canım erkek infertilitesinde başarılı bi doktor ben adını çok duydum zaten Bahçeci iyi bi merkez. biz orayı istiyoruz inşallh bizede yardımcı olurlar. senin eşinede gelince canım sabret ve bi müddet üstüne gitme konuyu kapat bi süre ben öyle yaptım. sonra tekrar sorun çıkarınca bu kez kızdım ona ve evden gittim :)) 3 gün sonra beni almaya geldi ve tamam kabul ediyorum dedi :)))
Canım çok sevindim, belki inanmazsın dün aklıma geldin sen. Burada konuşmuştuk seninle. Dün bende doktora gittim, eşim gelmedi her zamanki gibi. Kayınvalidemle gittik. Direk tüp bebek dedi bu doktor, eşimin morfoloji ve hızında sıkıntı vardı, bu hızla aşılama olmaz dedi. Eşimin tekrardan test vermesini istedi. Eşim 1 yılda verdi o testi, halen bana boşuna test yaptırdın diye, kızıyor :) ben nasıl diyeyim bir daha yap diye :) ağlayacaktım nerdeyse, doktor sigarayı bıraksın belki düzelir dedi. Eşim kabul etmedi tabi, bir şey bulamadı, sigarama bahane buluyor, yok bir şeyim dedi. Artık üstüne düşmeyeceğim, oluruna bırakacağım canım. Allah yardımcımız olsun, gelişmeleri yaz oldumu..