Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım merhabalar nasılsınız.. hepinizi teker teker öyle çok özledimki.. mail adresim kapanmış.. haliyle bende siteden eengellenmişim.. bi türlü giremedim uzun süre.. en sonunda nevrocuğumdan yardım istedim...

tüplerim kapalı olabilir hamile kalma şansım hiç olmayabilir ama yinede sizin heyecanınzla heyecanlanıyorum ....

rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah..

nevrocuğuma ve tüm arkadaşlarımıza tedavilerinde güzel sonuçlar almalarını diliyorum.. hepinizi çok özledimmmm

mrb canim evet dikkat ettim kapsama alani disindaydin bende neden acba diyordsum
bu arada tuplerin tikali olunca hamile kalamiycan diye birsey yokki canim
sadece dogal yolla kalamazsin

kızma ya teyze olmak çok güzel bir duygu.ablamdan çok yeğenlerimi özlüyorum ben senağlama

he he ben daha tam alışamadım teyzeliğe... unuttum biran valla... öylesine teyze diyorsun sandım canımcım pardonsırnaşık şeyevet düşününce içim kıpır kıpır oluyor... bakalım rabbim nasip eder inş görmeyi bize...:çok üzgünüm:

GEL VATANDAŞ GELLLL LAZ TEYZEDEN ıNCıR KÜRÜ

kızlar az önce gittim yanına... işte tarifin özellikleri
hem siz hem eşiniz yiyecekmiş, günlük olarak yapıcaksınız. akşamdan hazırlayıp sabah aç karına yiyecekmişsiniz...

derin bir kabın içine 1 adet incir üzerine 2 kaşık hakiki zeytinyağı döküp butun gece bekletif sabah yiyecekseniz. kendinize ayrı eşinize ayrı olacak. yani iki ayrı kapta hazırlayacaksınız... ayrıca buna ek olarak eşiniz keçiboynuzu pekmezi ve hakiki bala fındık,ceviz,antep fıstığı karıştırıp sabah aç karına yine yediriyorsunuz...afiyet olsuncokacimcoook

GEL VATANDAŞ GELLLL LAZ TEYZEDEN İNCİR KÜRÜ

hem siz hem eşiniz yiyecekmiş, günlük olarak yapıcaksınız. akşamdan hazırlayıp sabah aç karına yiyecekmişsiniz...

derin bir kabın içine 1 adet incir üzerine 2 kaşık hakiki zeytinyağı döküp butun gece bekletif sabah yiyecekseniz. kendinize ayrı eşinize ayrı olacak. yani iki ayrı kapta hazırlayacaksınız... ayrıca buna ek olarak eşiniz keçiboynuzu pekmezi ve hakiki bala fındık,ceviz,antep fıstığı karıştırıp sabah aç karına yine yediriyorsunuz...afiyet olsuncokacimcoook

cnm kuru incir dimi tazesini her zmn nerden bulcaz :sm_confused:

kızlar nevro bebelerine kavuşuyor haydi niye durdunuz halaya devam ver çoşkuyu
Musique52.gif

Musique44.gif

Musique55.gif

hadi bakalım kızlar gazamız mübarek.rabbim yar ve yardımcımız olaaa.......
bu arada tşk canım

kızlar ben tekrar bi ararım saat 13:30 olsun da bakalım referans aralıgı kaç.

canım benim hakkına hayırlısı olsun inşallah,İnşallah bebiş vardır:Saruboceq:Allahtan tek isteğimiz bu zatena.s.

nesrinciğim senin kür iyi hoş da şimdiden miğdem ağrımaya başladıkafamçokkarıştı

çok sağol canımŞeniz
peki kızlar hakiki zeytin yağını nerden bulacağızCADIARZU
markatlerde satılan zeytin yağları hakikimi:uhm:

çok sağol canımŞeniz
peki kızlar hakiki zeytin yağını nerden bulacağızCADIARZU
markatlerde satılan zeytin yağları hakikimi:uhm:

cnm marketlerde varda bide böyle aktar gibi yerlerde satılıyo yada tanıdığın bildiğin bi lokanta varsa rica edersin getirtirler onlarda da oluyo

hadi kızlar devam haydiiii nevrooo haydii nevro haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiii :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Back
X