Cnm en son adet oldugumda 19 gün geçikmiştim bilmiorum ya sitrestden yada çok iş yapmaktan bilmiorum hormanal bi sorunum yok dedi doktorlasr oyüzden adet tarihimden emin degilim bu ay ne olur bilmiorum son aylarda düzensizlik başladını sanıorum.. bi başarısız tüp bebek denemem var. şu anda güne üç tablet folik asit kullanıorum günde bi tane akşam coraspin kullanıorum eşimede keçiboynuzu kürü uyguluorum ayrıca doktor eşime bikaç vitamin verdi onları kullanıo.. Bakalım ikinciyi eylülde düşünüoruz.. hakkımızda hayırlısı..
bide canım biz hiç aşılama yapmadık. doktor direkt tüp bebek önermişti aşılama tutmaz siz zor bi hastasınız demişti. bizde direkt tüp bebek yaptık oda tutmadı malasef
merhaba kıslar nasılsınız?moralım bozuk maalesef..karnım agrıyor ve yuzumde bır suru sıvılce var sanırım bırkac gune kalmaz adet olurum..senağlama
Beni 3 ağustosa yazabilirsin canım.Artık damla filan değil kesin hastalandım.Gerçi benim için cok şaşırtıcı bir son değil ya Çok üzgünüm çoook
Misafir vardı sabah giremedim.Aslında yazlığa gelmem iyi oldu.Kendimi dinliyemiyorum burda.Dikkatim dağılıyor.Bakalım ne kadar süre böyle gider:sm_confused:.
tatlım ben bu ay adet olacağımı biliyorum..çünkü yeterli çalışma yapmadık
slm uzun zamandır siteye girmeye vaktim olmamıştı liste bir hayli uzamış inş bi çok hamiş çıkar bu listeden hayırlısıyla........
günaydın nevrosky nasılsın ?herkesin listesinde bir hamiş çıkıyo darısı bizim başımıza inşallah
QUOTE=nevrosky;3234222]Merhaba arkadaşlar. Anca işlerim bitti ve gelebildim.
Güzel bir kahvaltı yaptım , etrafı topladım. Biraz temizlik yaptım. Ve en önemlisi spora başladım bugün tekrardan. Aşılamalarda aldığım 6 kilo ile diğer fazlalıklarımı verme niyetindeyim. Her gün 1 saat 5 km yürümeyi planlıyorum. Ve bugün ilk adımı attım. Kışın da koşu bandında yürümüştüm ama yazın çok daha farklı. Acayip ter atılıyor. Doktorlar "yok spor yapmayın,hormonlarınız değişebilir" demişlerdi. Ancak ek birşey kullanmadığım ve yiyeceklerime de dikkat edeceğim (dengeli besleneceğim) için sorun olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta rejim değil bu. Siz ne diyorsunuz? Hepinizi öpüyorum arkadaşlar.. a.s.
iyi gakşamlar kızlar ne haber
nevrosky hoşgeldin valla seni bekliyodum :teytey:
heja nasılsın canım nasıl gidiyo bebek durumları .?ben 10 temmuzda endokrinde randevum 17 tennuz da tüp bebek bakılım ne olcak.:sm_confused::sm_confused:
valla şuan bir değişiklik yok eşim tahlil verecek onun sonucuna göre artık bir tedavi yolu izliyicez canım inşallah tedavin hayırlı olur ve ilk hamişimiz sen olursun.
Merhaba Nevrosky
Listeye beni de yazar misin.Belki sizin listenizde bir ugur gelir banada.Benim 1 asilama ve 3 mikro negatif.Esimde sperm sayisi 15 milyon gibi hareketlilik ve sekil bozuklugu var bende de kanallar acikti ama artik kapanmis,Bu tedaviler yapiyor sanirim.Ben asilama ve 1. tup bebek uygulamami 2003 te yaptirmistim o zaman kanallarim acikti ve bende birsey yoktu.Simdi kanallarimin ikiside tamamen tikali ve solda 1 mm civarinda bir cikolata kisti olusmus.cikolata kisti 3. tupten sonra goruldu.Merak ediyorum acaba bu tedaviler sonucu mu oldu bendeki olumsuzluklar.Ben eylul ekim gibi mikro deneyeyim diyorum heyetten kalan son hakkim var eger yasa degismediyse.Sizce ne yapayim.Kanallarimi actirayim mi yada ne yapayim .Bu arada yas 35 oldu 9 yillikta evliyim
Merhaba Nevrosky
Listeye beni de yazar misin.Belki sizin listenizde bir ugur gelir banada.Benim 1 asilama ve 3 mikro negatif.Esimde sperm sayisi 15 milyon gibi hareketlilik ve sekil bozuklugu var bende de kanallar acikti ama artik kapanmis,Bu tedaviler yapiyor sanirim.Ben asilama ve 1. tup bebek uygulamami 2003 te yaptirmistim o zaman kanallarim acikti ve bende birsey yoktu.Simdi kanallarimin ikiside tamamen tikali ve solda 1 mm civarinda bir cikolata kisti olusmus.cikolata kisti 3. tupten sonra goruldu.Merak ediyorum acaba bu tedaviler sonucu mu oldu bendeki olumsuzluklar.Ben eylul ekim gibi mikro deneyeyim diyorum heyetten kalan son hakkim var eger yasa degismediyse.Sizce ne yapayim.Kanallarimi actirayim mi yada ne yapayim .Bu arada yas 35 oldu 9 yillikta evliyim
Selam arkadaslar nasılsınız görüşmeyeli ? Valla bu aralar cok sık giremiyorum.
Cumartesi günü sınavım var.Biraz ona çalısıyorum.Gerçi kazanmam çok çok zor ama yasakkelime kısmet bakalım.
Belki bu iş olursa bebek meselesini biraz kafamdan atabilirim.asıl onun için istiyorum yani.Bİr de insanlara calısıyorum su sıra cocuk yapamayız gibi inandırıcı bir cevap vermiş olurum dimi coksekeriremsu
bu Arada bu ay tedavisi olan tüm arkadasların Rabbim yardımcısı olsun.dualarımız sizinle.haberlerinizi merakla bekliyoruz.a.s.
merhaba kızlar nasılsınız?
merhaba kızlar nasılsınız?
MERHABA ARKADAŞLAR NASILSINIZ?BİKAÇ GÜNDÜR YAZAMADIM.ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR OLMUŞ HOŞGELDİNİZ SİZDEa.s.BİŞEY SORCAM AŞILAMA YAPTIRAN ARKADAŞLAR BANA AŞILAMANIN AŞAMALARINI YAZARMISINIZ YANİ NEZAMAN BAŞLANIYO NASIL OLUYO VE YUMURTLAMANIZ NORMAL OLDUGU HALDE İLAÇ TEDAVİSİ VERİLİYORMU?KAÇGÜN SÜRÜYOR?CVPLARSANIZ SEVİNİRİMyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?