- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaANNESİNDEN BEŞİNE
Canım yavrum ne kadar özlemiştik seni.tam 7 seneden sonra evimize mutluluk ,neşe getirdin.Baban bana bakarken gözlerinin içi gülüyordu çünkü biliyordu ki;sen vardın içimde..Sana kalbimin en güzel köşesini ayırdım,birbirinden güzel çiçeklerle donattım..Ama sen kalamadın benimle bitanem..Sen gittin gideli kalbimde sana ayırdığım köşedeki çiçeklerimin hepsi soldu..Ancak yine sen gibi tatlı mı tatlı bir kardeş göndermeden ordaki çicekler açmıyacak sanırım..Canım yavrum biliyorum ki inşş babanla beni cennette bekliyor olacaksın..SENİ ÇOK ÖZLÜYORUMM BİTANEMMM...
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
BEBİŞTEN ANESİNE
Canım anneciğim ne olur artık üzülme..Bende biliyorum beni ne kadar özlediğini ve istediğini..Hastanede beni senden aldıklarında ilk uyandIğın zaman sözlerin "BEBEĞİMİ NERDE GETİRSİNLER BANA" hala kulaklarımda çınlıyor..Annneciğim bende senin özlemini bilerek o kadar çok çaba gösterdim ki senle kalmak için..Her dua edişinde yeniden hayata tutunmaya çalıştım..Ama olmadı annemm küçük kalbim buna dayanamadı yenik düştü..Ama ben cennetle babamla seni bekliyor olacağım..Sana söz veriyorum anne babamla senin elini tutup orda hiç BIRAKMAYACAĞIMM..
kızlar bır gun bızde burdan hamıleyız dıyebılecegız degılmı ya rabbım o gunlerı goster kucagımıza saglıcakla almayı nasıp etsın allahım:Saruboceq::Saruboceq::teselli:
Hepinize çok tşk ediyorum kızlar...Rabbim herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallh bebeklerini.
Canım kendin değiştiremiyorsun onu. Yardım masasına yaz istersen.
http://www.kadinlarkulubu.com/helpcenter.php
gözün aydın olsun canımmmmmmmmmkızlar sanırım hamileyim ama çok şaşkınım adet olmuş gibiydim geçen gün yazmıştım belki hatırlarsınız ama sonra durdu şu an çok hastayım ilaç alacaktım almadan bi test yapayım dedim ummadığım bişekilde pozitif çıktı.çok şaşkınım Rabbim sağlıklı ve hayrlı geçirmeyi nasip etsin inşallah..Burada ki herkese de nasip etsin kısa zamanda.
gözün aydın olsun canımmmmmmmmm
:teytey::teytey:heytttttttt beee geldimm gayrii banada yer açın halayda :teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar yarın yumoşlarım toplanıyor.istabuldayız biliyorsunuz.memorialdayız.szde ne var ne yok?heyecanlı değildim ama buradaki güzel haberleri görünce ben de helecan yaptım yaaaaw.doktor yumoşların çok güzel dedi.sabah 11 de toplanacak.nolur kahvaltı sofranızda şöyle bir dua ederseniz içinizden çok sevinirim.dualarınıza ihtiyacım var.karnım tombalak oldu.içimde ocaman devekuşu yumurtaları var sanki diyorum da eşim gülüyor.
xvyz tebrik ederim darısı başımızaaa.kucağın bebişlerle dolsun.çok güzel bir sürprizzzzzzz
kızlar yarın yumoşlarım toplanıyor.istabuldayız biliyorsunuz.memorialdayız.szde ne var ne yok?heyecanlı değildim ama buradaki güzel haberleri görünce ben de helecan yaptım yaaaaw.doktor yumoşların çok güzel dedi.sabah 11 de toplanacak.nolur kahvaltı sofranızda şöyle bir dua ederseniz içinizden çok sevinirim.dualarınıza ihtiyacım var.karnım tombalak oldu.içimde ocaman devekuşu yumurtaları var sanki diyorum da eşim gülüyor.
xvyz tebrik ederim darısı başımızaaa.kucağın bebişlerle dolsun.çok güzel bir sürprizzzzzzz
kızlar sanırım hamileyim ama çok şaşkınım adet olmuş gibiydim geçen gün yazmıştım belki hatırlarsınız ama sonra durdu şu an çok hastayım ilaç alacaktım almadan bi test yapayım dedim ummadığım bişekilde pozitif çıktı.çok şaşkınım Rabbim sağlıklı ve hayrlı geçirmeyi nasip etsin inşallah..Burada ki herkese de nasip etsin kısa zamanda.
kızlar negatif kesinleşti
Hemşerimm gelll canımm hadiiiiii:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?