Merhaba canim genellikle erkek infertilitesinde kaan Aydos ve emre bakırcı oğlunu tavsiye ediyorlar bizdede sperm çok az Rabbim yardımcımız olsun insSelam kızlar!
Biz eşimle tam 1 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Önce ilk denediğimiz ay hamile kaldım ama kalp atışı oluşmaması nedeniyle kürtaj oldum. Sonra 3 ay ara verdik, yine ilk denemede hamile kaldım ama kimyasal oldu. Sonra bana gerekli tüm testler yapıldı, küçük bir pıhtılaşma sorunu dışında bir şey bulunmadı, onun için de coraspine başladım.
Eşimin sperm analizinde ise sayı ve hareketlilik iyi ama morfoloji, %2 ve aglünitasyon pozitif çıktı. Benim doktorum eşimin sonuçlarını hiç önemsemedi ama beni klomene başlattı. Klomenle 2.denemede yine hamile kaldım yine kimyasal oldu. Bu noktada artık eşimin üzerine de daha detaylı araştırma yapılmasını istiyorum. İstanbul'da hangi doktorları önerirsiniz? Cevaplarınız benim için çok anlamlı olacak, çünkü bu konuda hiç bilgim yok. Şimdiden sağolun...
Canım çok teşekkürler, ben de araştırınca bu iki ismi gördüm, istanbulda olduğumuz için emre bakırcıoğlunu düşünüyorum şimdi ama başka iyi doktorlar da var mı diye merak ettimMerhaba canim genellikle erkek infertilitesinde kaan Aydos ve emre bakırcı oğlunu tavsiye ediyorlar bizdede sperm çok az Rabbim yardımcımız olsun ins
Siz nerdesiniz arkadaşım Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın insbizde keşke ıstanbulda olsak canım.
bu bölümü iyi araştır proxeed plus kullananlar var galiba morfoloji için. agulatasyön farklı bişey ama sanırım ona ne iyi geliyor bilmiyorum.
ıstanbulda duyduğum
1. emre bakircioglu (duyduğum kadarıyla emre hoca direk tese diyen yani tüp diyen bi dr. sizin durum farklı tabiki ama.)
2. murad başar.
ama benim sana naçizane tavsiyem iyi araştır.
Siz nerdesiniz arkadaşım Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın ins
Azospemi benimde canim eşim azo canim biz şükür ki biras mücadeleyi kazandık ama bilemiyorum bizi neler beklio azo nun ne demek olduğunu yaşayan biriyim canın zaten hep sitedeyim eşi azo olanlar die senide orda gördüm kader arkadaşım tedavi oldunuz mu hiç yada tese Rabbim şifa versin ins eslerimzeebiz kayseri canım eşim azosperm hastası
hepimize inşallah
tedavi olduk sperm fiş testi %88 diploid çıktı tese olmadık. şu an bitkisel yapıyoruz tese olucaz mart nisan gibi. siz canım hangi drdasınız falan biraz anlatirmisinAzospemi benimde canim eşim azo canim biz şükür ki biras mücadeleyi kazandık ama bilemiyorum bizi neler beklio azo nun ne demek olduğunu yaşayan biriyim canın zaten hep sitedeyim eşi azo olanlar die senide orda gördüm kader arkadaşım tedavi oldunuz mu hiç yada tese Rabbim şifa versin ins eslerimzee
bizde keşke ıstanbulda olsak canım.
bu bölümü iyi araştır proxeed plus kullananlar var galiba morfoloji için. agulatasyön farklı bişey ama sanırım ona ne iyi geliyor bilmiyorum.
ıstanbulda duyduğum
1. emre bakircioglu (duyduğum kadarıyla emre hoca direk tese diyen yani tüp diyen bi dr. sizin durum farklı tabiki ama.)
2. murad başar.
ama benim sana naçizane tavsiyem iyi araştır.
