Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bır gun bızde burdan hamıleyız dıyebılecegız degılmı ya rabbım o gunlerı goster kucagımıza saglıcakla almayı nasıp etsın allahım:Saruboceq::Saruboceq::teselli:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kızlar bır gun bızde burdan hamıleyız dıyebılecegız degılmı ya rabbım o gunlerı goster kucagımıza saglıcakla almayı nasıp etsın allahım:Saruboceq::Saruboceq::teselli:

ay evet yaaa ben uzun süre inanamam ki hep rüyadayım sanırım çünkü bunu öyle çok hayal ediyorum ki gerçekleşirse resmen şaşırır kalırım kendime gelemem

kızlar yarın yumoşlarım toplanıyor.istabuldayız biliyorsunuz.memorialdayız.szde ne var ne yok?heyecanlı değildim ama buradaki güzel haberleri görünce ben de helecan yaptım yaaaaw.doktor yumoşların çok güzel dedi.sabah 11 de toplanacak.nolur kahvaltı sofranızda şöyle bir dua ederseniz içinizden çok sevinirim.dualarınıza ihtiyacım var.karnım tombalak oldu.içimde ocaman devekuşu yumurtaları var sanki diyorum da eşim gülüyor.
xvyz tebrik ederim darısı başımızaaa.kucağın bebişlerle dolsun.çok güzel bir sürprizzzzzzz

Hepinize çok tşk ediyorum kızlar...Rabbim herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallh bebeklerini.

xvyz çok tebrik ederim cnm allah atmamını erdirsin inşallah .acaba aşılamaylamı hamile kaldın?bende keçiboynuzu kürü uyguluyorum bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile5

Canım kendin değiştiremiyorsun onu. Yardım masasına yaz istersen.

http://www.kadinlarkulubu.com/helpcenter.php

tşk canım yazdımm umarım en kısa zamanda bana dönerlerr

gözün aydın olsun canımmmmmmmmm
:teytey::teytey:heytttttttt beee geldimm gayrii banada yer açın halayda :teytey::teytey::teytey::teytey:

Canım senin yumurtaların perşembe günü toplanmayacakmıydı. Bana öyle demiştin. 26 Şubat demiştin. Biz o zaman dua ettik. Yarın da ederiz tabi. İnşallah güzel kaliteli yumurtalardır. Herşey güzel gider inşallah bitanemm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım etmezmiyiz hayırlısıyla toplansın yumoşların bebiş olarak tutunsunlar sana inşş canım..ALLAH kolaylıklar versin size inşş..:Saruboceq::Saruboceq:

çok sevindim hayırlısıyla rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın :teytey::teytey::teytey:

ayyyy ne güzel bir gece bu gece..ALLAHIM bizede hayırlı hamilelikler nasip et YARABBİM İNŞALLAH..:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hepınıze ıyı akşamlar ıyı haftasonları optuma.s.

canım inşş seninde halayını çekerizz burdaa:Saruboceq::Saruboceq:

hamiş miiiiiiiiiiiiiiiii allahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

çekilin ben geldimmmmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

tebrikler canım. allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almak nasip etsinnnn

heyy heyyyy heyyyy:teytey::teytey::teytey:

kızlar misafirlerim gelcek birazdan beklerken bi bakim dedim anaa halaylar çekilmiş sonuna yetiştim sanırım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bu arada nevrocum benim kırmızılar geldiiiiiiiiiiiii yeni tarihim 28 martt

d.kontrol hapım perşembe bitti haftaya adet olmam lazımdı ama erken geldi benimkiler şaşırdım kaldım.

asude canım hayırlısı böyleymiş inşallah mart ayında canım meleğin seninle olur. nedendir bilmiyoruz ama art ayına baya bir umut bağladık hakkımızda hayırlısı olsun canım

herkeslere tşk ederim kızlar inşallah dr.a gidersem kesinliğine inanıcam şu an inanamıyorm..

Nevrosky canım özel mesajımı bilmiorum ama burdan yazayım
1) 20 aydır yani bi buçuk seneyi biraz geçti evleneli en başından istiyoduk
2)eşim de varikosel vardı geçen temmuzda öğrendik değerler 7 milyon ve çok düşüktü herbaliste gittik verdiği ilacı 1 ay kullandık değerler biraz yükseldi eşim fiyatı pahalı bulunca gitmedi bi daha ondan sonra arı sütü kullandık aşılamadan 1 ay önce değerler yükseldi aşılama da hasta oldu yine düştü aşılamma tutmadı sonra arı sütü ve evicap kullandı bide keçiboynuzunu arada yedi kürünü beğenmedi içmedi.bu ayın sonuna doğruda sabahları aç karnına bi bardak süte keçiboynuzu tozu karıştırıp içti.o da etkili diolar ama bilemiyorum daha yeni kullanmıştı
3)bu ay umutlu olmadığım için herbeliste bi daha gidelim dedim eşime kabul etti adam test istedi yaptırdık bugünde ilaç almaya gidecektik tekrar ,sonrasında testi görünce gitmedik

değerleri 43 milyondu toplamda,hareket %30 olmuş,morfoloji de% 77 yazıyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…