Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :nazar: Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:

nevrocugum insallah annelerine SIKICA TUTUNURLAR...dinlenmene bak canim
en zoruda sonucu beklemek....mutlu sonuc:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım geçmiş olsun allahım acil şifalar versin lütfen kötüyü düşünme canım allahın izniyle hiç birşey olmadan kistinden ameliyat sayesinde kutulacaksın böyle düşün canım ama diyelim ki yumurtalık alındı (allah korusun) diğeri var her zaman hamile kalma şansın yinede var olacak canım allahım en kısa zamanda acil şifalr versin a.s.a.s.:1hug:

sagol cnm allah razi olsunn ne yapacagimi bilemiorumm okadar moralim bozukki :( bi bu kist eksikti buda geldii basima ne kadar yaklasmaya calissam bebislerime okadar uzaklasiolar benden:(((((((( rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

canım çok memnun oldum evet bende izmir bornovalıyım eşim buralı ve görev icabı burdayız benim eşim dahiliye asistanı uzman olmasına 1.5 yıl kaldı bakalım ozaman tayinimiz nereye çıkacak senin eşin hangi bölümde
ızmir Karşıyakalıyız biz de canım.Eşim Kastamonulu.Farmakoloji uzmanı eşim.
Uzmanlığı benle tanışmadan yıllar önce almış..Bir ilaç firmasında patent uzmanı olarak çalışıyor..

canim yaaa o gecici menepoz ne demek nie ole bisey yapildiki:delphin:

Ameliyat karından sezaryan gibi yapılmıştı...evli olmadığı için vajinal yoldan yapmadılar..rahim iyileşsin,kendini toparlasın diye geçici menapoza sokuldu ilaçla..

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaaaaaaaaa hayat sana o kadar kötü geliyo öle mi asi şükret asi şükret kalbini kırmak istemem ama hayat herkese zor sigaraymış ne sigarası canım sabret sana yakıştıramadım bu yazıları hayat herkese oyun oynar allah seni sınıyo bunları yazacağına al abdestini canım bildiğin süreleri oku kuran oku namaz kıl bunlar seni ferahlatacak dediğimi yap bende zor günlerden gectim canım üzülme kafana takma üzme arkadaşlarınıda

sukretmeyi ben emin olki senden iyi biliyorum ne oldugunu bilmeden sukret diyip biraz akil verme gibi oldu seninkide
ben ayirca 5 vakit namazimida kilmasini da biliyorum
cok sure dua kuran okumasinida biliyorum
once bir sorda ne oldugunu sonra haline sukret falan de kalbimi kirmadin cunku dostlarim kalbimi kirar benim
belkide cok kotu hayatim nerden biliyorsunda boyle atip tutuyorsun tovbe tovbeeeeeeeee ben bunu anlattiysam arkadaslarimla paylasmak istedim sen bana boyle birgunde destek verici sozlerini duymak istedim belkide

canım birçogumuzun böyle anları vardırr
ama birazcık rahat ol pozitif oll
nekadar karamsar olursan onun arkasıda hep karamsarlık ve bunalım olur benceee
istersen kafandan bebek düşüncesini attt bellibir zamannn
bişeylerle meşgul ol hobiler bul kendinee eminimm iyi gelecekkkŞeniz

tsk ederim canim yardimci olmaya calistigin icin

canim ne oldu sana uzulme bazen hepimize geliyorlar insanin cani hicbirsey istemiyo
ama gecicek uzme sen tatli caniniŞeniz

yagmurcn canim iyi olmana cok sevindim insallah cumartesi gunude bebisinin pitpitlarini duyucaksin:1hug:

canim gecmiyor ama bilmiyorumki

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

tbr ederim esinide senide darisi bizlere insallah

merhaba kizlarr moralim cok bozukkk bugun sabah 9da siddetli agriyla hastaneye gittik cikolata kistim vardi solemistim tup bebek tedavisinde ortaya cikti ve tedaviye devam edilmisti o zaman 2 santimdi.bu sekilde tedaviye devam ettigim icin cok pismanim ama olan oldu[/COLO[/

