Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım aramıza hoşgeldin inşallah bu topik sanada uğurlu e hayırlı gelir ve hamiş kalırsın

canım allaha şükürler olsun embriyolar iyi kalitede inşallah onlar şimdi sım sıkı tutunacaklar sana ve güzel haberi alacağız yat dinlen canım kendine iyi bak
canım tebrikler allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım :dance::dance::dance:

saol canım çok saol darısı tüm isteyenlere

:teytey::teytey::teytey:yuuuupppppppiiiiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey:
tebrik ederim canım. :teytey:Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :emir_bebek:neler kullandın hemen anlat bakem bize de bizde kullanalım:jeyyar:

valla canım hiç bişey kullaanmadım buay bacaklarımı havaya dikmedim yumurtlama hesaplamadım yokmuş gibi bi sürü iş yaptım hep dikkat ederdim ama olmaz nasılsa diye önemsemedim.aşılama için kendimi hazırlamıştım buay ama rabbim bizi zora sokmadan verdi bebeğimizi inş sağlıkla doğar allahım sanada bu duyguyu hayırlısıyla nasip eder inş...:Saruboceq:

sevgii tebrikler canimmm yuce rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn

Nevromm canimmm insallah emekleriniz bosa cikmas rabbim yardin olsunn iyi haberlerini beklioruzzz

bende izmirliyim ama eşimin işi gereği burdayız.elazığlısın ha.elazığ güzel ama soguk yahusırnaşık şey
haklısın ama eşime belli etmicem züntümü diye içime ata ata hasta oldum çok zor ya...bazen diyorum keşke bende olsaydı problem ozaman bu kadar içime atmak zorunda kalmazdım hayırlısı bakalım.ne zaman uygun görürse rabbim ozaman alcaz bebşleri kucagımıza:1hug:

ben de izmirliyim eşim doktor ve eşimin işi gereği buradayız..ne çok ortak özelliğimiz varmış..Allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin...Aklına gelen herşeyi sor kadın doğumcuna...Bazan sormadıkça bilgi vermiyorlar malesef....

sevgi tebrik ederim.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim

merhaba kizlarr moralim cok bozukkk bugun sabah 9da siddetli agriyla hastaneye gittik cikolata kistim vardi solemistim tup bebek tedavisinde ortaya cikti ve tedaviye devam edilmisti o zaman 2 santimdi.bu sekilde tedaviye devam ettigim icin cok pismanim ama olan oldu[/COLO[/

bugune geleyim doktora gittim ve kistimin 4.5 santim buyudugunu soledii ve acilen ameliyat yapilmasini gerektigini soledi yoksa kistin patlama ihtimali yuksekmis:(((((( moralim cok bozukkk yarin ameliyat icin gun alcazz aranizda cikolata kisti ameliyati olan varmi cok korkuyorumm kistin cikarilmasinda zorluk olursa yumurtalik bile aliniyormus yumurtaligim alinirsa ne yaparimki kotu bisemi yardim edin lutfennnnnn

merhaba kizlarr moralim cok bozukkk bugun sabah 9da siddetli agriyla hastaneye gittik cikolata kistim vardi solemistim tup bebek tedavisinde ortaya cikti ve tedaviye devam edilmisti o zaman 2 santimdi.bu sekilde tedaviye devam ettigim icin cok pismanim ama olan oldu[/COLO[/

bugune geleyim doktora gittim ve kistimin 4.5 santim buyudugunu soledii ve acilen ameliyat yapilmasini gerektigini soledi yoksa kistin patlama ihtimali yuksekmis:(((((( moralim cok bozukkk yarin ameliyat icin gun alcazz aranizda cikolata kisti ameliyati olan varmi cok korkuyorumm kistin cikarilmasinda zorluk olursa yumurtalik bile aliniyormus yumurtaligim alinirsa ne yaparimki kotu bisemi yardim edin lutfennnnnn

canım geçmiş olsun. yardımcı olamıyorum bu konu hakkında hiç bilgim yok.

merhaba arkadaşlar ben geldimm uzun zamandır uzaktan takip ediyordum,, maşallah hamişlerimiz çoğalmış, hepsini teker teker tebrik ediyorumma.s. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.:Saruboceq::nazar: en kısa zamandada Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin:Saruboceq:
nevrom hadi hayırlısı olsun canım,,Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin ,, inş. 15 güne kalmaz burda halaylar çekerizz hadi ben şimdiden başlıyayım:teytey:

ben yine aynı ben hiçbir değişiklik yok ,, kromozom testimin gününü bekliyorum ,, onu yaptırmadan hiçbişeye başlıyamıyorum :çok üzgünüm: gerçi malum kriz kötü vurdu :çok üzgünüm:,, en iisi bir süre beklemek olacak , ,Rabbim en ii zamanını biliyodur elbet vakti geldiğinde gelsin bebişlerimizz:Saruboceq:

nevrommmmm ne güzel bebişlerine kavuşmuşsun inşallah sıkı tutunurlar annelerine cnm:Saruboceq: :Saruboceq:

kuzenim evlenmeden 1 sene önce 6 cm lik çikolata kisti alındı.yumurtalıklarında bir sorun yok..Ancak ameliyattan sonra 6 ay geçici menapoza sokuldu..2 senelik evli ama şu an hamilelik düşünmüyordu bildiğim kadarıyla...hamile kalmasında bir sakınca yok demiş dr....

canım geçmiş olsun allahım acil şifalar versin lütfen kötüyü düşünme canım allahın izniyle hiç birşey olmadan kistinden ameliyat sayesinde kutulacaksın böyle düşün canım ama diyelim ki yumurtalık alındı (allah korusun) diğeri var her zaman hamile kalma şansın yinede var olacak canım allahım en kısa zamanda acil şifalr versin a.s.a.s.:1hug:

ben de izmirliyim eşim doktor ve eşimin işi gereği buradayız..ne çok ortak özelliğimiz varmış..Allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin...Aklına gelen herşeyi sor kadın doğumcuna...Bazan sormadıkça bilgi vermiyorlar malesef....

canım çok memnun oldum evet bende izmir bornovalıyım eşim buralı ve görev icabı burdayız benim eşim dahiliye asistanı uzman olmasına 1.5 yıl kaldı bakalım ozaman tayinimiz nereye çıkacak senin eşin hangi bölümde

kuzenim evlenmeden 1 sene önce 6 cm lik çikolata kisti alındı.yumurtalıklarında bir sorun yok..Ancak ameliyattan sonra 6 ay geçici menapoza sokuldu..2 senelik evli ama şu an hamilelik düşünmüyordu bildiğim kadarıyla...hamile kalmasında bir sakınca yok demiş dr....

canim yaaa o gecici menepoz ne demek nie ole bisey yapildiki:delphin:

Back
X