- 4 Nisan 2024
- 1.052
- 997
- 43
- Konu Sahibi pinkflowerrr
-
Malesef devlet hastaneleri yeterli açıklama yapmıyor benim esimin de sonuclari sıkıntılı çıkmış bize soylenmedi hemen yumurta takipleri ve asilamalar yapildi tabi tutmayinca tüp bebek denedik ve esimde sıkıntı oldugunu 4 basarisiz tüp bebekten sonra farkettik simdi düzeltmek icin ugrasiyoruzKızlar merhaba nerdeyse 2 yıldır hamile kalamıyorum.
Hep bende bir sorun olduğunu düşünmüştüm.
Soğan kürü yaptığım ay kist oldu ve progesteron hormonum düşük çıktı hastaneden anovülasyon tanısı kondu ve aşılamaya başlandı derdimi de anlatamadım devlette sürekli farklı birileri geliyor.
2 aşılamada tutmadı.
Eşimin sperm testi iyi denmişti farklı doktorda geçen yıl testte 98 milyon sayı %62 motilite %0 morfoloji çıkmış.
Bu yıl aşılamada bakılmış sayı 42 milyon motilite %48 morfoloji %1 çıkmış ve ben bunu yeni farkediyoım hiç bişey denmedi bize
Bende anlamadım niye uyarılmadık yada bu engelliyor mu gebeliğiMalesef devlet hastaneleri yeterli açıklama yapmıyor benim esimin de sonuclari sıkıntılı çıkmış bize soylenmedi hemen yumurta takipleri ve asilamalar yapildi tabi tutmayinca tüp bebek denedik ve esimde sıkıntı oldugunu 4 basarisiz tüp bebekten sonra farkettik simdi düzeltmek icin ugrasiyoruz
Aslinda sizin sayı yeterli duruyor morfolojiniz düşük bizimde morfoloji yüksek ancak anomaliler var. Bu degerlerle hamile kalanlarda var esiniz urologa gorundu muBende anlamadım niye uyarılmadık yada bu engelliyor mu gebeliği
Merhaba eşinizin AAyı ve hareket kötü değil morfoloji kötü ama tabi sıfır morfolojiye sorun yok dememeleri lazımdı fakat bu degerlerle doğal yolla bile gebe kalırsınız vitamin takviye filan kullandınız mı . Tüp bebek mi önerildiKızlar merhaba nerdeyse 2 yıldır hamile kalamıyorum.
Soğan kürü yaptığım ay kist oldu ve progesteron hormonum düşük çıktı hastaneden anovülasyon tanısı kondu ve aşılamaya başlandı derdimi de anlatamadım devlette sürekli farklı birileri geliyor.
2 aşılamada tutmadı.
Eşimin sperm testi iyi denmişti farklı doktorda geçen yıl testte 98 milyon sayı %62 motilite %0 morfoloji çıkmış.
Bu yıl aşılamada bakılmış sayı 42 milyon motilite %48 morfoloji %1 çıkmış ve ben bunu yeni farkediyoım hiç bişey denmedi bize
Daha önce gittik bi sorun olmadığı söylendiAslinda sizin sayı yeterli duruyor morfolojiniz düşük bizimde morfoloji yüksek ancak anomaliler var. Bu degerlerle hamile kalanlarda var esiniz urologa gorundu mu
Morfolojinin en az 4 olması gerekir başka doktorada görünün benceDaha önce gittik bi sorun olmadığı söylendi
Geçen yıl bir ay kullanmıştık ikimizde açıkçası sonra üstüne düşmedik.Merhaba eşinizin AAyı ve hareket kötü değil morfoloji kötü ama tabi sıfır morfolojiye sorun yok dememeleri lazımdı fakat bu degerlerle doğal yolla bile gebe kalırsınız vitamin takviye filan kullandınız mı . Tüp bebek mi önerildi
Benımde eşimde morfolojı 0-1 arası deyişyordu 3 denemede tup bebekde hamıle kaldım morfolojı ıle kendı başına hamıle kalmak malesed zor imkansız gıbı yaşda varsaKızlar merhaba nerdeyse 2 yıldır hamile kalamıyorum.