Azospemi benimde canim eşim azo canim biz şükür ki biras mücadeleyi kazandık ama bilemiyorum bizi neler beklio azo nun ne demek olduğunu yaşayan biriyim canın zaten hep sitedeyim eşi azo olanlar die senide orda gördüm kader arkadaşım tedavi oldunuz mu hiç yada tese Rabbim şifa versin ins eslerimzee
tedavi olduk sperm fiş testi %88 diploid çıktı tese olmadık. şu an bitkisel yapıyoruz tese olucaz mart nisan gibi. siz canım hangi drdasınız falan biraz anlatirmisin
Canım tedavi olmadık herseyim iz normal çıktı doktor da variskosel var dedi yüksek derecede bizde ameliyat olup altı ay bekledikten snra verdigimiz iki teste de azda olsa spemr atiooo çok şükür canım darısı başınıza doktor tedavi önermiyormu canimtedavi olduk sperm fiş testi %88 diploid çıktı tese olmadık. şu an bitkisel yapıyoruz tese olucaz mart nisan gibi. siz canım hangi drdasını7z falan biraz anlatirmisin
Tese işlemci hic spemr çıkmayan azospermi hastalarda yapilio canim iki testiste açılıp sperm aranıyor bulunduğunda onunla tüp bebek yapilioKızlar tese ne demek oluyo, hangi durumda uygulanıyo?
Tese işlemci hic spemr çıkmayan azospermi hastalarda yapilio canim iki testiste açılıp sperm aranıyor bulunduğunda onunla tüp bebek yapilio
Yok canım bu sperm hic cikmayanlarda morfoloji yle alakali bi durum değil sizde sperm yüksekmis masallh ins doğal yoldan hamile kalırsın yakın zamanda bizim işimiz biras daha zor ama çok şükür bu günümüze bejim esimde sperm çıkışı var ama çok az RABBİM BİZİMDE YARDIMCIMIZ OLSUN İNS azospemi arkadaşlarımızda insAnladım canım benim eşimde sperm sayısı yüksek ama morfoloji %2, o zaman bizde o yöntem uygulanmaz sanırım...
Yok canım bu sperm hic cikmayanlarda morfoloji yle alakali bi durum değil sizde sperm yüksekmis masallh ins doğal yoldan hamile kalırsın yakın zamanda bizim işimiz biras daha zor ama çok şükür bu günümüze bejim esimde sperm çıkışı var ama çok az RABBİM BİZİMDE YARDIMCIMIZ OLSUN İNS azospemi arkadaşlarımızda ins
Bir tüp benek merkezine gidip görsün canim yada erkek infertilitesinde iyi olan bir doktora muayene olsunn eşiniz ins gönlüne göre olur canım bizede dua et ben iki buçuk yıllık evliyim bir kere hamilelik yaşamadım herkesin muradıni versin Rabbim sizinde bizimde tüm isteyenelrinCanım çok sağol duaların için, duaların hepimiz için kabul olsun inşallah. Bizde gebelik oluşuyo zaten ama ilerlemiyo. 1 yıldır deniyoruz, arada verdiğimiz araları çıkarırsak 7 ay denemişiz, 3 kere hamile kaldım. Ama 2si kimyasal biri de kürtaj oldu. Bende her şey araştırıldı ama bu duruma neden olacak bir şey yok. O yüzden eşimdeki morfoloji sorunu neden oluyo olabilir diye düşünüyoruz. Morfolojik olarak kaliteli spermlerin seçilip tüp bebek yapıldığı bi yöntem varmış, onu deneyebilirz belki...Çünkü ben doğal yoldan bidaha hamile kalsam da belli ki sağlıklı bi döllenme olmuyo...Boşuna yıpranıyoruz bu şekilde...
Bir tüp benek merkezine gidip görsün canim yada erkek infertilitesinde iyi olan bir doktora muayene olsunn eşiniz ins gönlüne göre olur canım bizede dua et ben iki buçuk yıllık evliyim bir kere hamilelik yaşamadım herkesin muradıni versin Rabbim sizinde bizimde tüm isteyenelrin
Allah Razı olsun hepimize ins canim benimCanım inşallah senin en yakın zamanda olur ve ilk hamileliğin sorunsuz bi şekilde mutlu sonuçlanır..Dualarım seninle, sağolasın desteğin için...
Canım tedavi olmadık herseyim iz normal çıktı doktor da variskosel var dedi yüksek derecede bizde ameliyat olup altı ay bekledikten snra verdigimiz iki teste de azda olsa spemr atiooo çok şükür canım darısı başınıza doktor tedavi önermiyormu canim
Hakkımızda hayırlısı canim arkadasimyok canım kaan hocda bize direk tese dedi. çıkmazsa o zaman tedavi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?