Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar durun azcık ben bir göbek atam bu akşam havamdayım valla sevgi bu göbecikler senin için kızzz ohhh ohh yandan yandann biz korkmayız ondan bundan bu gün göbek atasım vardı ohh iyi geldi bu morale benim yumoşlarda çoğsalmıştır inşallah

saol canım inş çoğalmıstır yumoşlarınsırnaşık şey

emineeee
saadet hanım sana çatlatma ignesi yapacakmı????
yani aşılamamı yaptırcann senn

canım ben şimdi klomen kullandım daha yumoşlara bakacak boyurtuna boyutu istediği gibyse iğne yapacak yada kendiliğinden catladıysa yapmayacak valla bu anlattığım aşılamaysa inşallah yaptıracaz bakalım

4gün oldu gecikeli.sorun morfoloji %1 ve hareket problemi vardı cnm

canım yarın kan testi yap bizede haber ver....
inşallah hamilesindir....

kızlar farkındamısınız alıntılar hep birbirine karıştıkaydirigubbakcemile3
yeni gelip okuyan hiç birşey analmaz...kimin hamile olduğu bile belli olmuyor...

sevgii vardır bebiş sende... koş hemen koşş açık bi poliklinik bul yaptır testi.. silik çıkmaz olmasa... anaa ne güzelll yaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sevgii vardır bebiş sende... koş hemen koşş açık bi poliklinik bul yaptır testi.. silik çıkmaz olmasa... anaa ne güzelll yaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

inş canım bakalım heyecanlandım şimdi sanki benim bebeğim hiç olamazmış gibi geliodu afalladım yarını beklicemmirmirmirmir

fadigim valla okadar haklısınki sormaa
hep karıştı valla çorba oldu resmen
hatta ben minosu hamile sandım baktımm ki sevgiiyymişşş:roflol::roflol::roflol:

nevrocum iyice dinlen sen.. inş bebişlerin yerini beğenir.. 3 de sende kalsın.. bakması biraz zor ama olsun.. Şeniz

sevgi delisin valla yaa.. adamda demiş sana.. niye gitmedin ki... yakınsa bin taksiye git.. yapsın eşin orda...

iyiyim eminecik sen nasılsın... sevindim valla .. yine bebek geliyor..

tulimcim bende iyiyim canım kız seni sanki yanımdaymış gibi hissediyorum nedense sen daha bir başka geldin bana sanki ilaç gibi merhem gibi umut gibi çok ümitsizdim herşeyden senin yazdıkların bana moral veriyo tabi diğer arkadaşlarımında yanlış anlaşılmasın sen daha başkasın benim için bana yarın için bol bol dua et canım

sen tedavi gördün mü sevgi ne tedavisi gördün canım

yok canım bu ay aşıma olcaktı adeti bekliodum ama gelmedi eşimde morfoloji ve hareket sorunu vardı doktor doğal yoldan zor olur demişti hatta aşılamaya bile ihtimal düşük demişti ama bilemiyorum

test mi yaptındelikafaduldendelikafadulden

canım adetim gecikti bende sıradan bi gecikme dedim ama eşim illa test yapalım dedi idrarda silik çıktı gitti eşim bitane daha yaptık yine silik bilemiyorum ya şaşkınım:1shok:[/quote]

ayyy yarınn hemen kan tahlili yaptır :teytey::teytey::teytey:
eminim orada da pozitif çıkacaktırr

oleyyy bir hamilemiz daha var bebiş geliyor teyzeleri...:emir_bebek:

ederim eminecim.. stres yapma heyecanlanma.. herşey yolunda gider inş.. iğneni de vurdurur sonra da işe koyulursunuz :jeyyar: anladın sen :jeyyar:

Back
X