Canım senin yumurtaların perşembe günü toplanmayacakmıydı. Bana öyle demiştin. 26 Şubat demiştin. Biz o zaman dua ettik. Yarın da ederiz tabi. İnşallah güzel kaliteli yumurtalardır. Herşey güzel gider inşallah bitanemm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım etmezmiyiz hayırlısıyla toplansın yumoşların bebiş olarak tutunsunlar sana inşş canım..ALLAH kolaylıklar versin size inşş..:Saruboceq::Saruboceq:
teşekkürler dualarınız.2 kere duanızı alacağım ne güzel işte.26 sında demişti doktorummuz nevrocuğum.sonradan 1 gün 1 gün daha derken bu güne geldik.perşembe toplanır demişti ilk başta.sonra daha zamanı var diye diye dün biz de kalktık geldik.20 saatte afyon kütahya üzerinden geldik.mahsur kaldık.yol kapalıydı.kar ve tipiden.650 kmlik ylu 20 saatte hiç uymadan,buzda dans ede ede geldik.moralimz çok bozuldu.artık dedim ki "tamam tedavi burada bitti,geç kaldık."sağolsun yumoşlarım çok uslular teyzeleri,anneyi beklediler.doktor "her şey çok nomal"dedi dün.dün gece de çatlatma iğnem yapıldı.bu kısa hikayemmmmmmmmm.yarın da kızlar bol bol dua bekliyoruz.eşim biraz korkuyor "ya spermlerim iyi kalitede çıkmazsa"diye.ben de onu teselli ediyorum."üzülme 100-200 binlerin bile oluyor.seninki milyonlarda olur olur "diyoruma.s.
Mona Rosa cım Rabbim yardımcın olsun inşallah herşey istediğiniz gibi gelişir ve hayırlısıyla bebğine kavuşursun.
dualrımız seninle canım.allah yardımcın olsun canım.inşallah her yolunda gidecek transferinde olacak veeeeeeeeeeee meleklerin allahın izniyle senin olacak canım.
kıslar size bir kaç komik resim
kızlar yarın yumoşlarım toplanıyor.istabuldayız biliyorsunuz.memorialdayız.szde ne var ne yok?heyecanlı değildim ama buradaki güzel haberleri görünce ben de helecan yaptım yaaaaw.doktor yumoşların çok güzel dedi.sabah 11 de toplanacak.nolur kahvaltı sofranızda şöyle bir dua ederseniz içinizden çok sevinirim.dualarınıza ihtiyacım var.karnım tombalak oldu.içimde ocaman devekuşu yumurtaları var sanki diyorum da eşim gülüyor.
xvyz tebrik ederim darısı başımızaaa.kucağın bebişlerle dolsun.çok güzel bir sürprizzzzzzz
Mona Rosam canım Allaha emanett oll.Dualarımız seninle .Hayırlısı ile yumoşlar toplanıcak.Allah yardımcın olsunn.Allaha emanettt oll canımm...İnşallahh bebeğine olan hasretin bu ayy alacağın müjdeli haberle mutlugunun kat kat artar :teytey::Saruboceq::Saruboceq:
:teytey::teytey::teytey:allah tamamına erdirsin canım halayın ucundan bende tutum bakim bulaşır belkide :teytey::teytey::teytey:-tatlicadiarzu-kızlar sanırım hamileyim ama çok şaşkınım adet olmuş gibiydim geçen gün yazmıştım belki hatırlarsınız ama sonra durdu şu an çok hastayım ilaç alacaktım almadan bi test yapayım dedim ummadığım bişekilde pozitif çıktı.çok şaşkınım Rabbim sağlıklı ve hayrlı geçirmeyi nasip etsin inşallah..Burada ki herkese de nasip etsin kısa zamanda.
kızlar sanırım hamileyim ama çok şaşkınım adet olmuş gibiydim geçen gün yazmıştım belki hatırlarsınız ama sonra durdu şu an çok hastayım ilaç alacaktım almadan bi test yapayım dedim ummadığım bişekilde pozitif çıktı.çok şaşkınım Rabbim sağlıklı ve hayrlı geçirmeyi nasip etsin inşallah..Burada ki herkese de nasip etsin kısa zamanda.
kıslar size bir kaç komik resim
allah hepimize göstersin bebelerimizi.11 de dularaınızlayım kızlar .kulun kula duasıdua çok öenmli biliyorsunuz arkadaşlar....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah bak canı gönülden diliyorum canım sende buraya hamiş haberini yazarsın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:seninde halayını çekeriz dualarımız zaten hep birbirimiz için hep ağzımızda yüreğimizde heran duadayız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:kızlar yarın yumoşlarım toplanıyor.istabuldayız biliyorsunuz.memorialdayız.szde ne var ne yok?heyecanlı değildim ama buradaki güzel haberleri görünce ben de helecan yaptım yaaaaw.doktor yumoşların çok güzel dedi.sabah 11 de toplanacak.nolur kahvaltı sofranızda şöyle bir dua ederseniz içinizden çok sevinirim.dualarınıza ihtiyacım var.karnım tombalak oldu.içimde ocaman devekuşu yumurtaları var sanki diyorum da eşim gülüyor.
xvyz tebrik ederim darısı başımızaaa.kucağın bebişlerle dolsun.çok güzel bir sürprizzzzzzz
kactim yine 2 dk.sabirsizdan haber beklerken bi sürpriz daha yasamisiz haberim yok..iyi doping oldu bu haber bana simdi.kızlar sanırım hamileyim ama çok şaşkınım adet olmuş gibiydim geçen gün yazmıştım belki hatırlarsınız ama sonra durdu şu an çok hastayım ilaç alacaktım almadan bi test yapayım dedim ummadığım bişekilde pozitif çıktı.çok şaşkınım Rabbim sağlıklı ve hayrlı geçirmeyi nasip etsin inşallah..Burada ki herkese de nasip etsin kısa zamanda.
bu arada nevrocum benim kırmızılar geldiiiiiiiiiiiii yeni tarihim 28 martt
d.kontrol hapım perşembe bitti haftaya adet olmam lazımdı ama erken geldi benimkiler şaşırdım kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?