birak onlara kiz arkadasi basindan bir evlilik-bosanma bile gecmisti. Ona ragmen aldatmisti. Ama belli de ediyordu civik konusmalarindan. Ne yaparsin gonul bu ota da konuyor ...anlarsin :)
Esim ise cok fazla kizla cikmamis, adamin umru degil kari-kiz. Tamamen karakter diyorum ya, sen guveniyorsan vardir sebebi. Hiic takma :21:

aynen bunun da umrunda olmamış hiç
hep kendini kurtarma telaşında,işinde gücünde ne etliye ne sütlüye karışır pozisyonunda
ve derken ben girdim hayatına :)
güvenimi boşa çıkarmasın diyiim ben dee artık :)

canım hiç kafana takma :36:bende eşimin ilk sevgilisiyim 6 yıldır beraberiz 4 yılı evlilik hiçbir gözü dışardalığını görmedim aksine aşırı derecede bana düşkün ve bağlıdır.....banada çok dediler doymadan evlenmemeli falan diye sinir olurdum...doyumsuz adam zaten doymaz istediği kadar gezsin bu karakterle alakalı bişey gezen tozan daha çok yapıyor duyuyoruz etrafta ozaman lafı yapıştırasım geliyor ama büyük konuşmamakta lazım :35:Allah insanın içine vermesin hem bence büyük şans bi yerde...:16: gezip gezip bana gelicene ilk geldiği olayım çok daha iyi:71:

Kafana taktığına,kendine sorun yaptığına asla değmeyecek bir konu,
hatta konu olarak bile göremiyorum bu saçmalığı.
Bunu sana söyleyen insanların samimiyetinden şüphe etseydin anlardım:)
Ama birilerinin sana empoze ettiklerini sorgulaman bile yanlış.
Kafanı karıştırmak istemişler,kısmen başarmışlarda.
Demek ki ortada gözle görünen güzel bir ilişki var.
Ya bizim insanlarımız ne kadar hazımsız,
özellikle bazı kadınlar,kendi hayatlarındaki mutsuzlukları
başkalarının hayatlarında göremeyince bi huzursuzluk kaplıyor içlerini,
nasıl kafasını karıştırırımda içine şüphe tohumlarını eker mutluluğunu gölgelerim diye düşünüyorlar.
Sakın takılma bu saçmalıklara,böyle genellemelerle ilişkini yıpratma.
Hayatta herşey bir küçük şüpheyle başlar,
bunun içini ele geçirmesine,büyüyüp seni mutsuz etmesine izin verme.

Çok gençken sorun olmaz tabii ama 35-40 yaşlarından sonra dikkatli olmak lazım. Kadınlar da erkekler de çok erken evlendilerse eğer, belli bir yaştan sonra doya doya yaşayamadıkları gençliklerini yaşamaya kalkıyorlar. Kadınlarda bu ihanetten çok giyimine, gezmesine filan yansıyor galiba.. Birden genç kız gibi davranmaya başlıyorlar mesela. :) O kadar çok örnek var ki. Erkek de illaki hemen gidip aldatacak değil tabii ama o dönemde biraz daha göz önünden ayırmamak lazım sanki. :)) Mesela, direkt gidip aldatmak olmasa da, daha flörtçü olmaya başlayabiliyorlar. Aynı durumda kadınlar da gördüm.
Ben iki cinsiyet için de erken evliliğin doğru olduğunu düşünmüyorum, erken çocuk sahibi olmanın da. Belli bir yaşa gelip anne baba olduğunuzda çocuğunuza verebileceğiniz çok daha fazla şeyiniz oluyor. Maddiyattan bahsetmiyorum. Daha bilinçli ve daha doğru çocuk yetiştiriyorsunuz. Öte yandan genç anne baba olmanın bir avantajı da bedensel anlamda daha aktif olmanız ve bir bebeğin fiziksel ihtiyaçlarına fazla yorulmadan cevap verebilmeniz. Ama çocuk büyütürken yanlış yapmaya daha çok aday oluyorsunuz. Herşey yaşanmışlıklarla, öğrenilenlerle, tecrübeyle alakalı... İlişkide de böyle, aile kurmak, ebeveyn olmak için de böyle... Bana göre ideal yaş 25 sonrası. Kişilik ancak oturuyor, daha kendini çözümleyememiş 18-19 yaşındaki insanların küçük yaşta evlilik ve aile sorumluluğunu almasını doğru bulmuyorum. Tabii bu benim kişisel fikrim, gerçek aşkı çok erken bulup evlenip hayat boyu mutlu olan çiftler de vardır. Ben sadece 35 yıllık gözlemlerime dayanarak edindiğim bir fikri paylaştım. :)

canım kusura bakma ama çevremde bu tarz ayrılıklar ve boşanmalar var.. ve banada bir erkek doymalı sonra evlenmeli düşüncesi mantıklı geliyor.. ama yapı karakter meselesi tabii..

İyi geceler kk üyeleri.Aklıma takılan bişey var size de danışmak istediğim.
9 aydır devam eden bir ilişkim var.şu an herşey yolunda.erkek arkadaşım öğretmen ve 27 yaşında.zorlu bir öğrencilik dönemi olmuş maddi açıdan ailesinden destek göremediği gibi ailesine de maddi olarak kendisi yardımda bulunmuş ve hep kendini işine vermiş.gelmek istediğim konu;ilk ilişkisi benim.ve bu aralar nedendir bilinmez etrafımdan ''ilk ilişkisi sensin.gözü doymamıştır.bişeyler içinde kalmıştır.çapkınlık yapabilir dikkatli ol'' gibi tepkiler aldım.bana yersiz ve anlamsız geldi ama yine de kafama takılmadı değil.siz ne dersiniz?

