- 16 Aralık 2020
- 315
- 149
- 53
- 35
- Konu Sahibi hayattanumutlu
-
Selam arkadaşlar eşimin sonucu bugün çıktı ama dr yokmuş gösterememiş sonucu,bilginiz varmı sizde nasıl değerler? Çok merak ediyorum hep sorunu kendimde aradım doktorum istedi bu testı ona göre tedavi uygulayacak şimdiden teşekkürler
Merhaba hayır orada çıkmaz demişler sonuç elimde ama değerler yüksek mi düşük mü bilemedikE nabıza gelmemiş mi? Zaten orda galiba hangi değerler normal değilse kırmızı gösteriyor
dosya paylaşmıştım ama çıkmamış pardon attım şimdiFotoyu paylaşın isterseniz bilenler yazar. Böyle ki konsantrasyon en az 15 milyon olmalı, ileri hız en az 32% olmalı, morfoloji en az 4 olmalı. Ben bunları biliyorum. Sizde bunlar nasıl?
ileri hız ve morfoloji biraz düşük sanırım değer 4 bizim ki 3Fotoyu paylaşın isterseniz bilenler yazar. Böyle ki konsantrasyon en az 15 milyon olmalı, ileri hız en az 32% olmalı, morfoloji en az 4 olmalı. Ben bunları biliyorum. Sizde bunlar nasıl?
Kötü değil canım sonuçlar ama mükemmeldi değil muayene oldu mu eşiniz ilaç yada destekleyici vitamin kullanıyo mu eşiniz. Bizim ileri hareketlilik 0 çıkmıştı 2 ay oldu destekleyici vitamin kullanıyor eşim siz muayene oldunuz mu var mı sıkıntıdosya paylaşmıştım ama çıkmamış pardon attım şimdi
Doktor. Bize bu değerlerle gebelil oluşabilir demişti sizin şansınız daha yüksekKötü değil canım sonuçlar ama mükemmeldi değil muayene oldu mu eşiniz ilaç yada destekleyici vitamin kullanıyo mu eşiniz. Bizim ileri hareketlilik 0 çıkmıştı 2 ay oldu destekleyici vitamin kullanıyor eşim siz muayene oldunuz mu var mı sıkıntı
evet ilaç desteği de olabilir bide 2 ila 7 gün cinsel perhiz olması gerekirken bizimki 10 gün dü orada da hata yaptı eşim ondan dolayıda düşük olabilir tekrar yapmak gerekecek sanırımToplam hareketlilik, ileri hareketlilik ve o en sondaki normalden daha düşükmüş ama bu çok mu etkiler gebeliği az mı bilemiyorum. Herhalde ilaç yazar doktor.
evet muayene için gitti sadece tersler için gün verdi dr ıkı buçuk ay sonra geldi sıra zaten sonra test verdi ertesi gün (bugün) sonuç aldı doktor yokmuş gösteremedi canımKötü değil canım sonuçlar ama mükemmeldi değil muayene oldu mu eşiniz ilaç yada destekleyici vitamin kullanıyo mu eşiniz. Bizim ileri hareketlilik 0 çıkmıştı 2 ay oldu destekleyici vitamin kullanıyor eşim siz muayene oldunuz mu var mı sıkıntı
evet muayene için gitti sadece tersler için gün verdi dr ıkı buçuk ay sonra geldi sıra zaten sonra test verdi ertesi gün (bugün) sonuç aldı doktor yokmuş gösteremedi canım
Sizinki nasıldı yada hangisi düşüktü acaba ama 8 yıl oldu hala yokDoktor. Bize bu değerlerle gebelil oluşabilir demişti sizin şansınız daha yüksek
Böyleydi canım 2 ay önceSizinki nasıldı yada hangisi düşüktü acaba ama 8 yıl oldu hala yok
2 ay sonra tekrar bi test veririz sanırımBöyleydi canım 2 ay önce
Bende tam bundan bahsediyordum neden kan almadılar hormonlara bakılmadı diye.İnanın virüs sebebiyle koca İstanbul’da sadece kanuni sultan Süleyman hastanesini buldum,ürolajı var ama spermıyogram yapmıyor hiçbir yerKan testi aldılar mı peki? İsterseniz başka doktora da görünün, en azından ne yapmak gerekli onu anlatır. Verdikleri ilaçlar da aşağı yukarı aynı oluyor
Bu Corona bayağı zora soktu bizi de hep erteledik erteledik...Bende tam bundan bahsediyordum neden kan almadılar hormonlara bakılmadı diye.İnanın virüs sebebiyle koca İstanbul’da sadece kanuni sultan Süleyman hastanesini buldum,ürolajı var ama spermıyogram yapmıyor hiçbir yer
Kesinlikle bi an önce normale döner inşaallah çok zor sıra bulmak ıyı dr bulmak bendede sorun çıkmadı tsh 4 biraz yüksek diğer sonuçlar normal hepsiBu Corona bayağı zora soktu bizi de hep erteledik erteledik...
Bize martın 8i verildi randevu ))Kesinlikle bi an önce normale döner inşaallah çok zor sıra bulmak ıyı dr bulmak bendede sorun çıkmadı tsh 4 biraz yüksek diğer sonuçlar normal hepsi
Aaaa evet baya geç aslında siz kür vesaire bişey denediniz mi bu süreçte?Bize martın 8i verildi randevu ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?