Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi Yardımınıza çok ihtiyacım var

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bize martın 8i verildi randevu ))
Muayene için yani ilk gittiğinde hiçbirşey yapılmadı tarıh verildi 2,5 ay sonra için o gün test verdi ilk gittiği gün kan testi yapılsaydı ama nerdeeeee,bu yaşımdayım ilk defa işim düştü devlet hastanesine Allah düşürmesin.Zaten gelen insanlar hep sıkıntılı moral olarak onlarla daha ıyı ilgilenmesi gerekiyor. Dr yok ne demek başka dr mı yok yada yoksa o onların hatası o zaman arayıp kendilerinin bilgi vermeleri gerekir.Bide sanki babalarının hayrına orada insanları tedavi ediyorlarmış gibi bi surat bi tavır ilginçler vesselam.

Yok bizde kürlük değil ameliyatlık )) ilaçların bile yararı olmaz şuanki durumda
Kusura bakmayın hiç bilmıyorlm bu konuları (yeni düştük daha) 😊Allah şifasını versin biran önce kucağınıza alırsınız inşaallah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin rabbim

Muayene için yani ilk gittiğinde hiçbirşey yapılmadı tarıh verildi 2,5 ay sonra için o gün test verdi ilk gittiği gün kan testi yapılsaydı ama nerdeeeee,bu yaşımdayım ilk defa işim düştü devlet hastanesine Allah düşürmesin.Zaten gelen insanlar hep sıkıntılı moral olarak onlarla daha ıyı ilgilenmesi gerekiyor. Dr yok ne demek başka dr mı yok yada yoksa o onların hatası o zaman arayıp kendilerinin bilgi vermeleri gerekir.Bide sanki babalarının hayrına orada insanları tedavi ediyorlarmış gibi bi surat bi tavır ilginçler vesselam.
Bize de her testi ayrı ayrı yaptırdılar, bu buçuk ay sonraya doppler verdiler, sonra doktor dedi ki bizim hastanede ameliyat yapılmıyor (ki yapılıyormuş), 3-4 ay sonra başka hastaneye gidin anca o zaman yapılır yani bayağı oyaladılar şimdi de başka doktora yönlendirdiler o da Mart'ta... Artık sabır ağacına döndük 😂😂😂

Bize de her testi ayrı ayrı yaptırdılar, bu buçuk ay sonraya doppler verdiler, sonra doktor dedi ki bizim hastanede ameliyat yapılmıyor (ki yapılıyormuş), 3-4 ay sonra başka hastaneye gidin anca o zaman yapılır yani bayağı oyaladılar şimdi de başka doktora yönlendirdiler o da Mart'ta... Artık sabır ağacına döndük 😂😂😂
Ah ahh ne diyeyım bilmiyorum ki, sağlık bakanlığını etiketleyeyim konuya😂😂hangi ameliyat olabiliyor en azından tedavisi var.Rabbim dermansız dert vermesin canım.Benim bir oğlum var 8 yaşında ikinciyi istıyoruz hayırlısı ile.

Perhiz süresi 10 gün diyo bence bu sağlıklı bi sonuç değil. 3 günden fazla içerde kalınca morfolojisi zaten bozuluyor
Çok teşekkürler cevabınız için, evet en az 10 gün olmuş eşime sordum genel olarak hastane referansları 3 ila 5 gün arası deniyor doğru sonuç için.Bakalım dr tekrar isteyebilir

Çok sacma 10 gun perhiz sureli testler yanlıs sonuc verir bunu testınızı yapan kısı kabul etmemelıymıs hatalı bu sonuc
Ahhh ahhh çok haklısınız öyle ise neden yaptılar testi belirtmiş 10 gün diye, büyük hata eşimde özellikle bak üç gün kaldı randevuya son gün dediğim halde yıne halletmemiş.Bana dediki iki ıla 7 gün arası diyor 7 den fazla olması gerekıyo galiba dedi özellikle hayır en erken ıkı en fazla 7 dediğim halde bak bugün Songün dediğim halde sonuç bu.Ikıbıçuk aydır bu randevuyu bekliyorduk onunda içine ettı herşey gibi.Bazen düşünüyorum da böyle insanlara çocuk çok bile olmaması daha hayırlı galiba😡

Ahhh ahhh çok haklısınız öyle ise neden yaptılar testi belirtmiş 10 gün diye, büyük hata eşimde özellikle bak üç gün kaldı randevuya son gün dediğim halde yıne halletmemiş.Bana dediki iki ıla 7 gün arası diyor 7 den fazla olması gerekıyo galiba dedi özellikle hayır en erken ıkı en fazla 7 dediğim halde bak bugün Songün dediğim halde sonuç bu.Ikıbıçuk aydır bu randevuyu bekliyorduk onunda içine ettı herşey gibi.Bazen düşünüyorum da böyle insanlara çocuk çok bile olmaması daha hayırlı galiba😡
Canım öyle dusunme bunlar normal seyler yine gıdın 10 gun yapuldıgı ıcın doktorum kabul etmedi bizi magdur ettnz ben bugun hazırlıklu geldım bugun verıcem desin yoksa bıdaha gelemem ailevi sorunlar var desin bizi yanlıs yonlendırmıssnz diyip hakkını arasın

Canım öyle dusunme bunlar normal seyler yine gıdın 10 gun yapuldıgı ıcın doktorum kabul etmedi bizi magdur ettnz ben bugun hazırlıklu geldım bugun verıcem desin yoksa bıdaha gelemem ailevi sorunlar var desin bizi yanlıs yonlendırmıssnz diyip hakkını arasın
Teşekkürler canım cevabın için; hayır eşimde hata verdikleri dosyada yazıyordu şu şu şartlarda yapılıyor diye ellerinin bile temiz olması kapın iç kısmına el değdirmemesi vs. Diğerlerini anlatmayayım ; ) eşimi uyardığım halde 10 gün önceki ...... ile vermiş testi kağıtta yazıyordu ıkı buçuk ay öncesinde verdiler 2 ile 7 gün arası diye.Ama test için gittiğinde 10 gün diye belirttiği halde neden yaptılar onuda anlamadım, tekrar gün verselerdi onlarada iş yükü olmazdı en azından şimdi tekrar randevu aldı 2 sine gidince test için gün verecekler tabi artık 2 ayı mı bulur 3 ay mı? Allah bilir.

ikisinde gidince bu raporuda gösterir artık bende hata ettim ama geç olduğu halde yaptılar yıne testı diye🤦‍♀️🤦‍♀️

canım kabul etmezler kiii! Zaten bazı kişiliksiz dr.lardan dolayı hastane işlerinden nefret ederdim ben, bide onun sonucu gelseydi dr a giderecektim en azından klomene falan başlayabilirdi.3 Ay oldu ilk muayeneye gideli b12 bile yazmadı hiç bir sorunda çıkmadı spermiyogram ve rahim filmi istemişti rahım filmini ıkı ay önce çektirdim eşimin sonucuda tamam oldu derken böyle oldu.Randuvu bulmak çok zor bide erkek stajyer olabiliyor dr un yanında ben daha önce hiç gitmedim erkek dr a muayeneye çok sıkkıntı herşey.Canım bilgin varmı ? Yumurta takibi illa alttan muayene ile mi oluyor?

Back
X