hejacım ne anneliği tadmışsın. tabi ki allah gönlüne göre verir ikiye üçe de hamile kalırsın inşallah. birde ne güzel genç yaşta anne oldn sanırım.29 dedin demi. 30 da da ikinciyi alırsın inşallah kucağına
kizin normal yollami oldu yoksa tedaviylemi?kizin kardeşmi istiyor?allah çoçuklarin duasini kabul eder inşallah en yakin zamanda olur 2. Bebegin...
Kim hamiş kız???? Bizim sünger53 mü? Öyle olsa biz bilirizz. Yanlışlık bar bu işte :uhm:
Tup bebek bolumunede giriyorum.Sanki orda hamile gibi gor´dum diye hatirliyorum.Insallah Allah soylettiriyordur.Incirin tadi kotu degil.Ama sicaklarda yagli ve sekerli oldugu icin agir gelebilir belki.Benimki bir ayda birbucuk kase tuketmisti.Faydasi oldu.Bir ayin bitimine dogru farklilik hissediliyor.Insallah sifa olur.
canim sen nekadarlik evlisin?nezamandir bebiş istiyorsunuz?
mayısta 3 seneyi geçti evliliğim biz 8. aydan sonra bebiş istedik halada istiyoruz kısmet olur inşallah peki sen ne kadarlık evlisin ?
yani zambak inanamıyorum sana 3 yıldır istiyorsunuz ve daha yeni doktora gitmeye başlamışsınız valla sabırlıymışsınız ben 3 aylık evliyken gitmeye başlamıştım peki doktora gittiniz sorun neymiş canım
Kizlar bişey sorcam size.benim kayinpederimin çocugu 4yil sonra olmuş eşimin abileride o şekilde yani 3 ve 4 yil sonra oldu.acaba bu genetikmi?duydunuzmu böyle bişeycadiarzu
Kizlar bişey sorcam size.benim kayinpederimin çocugu 4yil sonra olmuş eşimin abileride o şekilde yani 3 ve 4 yil sonra oldu.acaba bu genetikmi?duydunuzmu böyle bişeycadiarzu
yani zambak inanamıyorum sana 3 yıldır istiyorsunuz ve daha yeni doktora gitmeye başlamışsınız valla sabırlıymışsınız ben 3 aylık evliyken gitmeye başlamıştım peki doktora gittiniz sorun neymiş canım
valla nasıl bu kadar sabretmişsin :1shok: neden daha önce gitmediniz dr merak ettim
kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum ama bilgisayarı kapatmıyorum arada gelip bakarım ne yapıyosunuz diye bu arada yemeğim dolma eşim çok seviyor neyse görüşürüz
canım bugünde bir damla geldi aynı sekilde.Anlamadım bu sefer nie böyle nazlanıyor.Dün temizlik vardı belki yoruldum ondan olmus olabilir.CADIARZU.Ama kesin gelir belli.
dün ilk tahlil sonuçlarımı aldım ve şok oldum tsh ı görünce. üç ay önce dr tsh 0,163 olduğunu görünce ilacı çeyrek tablete düşürelim demişti.o da aşılama olacğımı için bebek istemesm ialcı tamammen bırakacaktı.dün tsh 9,02 prolaktin de çomuş tabii45, küsür.kanım geç pıhtılaşıyomuş falan bide protein c yüksek hafif de olsa eşim derken sanırım bi de kendimle uğraşcam.herşeyin hayırlısı ne diiim .allah tan gelene karşı konulmaz.tabii tıbbi yardım alacaz o muhakkak ya böyle 15 şinde son tahlilleri alıp 17 dr gidecem o artık yönlendircek.bide 10 temmuzda endokrin uzmanında randevum var. dr görmekten artık bıktım yawwwkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Kızlar bazılarımız sadece eşlerimizden kaynaklanan nedenlerle hamile kalamıyoruz. Onları çok seviyoruz. Onlar bu duruma çok üzülüyorlar. Bu başlığı açmakla onları yermek istemeyiz tabiki. Onları suçlu göstermek değil amacımız. Onlar bizim bebeklerimiz.
Burada böyle bir başlık açmamızın sebebi ; sadece erkek infertilitesi sebebiyle hamile kalamayan arkadaşları bir başlık altında toplamak. Ve burada bir bilgi paylaşımı içinde bulunmak. Zaman zaman hareket sayı ve morfoloji yükseltmek ile ilgili başlıklar açılıyor ama burada daha bir derli toplu bulunacağı düşüncesindeyim. Burada değerlerimizi , tedavilerimizi , bildiklerimizi , uyguladıklarımızı ve duyduklarımızı birbirimizle paylaşalım. Listemizi oluşturalım. İçimizden çıkacak hamişlere hepberaber sevinelim. Aramızdan şampiyonlar çıkaralım :hooray: Umut ışığımız olsun. :dance: Eşlerimizi bu konuda hiç kırmayalım bayanlar. İnanın onlar bu konuda çok hassas oluyorlar. :teselli: Sizlerinkiler de öyledir muhakkak. :1hug:
Mesela biz sebepsiz infertilite olarak biliyorduk. Yani öyle lanse edip 2 kez aşılama yapmışlardı. Ancak öğrendik ki morfoloji bozukluğu varmış. Alt sınır %4 ve bizim %2. Nasıl bozulduysa belki düzelir. Allahtan ümit kesilmez. Şu an direkt tüp bebeğe geçmeyi düşünmüyorum. Yani en azından biraz çabalamadan düşünmüyorum.
Aşağıdaki gibi ilistemizi hazırlarsak süper olur. Hepinizi öptüm kızlar a.s.
Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler
nevrosky---29 Haziran---Morfoloji---Doğal yoldan deniyoruz(2 aşılama başarısız)---Keçib.kürü,E vit.,Çinko,Selenyum,Sigarayı yeni bıraktı.
GÜNAYYDIIN ARKADAŞLARKİMSE YOKMMU?İNŞALLLAH BUGÜN GÜZEL HBERLERİ OLANARKADAŞİMİZ OLUR..NASILSINIZ BUGÜN İYİMİSİNİZZ KIZLARRa.s
günaydın zambak ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?
ben yanlızmıyımfisfisfis
BENDE İYİYİM CANIM.NİYE KİMSE YOK:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?