Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım etmezmiyiz hayırlısıyla toplansın yumoşların bebiş olarak tutunsunlar sana inşş canım..ALLAH kolaylıklar versin size inşş..:Saruboceq::Saruboceq:

teşekkürler dualarınız.2 kere duanızı alacağım ne güzel işte.26 sında demişti doktorummuz nevrocuğum.sonradan 1 gün 1 gün daha derken bu güne geldik.perşembe toplanır demişti ilk başta.sonra daha zamanı var diye diye dün biz de kalktık geldik.20 saatte afyon kütahya üzerinden geldik.mahsur kaldık.yol kapalıydı.kar ve tipiden.650 kmlik ylu 20 saatte hiç uymadan,buzda dans ede ede geldik.moralimz çok bozuldu.artık dedim ki "tamam tedavi burada bitti,geç kaldık."sağolsun yumoşlarım çok uslular teyzeleri,anneyi beklediler.doktor "her şey çok nomal"dedi dün.dün gece de çatlatma iğnem yapıldı.bu kısa hikayemmmmmmmmm.yarın da kızlar bol bol dua bekliyoruz.eşim biraz korkuyor "ya spermlerim iyi kalitede çıkmazsa"diye.ben de onu teselli ediyorum."üzülme 100-200 binlerin bile oluyor.seninki milyonlarda olur olur "diyoruma.s.

Mona Rosa cım Rabbim yardımcın olsun inşallah herşey istediğiniz gibi gelişir ve hayırlısıyla bebğine kavuşursun.

dualrımız seninle canım.allah yardımcın olsun canım.inşallah her yolunda gidecek transferinde olacak veeeeeeeeeeee meleklerin allahın izniyle senin olacak canım.

Mona Rosa cım Rabbim yardımcın olsun inşallah herşey istediğiniz gibi gelişir ve hayırlısıyla bebğine kavuşursun.

dualrımız seninle canım.allah yardımcın olsun canım.inşallah her yolunda gidecek transferinde olacak veeeeeeeeeeee meleklerin allahın izniyle senin olacak canım.

kızlar çok sağolun.ben sizler için ve burada olmayan bebek isteyen herkes için çok dua ediyorum.eminim her şey çok güzel olacak ve başarıyı yakalayacağız.annesinin melekleri :gelecek hayırlısıyla her birimizin

Mona Rosam canım Allaha emanett oll.Dualarımız seninle .Hayırlısı ile yumoşlar toplanıcak.Allah yardımcın olsunn.Allaha emanettt oll canımm...İnşallahh bebeğine olan hasretin bu ayy alacağın müjdeli haberle mutlugunun kat kat artar :teytey::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:

allah hepimize göstersin bebelerimizi.11 de dularaınızlayım kızlar .kulun kula duasıdua çok öenmli biliyorsunuz arkadaşlar....

:teytey::teytey::teytey:allah tamamına erdirsin canım halayın ucundan bende tutum bakim bulaşır belkide :teytey::teytey::teytey:-tatlicadiarzu-

ay ne guzel haber yasasin :teytey::teytey:
kıslar size bir kaç komik resim

super çok tatlilar, poposunu yerim ben onun

allah hepimize göstersin bebelerimizi.11 de dularaınızlayım kızlar .kulun kula duasıdua çok öenmli biliyorsunuz arkadaşlar....

dualarimiz seninle canim, allah yerdimcin olsun, insallah bebislerine kavusursun

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah bak canı gönülden diliyorum canım sende buraya hamiş haberini yazarsın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:seninde halayını çekeriz dualarımız zaten hep birbirimiz için hep ağzımızda yüreğimizde heran duadayız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kactim yine 2 dk.sabirsizdan haber beklerken bi sürpriz daha yasamisiz haberim yok..iyi doping oldu bu haber bana simdi.
halayin ucundan yetiseyimm
:teytey::teytey::dance::dance::teytey::teytey:

bu arada nevrocum benim kırmızılar geldiiiiiiiiiiiii yeni tarihim 28 martt

d.kontrol hapım perşembe bitti haftaya adet olmam lazımdı ama erken geldi benimkiler şaşırdım kaldım.

Canım hadi gözün aydın. Çok bekletmeden gelmiş işte. yerimseniben Güncelleyeyim bitanem. a.s. Artık bebiş de bir sürpriz yapıp gelir inşallah. :ecrin_bebek:

xvyz çoook tebrik ederim.
Şükür bugün de topik boş geçmedi. :hooray:
darısı bizlere.......:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ümidini kaybetme canım.. bak ne mucize oldu yağmur hamile.. varikosel var mı ? ameliyat oldu mu eşin?[/QUOTE]

biraz geç oldu ama kaç gündür nete giremedim. şehir dışında bebişimiz gelsin die hastanede zamanım geçti.varikosel ameliyatı 18 yaşında olmuş.ergenlik döneminde kabakulak.

ben adet olcam sanırım fo ya bı ayda gelmeseler ne olur her ay yanıltıolar benı yaa ofsss

xvyz cok sevındım cnm darısı basımıza

mona rosa hakkında hayırlısı yumoşların toplanacak ve sen bebeğine biraz daha yaklaşacaksın inşallah müjdeli haberini verirsin seninde halaylarını çekeriz:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar...
xvyz canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
akşam üstü girdim arkadaşımızın hamiş haberini görünce herkes sevinmişken moral bozmayım diye bişey yazmadım, aslında daha güzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadı,hastaneye gittik benim kist hala duruyo adet olunca belki atılır dedi doktorum ama bilmiyorum işte adet olursam 5.gün gitcem tekrar, daha kötüsü kocişin sonuçlar berbat çıktı, hiç beklemiyoduk böyle bi durum, 2 aydır hem ilaç hem keçiboynuzu kullanıyodu ama maalesef sayı milde 33 milyondan 17 milyona düşmüş ileri hızlıda %12 den % 0 a düşmüş ürolog önümüzdeki cumartesi varikosel ameliyatı dedi, benim doktorumda acilen tüp bebek dedi arada kaldık ama bu ara tüp bebek zor, işlerden dolayı, önce ameliyat olsunda yaza kalacak büyük ihtimalle bizim tedavi, 4 aydır her gidişimizde "tedaviye başlıcaz artık" diyerek gittiğim hastaneden her defasında başka bi sorunla çıktım 5.ayımızda da aynısı oldu ve ağustosa kadar bidaha gitmemek üzere çıktım hastaneden rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

slm kızlarr
xvyz
tebrikler canımmm hayırlısıyla devamm etsinn problemsizz bir hamilelik dilerimm:teytey::teytey::teytey:
canım adet oldum sandım demşsinn nasıl oldu kanamanmı oldu????

mona rosaa
dualarımızzz seninleee canımm güzell haberlerini bekliyoruzzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…