- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.770
- 88
- 29
- Konu Sahibi Twinsmom19
Merhaba arkadaşlar tüp bebekle ilk denememiz olumsuz sonuçlandı eşimde ileri hareket 0 ve sperm sayısı morfolojisinde problem var bizimle aynı olup şuan hamile olan arkadaşlar var mı,?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İleri hareketlilik yüzde 3 ile 5 arasında değişen bir değerle üçüncü tedavimde gebe kaldım. Sayımız 7 milyon ileri hareketli yüzde 5 morfoloji 1 di. Sana en büyük tavsiyem çok iyi lab sahip merkezleri tercih etmen. Ben son tedavimi Gürgan Klinik te yaptım. Bahçeci de aynı seviyede bir merkez.Merhaba arkadaşlar tüp bebekle ilk denememiz olumsuz sonuçlandı eşimde ileri hareket 0 ve sperm sayısı morfolojisinde problem var bizimle aynı olup şuan hamile olan arkadaşlar var mı,?
Merhabalar..Mesajınızını görmüşken ben de birşeyler yazmak istedim..biz yaklaşık 4 yıldır erkek faktörlü infertilite sebebi ile tüp bebek tedavisi gördük..ilk üçü şu labotauarı ve embriyoları çok iyi diye methiyeler düzülen bahçeci umut tüp bebek merkezinde oldu..hepsi de sıfır..ara verdik..bir yıl sonra kendiliğinden hamile kalma mucizesini yaşadım..6.haftanın ortasından sonra kaybettim..yine ara verdik..bu sefer de ticari kaygı gütmeyen devlette raporla yapalım dedik..çünkü aynı sebeple bir seferde tutturan arkadaşım oldu aynı yerde..o da yine kocaman bir sıfır..kendi adımıza artık tüp bebek tedavisinin başarısına olan inamcımızı kaybettik..şuan beklemedeyiz yine..yaşım da 37 bu arada..fikrim şu, erkek faktörlü infertilitede bizim gibi durumu öğrenir öğrenmez hemen koşa koşa tüp bebek tedavisi görmek yerine önce bir değerleri iyileştirmek, sorunun üstüne gitmek ve değerleri randımanlı bir şekilde yükseltmek gerekiyor..Çünkü her bir negatif sonuç sonlarında suçlu belli oluyor,sizin zaten değerleriniz kötüydü diyip sıyrılıveriyorlar..valla biz bu süreçte çok yorulduk..özeldeyken deli gibi paralar gitti..tabi o zaman insanın gözü görmüyor..yeterki evladımıza kavuşalım diyoruz ama o da yok..o yüzden biz yavaş yavaş durumu kabullenme ve hayata bu şekilde devam etme sürecindeyiz şuan..tabi ilerde ne olur bilinmez..biz bir sürü olumsuz örnekten biriyiz ancak çok güzel olumlu örnekler de var hem burda hem de çevremizde..o yüzden inşallah siz, bu süreçten mutlu bir şekilde ayrılırsınız..Merhaba arkadaşlar tüp bebekle ilk denememiz olumsuz sonuçlandı eşimde ileri hareket 0 ve sperm sayısı morfolojisinde problem var bizimle aynı olup şuan hamile olan arkadaşlar var mı,?
Arkadaşım yazdıklarını çok üzülerek okudum. Şuan ben de Umut da tedavi görüyorum. İki kötü kalite donuk embriyom var. İlk tedavimde ( başka hastanede) 3 döllenen embriyom 5. Güne çok iyi kalite gitmişti. Bunda döllenen 6 embriyo da beşinci günde geride dediler, iki tanesi altıncı güne zor gitti. Şok oldum, neden böyle oldu anlamadım. Peki senin üç kere olmayınca neden olmadı diye araştırmadılar mı? Yumurta kalitesini artırmak İçin Öneri ya da sperm de DNA hasar testi filan yaptınız mı? Doktorun kimdi canım. Bende yeni 38e girdim. Valla orda üç kere olmadığını okuyunca çok üzüldüm.Merhabalar..Mesajınızını görmüşken ben de birşeyler yazmak istedim..biz yaklaşık 4 yıldır erkek faktörlü infertilite sebebi ile tüp bebek tedavisi gördük..ilk üçü şu labotauarı ve embriyoları çok iyi diye methiyeler düzülen bahçeci umut tüp bebek merkezinde oldu..hepsi de sıfır..ara verdik..bir yıl sonra kendiliğinden hamile kalma mucizesini yaşadım..6.haftanın ortasından sonra kaybettim..yine ara verdik..bu sefer de ticari kaygı gütmeyen devlette raporla yapalım dedik..çünkü aynı sebeple bir seferde tutturan arkadaşım oldu aynı yerde..o da yine kocaman bir sıfır..kendi adımıza artık tüp bebek tedavisinin başarısına olan inamcımızı kaybettik..şuan beklemedeyiz yine..yaşım da 37 bu arada..fikrim şu, erkek faktörlü infertilitede bizim gibi durumu öğrenir öğrenmez hemen koşa koşa tüp bebek tedavisi görmek yerine önce bir değerleri iyileştirmek, sorunun üstüne gitmek ve değerleri randımanlı bir şekilde yükseltmek gerekiyor..Çünkü her bir negatif sonuç sonlarında suçlu belli oluyor,sizin zaten değerleriniz kötüydü diyip sıyrılıveriyorlar..valla biz bu süreçte çok yorulduk..özeldeyken deli gibi paralar gitti..tabi o zaman insanın gözü görmüyor..yeterki evladımıza kavuşalım diyoruz ama o da yok..o yüzden biz yavaş yavaş durumu kabullenme ve hayata bu şekilde devam etme sürecindeyiz şuan..tabi ilerde ne olur bilinmez..biz bir sürü olumsuz örnekten biriyiz ancak çok güzel olumlu örnekler de var hem burda hem de çevremizde..o yüzden inşallah siz, bu süreçten mutlu bir şekilde ayrılırsınız..