- 3 Ekim 2008
- 610
- 64
- 318
ayşede,nevroda şimdi nasıl heyecanlılardır bizde onlar kadar heyecanlıyız rabbim yüzlerini güldürür işallah..buda ayşe için
![]()
![]()
:1shok: :1shok: :1shok: ben böyle oynayamamkiiii:sm_confused:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşede,nevroda şimdi nasıl heyecanlılardır bizde onlar kadar heyecanlıyız rabbim yüzlerini güldürür işallah..buda ayşe için
![]()
![]()
jeyannad hoşgeldin canımmm....![]()
jeyannad hoşgeldin canımmm....![]()
çok sağol canımŞeniz
peki kızlar hakiki zeytin yağını nerden bulacağızCADIARZU
markatlerde satılan zeytin yağları hakikimi:uhm:
canım çok sağol inş
hayır yaptırmadım henüz... perşembeye rand.var onun öncesinde de gidemem benim işyeri merkezde değil ancan o zaman izin alabilirm zaten canım.benim işyeri bir alem yarım gün izin alim 40 defa ararlar
![]()
nevro ve ayşe için hep beraber :teytey::teytey::teytey:
gel gülümm sende
işallah hamilesindir canım..
![]()
![]()
canım hakiki zeytin yağı marketlerdekiler gibi değil
damıtılmamış
saf ilk çıktığı gibi
rengi yeşile dönük koyudur
ağırdır
ama özellikle izmirden falan sipariş verenler var
belki internette bi site ya da marka adı bulunabilir
canım bana hamilesin gibi geliyor
bari idrarda bak yeniden
nesrin savaş nur krp nasılsınız canlarım iyimisiniz sesiniz çıkmıyo nerelere daldınız
anladım canım...canım hakiki zeytin yağı marketlerdekiler gibi değil
damıtılmamış
saf ilk çıktığı gibi
rengi yeşile dönük koyudur
ağırdır
ama özellikle izmirden falan sipariş verenler var
belki internette bi site ya da marka adı bulunabilir
canım bana hamilesin gibi geliyor
bari idrarda bak yeniden
nesrin savaş nur krp nasılsınız canlarım iyimisiniz sesiniz çıkmıyo nerelere daldınız
:teytey:Allahıma şükürler olsun lekelenmem durduu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
eller havaya![]()
kızlar bu gün adetim geceli 1 gün oldu test yapdım negatif çıkdı çok erken mi test için offffff ya yine hüsran galiba yanlış çıkma ihtimali varmı
aymescim bende çok merak ettim banada bilgi verirmisin sonra.bu arada kızlar perşembeye doktordan rand.aldım inş güzel haberlerle döncem
MERHABA RAPUNZELİM HOŞGELDİN CANIM
BENİM EVİMİ DE KARDEŞİM TEMİZLİCEK İNŞALLAH BUGUN.BAŞLAR BİRAZDAN HE HEsırnaşık şey
GEL VATANDAŞ GELLLL LAZ TEYZEDEN İNCİR KÜRÜ
kızlar az önce gittim yanına... işte tarifin özellikleri
hem siz hem eşiniz yiyecekmiş, günlük olarak yapıcaksınız. akşamdan hazırlayıp sabah aç karına yiyecekmişsiniz...
derin bir kabın içine 1 adet incir üzerine 2 kaşık hakiki zeytinyağı döküp butun gece bekletif sabah yiyecekseniz. kendinize ayrı eşinize ayrı olacak. yani iki ayrı kapta hazırlayacaksınız... ayrıca buna ek olarak eşiniz keçiboynuzu pekmezi ve hakiki bala fındık,ceviz,antep fıstığı karıştırıp sabah aç karına yine yediriyorsunuz...afiyet olsuncokacimcoook
kızlar isterseniz ben gönderim size zeytinyağını
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eminecim bende burdayım hoş geldin bu arada
eminecim iyiyim canım.. inş yarın senin için istediğin gibi geçer.. istenilen büyüklüğe ulaşmışlardır da iğneye geçer çatlatırsın.. sonra daaaa :jeyyar: :jeyyar: hayırlısı Allah'tan stres yapmaaaaaa...
Kızlar eşi selenyum içen var mı?
İçen varsa bunun yanında başka ilaçta kullanıyo mu?
Benim eşim l-carnitine kullanıyo bunun yanında bide selenyum kullansa bi zararı olur mu sizce?fisfisfis
Lütfen bilenler cevap versinfisfisfis