Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım içimi rahatlattın benim peki seninde ilk kullanımında yumoşların oluştu mu fıstık

evet oluştu ama bebişşş olmadıııı
3ay kullan demişti yani buson kullanışım olacakkk
seviyorum ben okadını rahatlatıyor insanııı önümüzdeki ay eşim ikna olursa ve tabi randevu alabilirsem gitmeyi düşünüyorumm..

iyiyim zambakcım .. özletiyosun kendini.. ev işleri bitmek bilmiyor mu yaa daha sık gelllll :mymeka:

eminecim sıkılma ağlama da heyecan hep oluyor ama olsun.. inş yarın herşey güzel gidicek.. hayırlısı için dua edelim.. Allah kime ne veriyorsa vardır içinde bi güzellik .. Şeniz

inşallah canım inşallah

evet oluştu ama bebişşş olmadıııı
3ay kullan demişti yani buson kullanışım olacakkk
seviyorum ben okadını rahatlatıyor insanııı önümüzdeki ay eşim ikna olursa ve tabi randevu alabilirsem gitmeyi düşünüyorumm..

sende mi kastamonuda oturuyorsun canım arkadaşım yoksa ay ne güzel olurdu eğer anlattığımız doktorsa evet çom iyi cic bir doktor ben onu seviyorum oluştu yani olsun canım allah elinde sonunda rabbim herkese verecek

hadi kızlar ben kaçtım byss sevgi inşallah güzel haber alırsın ben yokum yarın ama öbğr gün alırım havadisini

Kılzar iyi akşamlar bi haber verip çıkıyorum ben iyiyim çok şükür bulantılar başladı biraz sabahları kötü oluyorum değişik bişey yok cumartesiyi bekliyorum kalp atışları için inşallah,
şuanda kayınvalidemde kalıyorum değişiklik eltimden nete girdim sizi habersiz bırakmayayın diye

Tedavide olan arkdaşlarım Allah yanınızda olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz

aSİ :mymeka: sana yine geldiler cnm seni anlıyorum ama biraz daha zaman
Herkesiii öptmmmmm a.s.

ufffffff kocişim daha gelmemiş evime cıkamadım zambak sende mi kastamonuda oturuyorsun

kizlar hayat banami yoksa herkesemi bu kadar zor bu kadar acimasiz ya
cok canim aciyor mutlu degilim ben ya
olmeyi istiyorum o kadar bunalimdayim gucluyum ama artik bikmaya ve dayanamamaya basladim
gelecek bana urkutucu ve bombos geliyor

bebek bile dusunmuyorum artik-tatlicadiarzu-:a015:
tek dusundugum sigara icmek
:delphin:

canim ne oldu sana uzulme bazen hepimize geliyorlar insanin cani hicbirsey istemiyo
ama gecicek uzme sen tatli caniniŞeniz

Kılzar iyi akşamlar bi haber verip çıkıyorum ben iyiyim çok şükür bulantılar başladı biraz sabahları kötü oluyorum değişik bişey yok cumartesiyi bekliyorum kalp atışları için inşallah,
şuanda kayınvalidemde kalıyorum değişiklik eltimden nete girdim sizi habersiz bırakmayayın diye

Tedavide olan arkdaşlarım Allah yanınızda olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz

aSİ :mymeka: sana yine geldiler cnm seni anlıyorum ama biraz daha zaman
Herkesiii öptmmmmm a.s.

yagmurcn canim iyi olmana cok sevindim insallah cumartesi gunude bebisinin pitpitlarini duyucaksin:1hug:

Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :nazar: Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:

nevro canım hadi hayırlısıyla inşallh bebişlerin tutunur sana rabbim yardımcın olsun sende yat canım hiç kakma bol bol dinlen...

Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :nazar: Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:

allahım sen nevronun bebişlerinin ona tutunmasını sağla.işallah müjdeli haberi alacaz senden bu ay :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:allahım gönlüne göre versin..

Back
X