Erkek İnfertilitesi Erkek infertilesinden dolayı gebe kalamayanlar?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

scbc

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
766
228
103
4 senelik evliyim ilk günden beri istededik hiç hamile kalmadım bende bişey yok eşimde sperm sayısı 20 milyon ileri hız 0 Morfoloji 0 bu şekilde tüp veya aşılama yapıp tutan varmı ?

4 senelik evliyim ilk günden beri istededik hiç hamile kalmadım bende bişey yok eşimde sperm sayısı 20 milyon ileri hız 0 Morfoloji 0 bu şekilde tüp veya aşılama yapıp tutan varmı ?
Merhaba, değerleriniz benim eşimin değerlerine benziyor. Bizim 1 başarısız tüp bebek transferimiz oldu, doktorum aşılamanın bizde tutma şansının olmadığını söyledi. Ancak bu sizin de tutmayacağı ya da bizden daha da kötü olacağınız anlamına gelmiyor. Sonuçta herkesin kendi içinde özel olduğunu düşünüyorum ben. Daha kötü değerlerde normal yolla bile hamile kalan gördüm. Size şu an için olumlu anlamda yardımcı olamayacağım ama yazmadan da duramadım. Olumsuz bir konuşma ya da ona benzer bir şeyler duyarsanız lütfen kendinizi üzmeyin demek istedim. Umarım bir an önce sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz

Nerde yaptırdınız canım tüp bebeği

Ne güzel enazından 2 tane embriyonuz var ikisinide mi transfer edecekler birde eşinizde variklselmı var
Evet ikisinide transfer edecekler. Eşimde varikosel yok. Sperm azlığı, morfoloji bozukluğu ve hızında problem var ne yazıkki. Bunlardan dolayıda tüp bebekte çok fazla embriyo elde edemedik ama yine de halimize şükür diyorum. Sizinde iyi bir ürolog ve kadın doğum uzmanıyla güzel sonuçlar alabileceğinize inanıyorum.

Bizimkiler hep 3. Güne kadar ilerleyebildi. Sizin kaçıncı gündü?
Benimkide 3. Gündü ıkı adet en iyi kalıte verildi biri compact hücre biri sekiz hücreli idi fakat olmadı ıkı tane de labaratuarda kaldı dondurmak isteriz diye beklendi fakat onlarda 5. Güne gelemedi

Benimkide 3. Gündü ıkı adet en iyi kalıte verildi biri compact hücre biri sekiz hücreli idi fakat olmadı ıkı tane de labaratuarda kaldı dondurmak isteriz diye beklendi fakat onlarda 5. Güne gelemedi
Benimde sizinle aynı sadece bizim diğer ikiside 3. Günde donduruldu. Bizde erkekte ciddi problem olduğundan embriyolog iyi kalitedeyken dondurulmasından yana oldu. Sonuçta 2 günlük olanlar tutarken 5. Gün çok iyi kalitede olanların tutmadığı da olabiliyor. O yüzden ben gününe, kalitesine artık takılmamaya karar verdim

Ozman bizimkini neden dondurmadılar bizdede agır sperm bozukluğu vardı demek 3. Gündede dondurma oluyor bılseydım hiç bekletirmiydim

Siz gebe kalabildiniZmi peki

Ozman bizimkini neden dondurmadılar bizdede agır sperm bozukluğu vardı demek 3. Gündede dondurma oluyor bılseydım hiç bekletirmiydim
Herkes için spesifik bir şey bu. Embriyolog bizde 3. Günün çok daha iyi olabileceğini düşündü. Belki sizde daha farklıdır. Bir noktadan sonra onlara güvenmekten başka bir çaremiz yok diye düşünüyorum.

Ben varım morfoloji ileri hız sorunumuz vardı ikinci deneme de gebe kaldım
Uykusuz Koala da var benimle beraber
Umudunuzu kaybetmeyin rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Bizim sayımız 4 milyon ileri hız 0 morfoloji 0 başka sorun yoktu tüp bebek ilk denemede oldu çok şükür inşallah sizin de olur

Üçüncü güne göre hücre sayım çok iyi dendi 1.kalite dendi transfer edilenleri ama kalanların hücre sayısını bılmıyorum tabi en son 5 ti tabiki ne derlerse güvenmek zorunda kalıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…