bugune geleyim doktora gittim ve kistimin 4.5 santim buyudugunu soledii ve acilen ameliyat yapilmasini gerektigini soledi yoksa kistin patlama ihtimali yuksekmis:(((((( moralim cok bozukkk yarin ameliyat icin gun alcazz aranizda cikolata kisti ameliyati olan varmi cok korkuyorumm kistin cikarilmasinda zorluk olursa yumurtalik bile aliniyormus yumurtaligim alinirsa ne yaparimki kotu bisemi yardim edin lutfennnnnn

canim cok gecmis olsun bu konuda pek fikrim yok ama moralini bozma insallah ameliyattan sonra hersey daha guzel olacak

asimmmm noldu tatlım eşinle bi problem yok yine diilmi:sm_confused:

sagol canim benim sordugun icin neyse ben sizleri uzmeyim
herkese iyi geceler biz galiba sadece hamile haberlerine girip halay cekip cikicaz kotu gunlerimizi paylasip birbirimizi uzmiycez
kusura bakamyin kizlar
herkese iyi aksamlarÇok üzgünüm çoook

sevgicim sana saglıklı bir dokuz ay sonrada saglıklı guzel bir evlat diliyorum umarım hersey yolunda gider degeri dusunme o katlanır :nazar: :teytey: :dance:

nevrom insllah hersy guzel olacak senin icin hayırlısı olsun 12 gun sonra hamileyimm yaz sen de o duyguyu butun arkadaslrıma yasatsın Allahım

Biz yatıyoruz bebisle kahverengi lekeler devam ediyor cuma gunu dr amcası tekrar bakıcak insallah hersey yolundadır:nazar:
yat canım:1hug: bol bol dinlen:asigim:
bakalım dr amca ne diyecek yeğenimiz hakkında:asigim:

merhaba kizlarr moralim cok bozukkk bugun sabah 9da siddetli agriyla hastaneye gittik cikolata kistim vardi solemistim tup bebek tedavisinde ortaya cikti ve tedaviye devam edilmisti o zaman 2 santimdi.bu sekilde tedaviye devam ettigim icin cok pismanim ama olan oldu[/COLO[/

bugune geleyim doktora gittim ve kistimin 4.5 santim buyudugunu soledii ve acilen ameliyat yapilmasini gerektigini soledi yoksa kistin patlama ihtimali yuksekmis:(((((( moralim cok bozukkk yarin ameliyat icin gun alcazz aranizda cikolata kisti ameliyati olan varmi cok korkuyorumm kistin cikarilmasinda zorluk olursa yumurtalik bile aliniyormus yumurtaligim alinirsa ne yaparimki kotu bisemi yardim edin lutfennnnnn

canım benimde bu rahatsızlıkla ilgili hiç bir bilgim yok....

merhaba arkadaşlar ben geldimm uzun zamandır uzaktan takip ediyordum,, maşallah hamişlerimiz çoğalmış, hepsini teker teker tebrik ediyorumma.s. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.:Saruboceq::nazar: en kısa zamandada Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin:Saruboceq:
nevrom hadi hayırlısı olsun canım,,Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin ,, inş. 15 güne kalmaz burda halaylar çekerizz hadi ben şimdiden başlıyayım:teytey:

ben yine aynı ben hiçbir değişiklik yok ,, kromozom testimin gününü bekliyorum ,, onu yaptırmadan hiçbişeye başlıyamıyorum :çok üzgünüm: gerçi malum kriz kötü vurdu :çok üzgünüm:,, en iisi bir süre beklemek olacak , ,Rabbim en ii zamanını biliyodur elbet vakti geldiğinde gelsin bebişlerimizz:Saruboceq:
hoşgeldin canıma.s.
özledik Şeniz

rapunzel canım hazır buradayken sana sorayım..Bu gilaboru suyu içildiğinde gaz vs ye sebep oluyor mu ???:utangac: :utangac:

demin burdaydı,gitmiş....:(

uffffffffffffffff
icim SIKILIYOR
dardayim
mutsuzum
bebek bile istemiyorum artik
Asiciğim lütfen kendini topla canım bu günler geçecek yeterki umudunu yitirme.
Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :nazar: Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:
İnşallah 3 de tutar sağlıklı olur canım.