2 aşılamada tutmadı.
morf düşük ,hemen tüp bebek başlamayın, sperm dna hasarına bakılın önce ,özel labta bakılıyor.Kızlar merhaba nerdeyse 2 yıldır hamile kalamıyorum.
2 aşılamada tutmadı.
Birşey sorabilir miyim esimin morfoloji 6 ama baş ve kuyruk anomalisi yüksek böyle bisey nasıl oluyor morfolojinin düşük olmasi gerekmez miydi bu durumda sonucta yapisal olarak anomali varBenımde eşimde morfolojı 0-1 arası deyişyordu 3 denemede tup bebekde hamıle kaldım morfolojı ıle kendı başına hamıle kalmak malesed zor imkansız gıbı yaşda varsa
Doktorunuza sorun onu bılememBirşey sorabilir miyim esimin morfoloji 6 ama baş ve kuyruk anomalisi yüksek böyle bisey nasıl oluyor morfolojinin düşük olmasi gerekmez miydi bu durumda sonucta yapisal olarak anomali var
Teşekkür ederimDoktorunuza sorun onu bılemem
Yaaa hiç uyarılmadık malesef bu zamana kadarBenımde eşimde morfolojı 0-1 arası deyişyordu 3 denemede tup bebekde hamıle kaldım morfolojı ıle kendı başına hamıle kalmak malesed zor imkansız gıbı yaşda varsa
Morfoloji düşük ise hasar var mı demek oluyomorf düşük ,hemen tüp bebek başlamayın, sperm dna hasarına bakılın önce ,özel labta bakılıyor.
Evet bakılsa iyi olurMorfoloji düşük ise hasar var mı demek oluyo
Ben normal doktora gıtdım 6 ay hamıle kalmadığımda her şeyıme bakıldı , sorun yok dedın bır eşin sperm versın gelın dedı eşim verdı morfolojı 1 çıkdı o zaman doktor dedı bunla kalmasın hamıle tup bebeye gıtdı bızde tup bebeye gırdık ılk denememde kımysal oldu , 2 cı de negatıf , 3 cu deneme zamanı eşi sperm bır daha verınce morfolojı 0 inmişdi onun ıcın baya upraş verdık ama sonunda 3 cu denemde hamıle kaldım yanı , morfolojı ıle kendı başına çok nadir ınsan. Hamıle kala bılırYaaa hiç uyarılmadık malesef bu zamana kadar
Biz farklı bi doktora gidelim en iyisi.Ben normal doktora gıtdım 6 ay hamıle kalmadığımda her şeyıme bakıldı , sorun yok dedın bır eşin sperm versın gelın dedı eşim verdı morfolojı 1 çıkdı o zaman doktor dedı bunla kalmasın hamıle tup bebeye gıtdı bızde tup bebeye gırdık ılk denememde kımysal oldu , 2 cı de negatıf , 3 cu deneme zamanı eşi sperm bır daha verınce morfolojı 0 inmişdi onun ıcın baya upraş verdık ama sonunda 3 cu denemde hamıle kaldım yanı , morfolojı ıle kendı başına çok nadir ınsan. Hamıle kala bılır
Arada bir yıl var bir yıl da ciddi bi süre o zaman sıkıntı yokmuş ama şimdi geçen seneye göre. Ben sanmıyorum ki sıkıntı olduğu halde yok densin yada söylenmesinKızlar merhaba nerdeyse 2 yıldır hamile kalamıyorum.
2 aşılamada tutmadı.
Arada bir yıl var bir yıl da ciddi bi süre o zaman sıkıntı yokmuş ama şimdi geçen seneye göre. Ben sanmıyorum ki sıkıntı olduğu halde yok densin yada söylenmesin
Geçen yıl morfoloji 0 çıkmış bu yılki 1 çıkmışArada bir yıl var bir yıl da ciddi bi süre o zaman sıkıntı yokmuş ama şimdi geçen seneye göre. Ben sanmıyorum ki sıkıntı olduğu halde yok densin yada söylenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?