Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topiklere baktım,doktor tavsiyeleri gebelik bölümünde,bu bana biraz tuhaf geldi.bende konuyu buraya açtım.tavsiye edebileceğiniz ürolog varsa sevinirim.şimdiden teşekkürler...
Ankarada Kaan Aydos
Istanbulda Teoman Cem KAdioglu
Kaan Aydos 1 numara
Benim burda duyduklarim kaan aydos ankara'da ve emre bakircioglu istanbul'da umut tüp bebek merkezinden.
Rica ederim
esinin sorunu neydi ?
kaan aydos derim arkadaşım.
bence de kaan aydos
eşimde ağır oligospermi var.sayı ve hareket çok az.ama esas pproblem bu değil.biz üç kez tüp bebek denedik ve üçündede iyi ve olgun yumurtamız olduğu halde ve mikroenjeksiyon uygulandığı halde döllenme olmadı.bu çok nadir görülen bişeymiş ve nedeni bilinmiyo.spermlerde morfoloji bozukluğu yok,içinde döllemek için gerekli olan enzimlerde eksiklik olabilirmiş ama bunun ne teşhisi ne de tedavisi yapılamıyo.o nedenle iyi bir ürologla görüşmek istiyoruz.
geçmis olsun canim
sen ve esin genetik test yaptirdiniz mi ?
Dedigim gibi istanbul'da emre bakircioglu var ankara'da profesör kaan aydos.
Bu genetigi iyi arastirin bence.
sağol canım,genetik teste gerek duymadılar.bunun genetikle bir alakası olmadığını söylüyolar.çünkü spermin içindeki döllemeyi sağlayan enzimlerle alakalı olabilirmiş.bununda tespiti şimdilik yapılamıyormuş.kaan beye mail attık,onun önerdiği hormon ilacını kullandık son tüp bebekte ama bi değişiklik olmadı.kısmet olursa yüzyüzede görüşmek istiyoruz ama üniversite hastanesi olduğu için eşimin izin alması lazım.emre bakırcıoğlunun özel muayenesi varmı yoksa sadece tüp bebek merkezindemi çalışıyor?
bilmiyorum espoir_fr,gideceğimiz ürolog genetik test isterse yaptırırız.ama kaan beyde öyle bişey demedi.merional kullandı eşim.bide bizim gibi döllenme sorunu olanlar ve azospermliler için uygulanan piezo yöntemi varmış.onu denemek istiyoruz ama öncesinde iyi bir ürologla görüşmemiz gerek diye düşünüyorum.aslında kaan beye gitmek istiyorum ama emre bey hakkındada internette güzel şeyler okudum.size ne önerdi kaan bey.görüşmeniz kolay oldumu.daha önceden randevu falan aldınızmı,çok soru sordum dimi:kedi:
esimin sorunu azospermi yani menide hiç sperm yok hep 0.
kaan aydos' la mailestik ilk etapta Iklomen kullansin dedi sonra türkiye'ye gitmeden önce gelecegimizi söyledim haberdar ettim.
Geldigimizde tiket aliyorsun sira için bizde fransa'dan geldigimizi söyledik bize 1 numarayi ayirmislardi.
Kaan aydos esimi muayene etti klomen'e devam edin dedi.
Yurt içi randevu'ya gerek yok. Gidiyorsunuz erken saatte gidin sira almak için sonrada bekliyorsunuz sira gelene kadar.