Kılzar iyi akşamlar bi haber verip çıkıyorum ben iyiyim çok şükür bulantılar başladı biraz sabahları kötü oluyorum değişik bişey yok cumartesiyi bekliyorum kalp atışları için inşallah,
şuanda kayınvalidemde kalıyorum değişiklik eltimden nete girdim sizi habersiz bırakmayayın diye
Tedavide olan arkdaşlarım Allah yanınızda olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
Maşallah diyeyim:nazar:İnşallah kalp atışlarını da duyarsın,Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Hayırlı olsun canım tebrik ederim:teytey::teytey::teytey:
herkese iyi geceler biz galiba sadece hamile haberlerine girip halay cekip cikicaz kotu gunlerimizi paylasip birbirimizi uzmiycez
kusura bakamyin kizlar
Canım benim sakin ol sinirlerin bozulmuş senin iyice, ne olur kendini yıpratma, inşllah herşey düzelecek,daha çok genciz bizi güzel günler bekliyor.a.s.

kusura bakamyin kizlar

cnm o ne biçim laf öyle tabiki iyi günde kötü günde beraberiz lütfen anlatabilceğin bişeyse paylaş bizimle bi faydamız olmaz belki ama en azından dinleriz dertlet paylaştıkça azalır içine atma cnm:teselli:

iyi geceler kıslar hepinize

sevgi canım senide tebrik ederim :inş sorunsuz bir gebelik geçirirsin..halaya geç kalmışım ama mendilim eksik olmasın bari topikten:teytey:

selam kizlar...11 sayfa birikmis,simdi maalesef okuyamicam ama anladigim kadariyla güzel haberler var...
sevgicim tebrik ederim bitanem:teytey::teytey:saglicakla kucagina alirsin insallah:nazar:
nevrommm melegimmm,görüstük biliyorum ama burdanda kocaman bi tebrik edeyim mesmegimiii:asigim::nazar:meleklerin seninle...nolur tadini cikar..dualarimdasin bebegim,öpüyorum cokkk:asigim:

asi canım neyin var tatlım..:teselli:

ilk bahar aylarına dikkat edelim kıslar bu aylarda deprosyon artıyor..bol bol vitamin ve sık sık yürüyüşlere çıkmakta fayda var

canlarım lıstenın ılk hamişi olarak Allahım nasıp ettı ve doguma gıdıyorum yarın acılmam2cm ve yarın sunı sancı takvıyesı yapılacak darısı basınıza olsun ınsallah bende bu bebgı 3 yıl bekledım yapmadım sey kalmamıstı ve bi okadar sorunumuz vardı hem bende hem esımde yok yoktu hiç beklemedıgım bı anda verdi Rabbım inşaallah bütün evlat hasretı yasayanlara tattırır bu duyguyu canlarım bana dua edın bir avazda kurtulalım ınsaallah bende hepınıza dua edıcem

canlarım lıstenın ılk hamişi olarak Allahım nasıp ettı ve doguma gıdıyorum yarın acılmam2cm ve yarın sunı sancı takvıyesı yapılacak darısı basınıza olsun ınsallah bende bu bebgı 3 yıl bekledım yapmadım sey kalmamıstı ve bi okadar sorunumuz vardı hem bende hem esımde yok yoktu hiç beklemedıgım bı anda verdi Rabbım inşaallah bütün evlat hasretı yasayanlara tattırır bu duyguyu canlarım bana dua edın bir avazda kurtulalım ınsaallah bende hepınıza dua edıcem

Allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin,hayırlı doğumlar canım.:nazar: a.s.

Back
X