İlk mesajı okumadan son sayfada yazılanlara istinaden yorum yazdım. Sizin durumunuzda zaten çok erken yaşta evlilik söz konusu değil. 27 yaş yeterince olgun bir yaş, tabii bir erkeğin o yaşa dek bir ilişkisi olmamış olması şaşırtıcı, belki de sevmeden beraber olmak istemedi, az da olsa var demek ki böyle erkekler... Bu durumda ben de çapkınlık yapacağını hiç zannetmiyorum. Sadece demin dediğim gibi, antropoz zamanlarına yaklaştıkça biraz dikkatli olmak gerekebilir. :)) Fakat sizin o dönemde bile tatsız bir durumla karşılaşacağınızı sanmıyorum. Çünkü zaten karşınızdaki adam çocuk değil, bir yetişkin ve ne istediğini iyi bilerek, kendisini iyi tanıyor olarak evlenecektir.

Erkek doysun,gözü dışarda kalmasın diye birşey yok.
Alışmış kudurmuştan beterdir derler.
Sık ve çok sevgili değiştirmiş bir erkeğin,aynı kadınla ömür geçirmesi daha zor.

ne kadar doğrudur bilmiyorum canım ama eşimde evlendikten sonra bu gibi bir muahbebt geçmişti. "ben yaşayacağımı yaşadım gözüm doydu bundan sonra evimdeyim" demişti. sonra bir arkadaşı sevmeden evlenmişlerdi başka birisi vardı hayatında nedenini sordum. "ee o öncesinde yaşamadı pek fazla gözü dışarıda bir anlasın evin huzurunu" felan demişti. yapar demiyoruz ama herkes tedbirli dikkatli olması gerektiğine inanıyorum. çalıştığım kurumda öyle kaınlar varki en masum erkeğin aklını çelecek şekilde yani.

İyi geceler kk üyeleri.Aklıma takılan bişey var size de danışmak istediğim.
9 aydır devam eden bir ilişkim var.şu an herşey yolunda.erkek arkadaşım öğretmen ve 27 yaşında.zorlu bir öğrencilik dönemi olmuş maddi açıdan ailesinden destek göremediği gibi ailesine de maddi olarak kendisi yardımda bulunmuş ve hep kendini işine vermiş.gelmek istediğim konu;ilk ilişkisi benim.ve bu aralar nedendir bilinmez etrafımdan ''ilk ilişkisi sensin.gözü doymamıştır.bişeyler içinde kalmıştır.çapkınlık yapabilir dikkatli ol'' gibi tepkiler aldım.bana yersiz ve anlamsız geldi ama yine de kafama takılmadı değil.siz ne dersiniz?

cnm ben buna katılmıyorum içini ferah tut benim 10 yıla yakın bir ilişkim var ve aramızda hiç böyle bişi olmadı sen ona güvendikten sonra etraf ne derse desin herkez saten çok konuşur herkes herşeyi çok bilir ama yapmaya gelince kimseden ses çıkmaz sewgilinden senn ona verdiğin değeri anlıyorsa neden başkasına baksın kii

Kişilik meselesi bence eğer içinde varsa 5. kişide olsa hayatına giren onuda aldatır içinde yoksa ilkide sonuda sen olursun.Bende sevgilimin ilkiyim aldatacağına inanmıyorum inş da öyle bi olay yaşamayız.

canım asla başkalarının sözüme bakma. insanın içinde aldatma isteği varsa eğer ilk ilişkisi olsada aldatır 10. ilişkisi olsada aldatır. tamamen kişilik meselesi.

Çevrenizdekilerin söylediği ortaokul- lise çağlarında erkekler için geçerlidir çoğunlukla (hepsi diyemem tabi kişilik meselesi) Bunun nedeni de meraktır.:68:

Çevrenizden duyduklarınıza aldırış etmeyin bence de

Okuyup cevap veren ,benimle tecrübelerini paylaşan herkese çoook teşekkür ederim öncelikle..
Çoğunluk,'aldatma ihtimali daha yüksek değil'' demiş,karakter meselesi diye de eklemiş..
Ben de sizlere şiddetle katılıyorum.
Kafamı kurcalaması nedeniyle içimi ferahlatan örnekleriniz beni mutlu etti.
Aksi fikri ve örneği olanların da yazması fikir edinmek açısından iyi olur tabi.
Erkeğinin ilki de olsan bilmem kaçıncısı da olsan yaşamasın bu kötü duyguyu ortak temennimiz bu:34:

bunun ilki sonu yoktur bence
insanin icinde olmali
yapan yine yapar isterse bilmem kacinci olsun
karakteri yapisi düzgün olsun yeterki
dilerim mutlu olursunuz
kimsenin lafinida takma
kuruntu halinede getirme bence kendini yipratirsin durduk yere

bunun ilki sonu yoktur bence
insanin icinde olmali
yapan yine yapar isterse bilmem kacinci olsun
karakteri yapisi düzgün olsun yeterki
dilerim mutlu olursunuz
kimsenin lafinida takma
kuruntu halinede getirme bence kendini yipratirsin durduk yere

canım teşekkürleeer
ben de kulaklarımı tıkadım artık.
aynı senaryo..ve bu senaryo hepimizin başına gelecek diye bi kaide yok

canım kesinlikle böyle şeyleri takıntı yapma kendine arkadaşlarında dediği gibi bi insanın içinde varsa ister ilk ol ister 3.ne bileyim 5.ol yapar yani.bu arada benim eşimde senın sevgilin gibi bende onun ilkiyim ve o kadar mutluyum kı bu durumdan emin ol daha çok sahipleniliyorsun korkun olmasın hayatım

Back
X