kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
CANIMMMM DARISI VAŞIMIZA İNŞALLAHHHH RABBİM SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN YOKSAM RAHİM FİLİMİ SONRASI HAMİŞ KALANLARDAN MISIN ?:teytey::teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
CANIMMMM DARISI VAŞIMIZA İNŞALLAHHHH RABBİM SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN YOKSAM RAHİM FİLİMİ SONRASI HAMİŞ KALANLARDAN MISIN ?:teytey::teytey:
günaydın nur...ilk "merhaba" benden ....
canlarım lıstenın ılk hamişi olarak Allahım nasıp ettı ve doguma gıdıyorum yarın acılmam2cm ve yarın sunı sancı takvıyesı yapılacak darısı basınıza olsun ınsallah bende bu bebgı 3 yıl bekledım yapmadım sey kalmamıstı ve bi okadar sorunumuz vardı hem bende hem esımde yok yoktu hiç beklemedıgım bı anda verdi Rabbım inşaallah bütün evlat hasretı yasayanlara tattırır bu duyguyu canlarım bana dua edın bir avazda kurtulalım ınsaallah bende hepınıza dua edıcem
selam kizlar...11 sayfa birikmis,simdi maalesef okuyamicam ama anladigim kadariyla güzel haberler var...
sevgicim tebrik ederim bitanem:teytey::teytey:saglicakla kucagina alirsin insallah
nevrommm melegimmm,görüstük biliyorum ama burdanda kocaman bi tebrik edeyim mesmegimiii:asigim:meleklerin seninle...nolur tadini cikar..dualarimdasin bebegim,öpüyorum cokkk:asigim:
günaydınnnnn canlarım
mona canım kaç gün kaldı sonuca?
özlemcim günaydın çok duydum ben hsg sonrası hamile kalan
doktorlar 6 ay falan bekeyin diyorlar çekildikten sonra bazen
sidelya topiktesim
canım adetin tamamen bitti mi
evet canım dün akşamdan beri çok az oluyordu bu gün hiç yok
GUNAYDIN CANIM BENDE BU AY HSG ÇEKTİRDİM YA :dance: DEDİM DUR BAKALIM Bİ TUTURAN YAKALARIM BELKİ AMA DEĞİLMİŞ senağlama
canlarım lıstenın ılk hamişi olarak Allahım nasıp ettı ve doguma gıdıyorum yarın acılmam2cm ve yarın sunı sancı takvıyesı yapılacak darısı basınıza olsun ınsallah bende bu bebgı 3 yıl bekledım yapmadım sey kalmamıstı ve bi okadar sorunumuz vardı hem bende hem esımde yok yoktu hiç beklemedıgım bı anda verdi Rabbım inşaallah bütün evlat hasretı yasayanlara tattırır bu duyguyu canlarım bana dua edın bir avazda kurtulalım ınsaallah bende hepınıza dua edıcem
asicimm olmuyo bizimde bazen böyle düşünmemiz umutsuzuklarsıkıntılar bunlar malesef hayatın parçasıkizlar hayat banami yoksa herkesemi bu kadar zor bu kadar acimasiz ya
cok canim aciyor mutlu degilim ben ya
olmeyi istiyorum o kadar bunalimdayim gucluyum ama artik bikmaya ve dayanamamaya basladim
gelecek bana urkutucu ve bombos geliyor
bebek bile dusunmuyorum artik-tatlicadiarzu-:a015:
tek dusundugum sigara icmek![]()
canım Allah kurtarsın sağsalim sağlıcaka inşallahcanlarım lıstenın ılk hamişi olarak Allahım nasıp ettı ve doguma gıdıyorum yarın acılmam2cm ve yarın sunı sancı takvıyesı yapılacak darısı basınıza olsun ınsallah bende bu bebgı 3 yıl bekledım yapmadım sey kalmamıstı ve bi okadar sorunumuz vardı hem bende hem esımde yok yoktu hiç beklemedıgım bı anda verdi Rabbım inşaallah bütün evlat hasretı yasayanlara tattırır bu duyguyu canlarım bana dua edın bir avazda kurtulalım ınsaallah bende hepınıza dua edıcem
herkes geçmişte sanırım
geceden okumak pek bi rahat oldu
her gece yapıp sabaha rahat edip topikte cirit mi atsam acep
canim arkadasim benim:teselli:3 küçük embriyom diye eşimle şiirler yazdığımız günler sanki daha dün gibi.....senağlama
Allahım günler çabuk geçsin...Adet olsam diye bekliyorum....Vücudum kendini hala hamile sanıyor...:çok üzgünüm:
ah bitanem insallahŞenizcok sagol güzel dileklerin icina.s.çok saol arkadasım hayırlısından sizlerede versin rabbimmmm:1hug:
canım ben çok duydum hsgden bikaç ay sonra hamile kalanı inş seninde öylr olur canım bebeiğine kavusursun sende inşşşş:saruboceq:
Günaydın engüzel anniş adayları gününüz güzel geçsin inşallah
sidelyacım ben sana ogün söylemiştim güzelim yanıltmakta istemem ama sende var bişeyler
benimde kasıklarımda ağrı var acaba idrar testi yapsam gösterirmi bende sıkıldım artık belirsizlikten ya adet olayım yada hamiş kalayım allah hepimize nasip etsin inşallh
normal değil üstüne görüyodun sanırım
idrarda baktın mı hiç belki çıkardı
ben seni boğmak istemiyorum ama
tedirginde oluyorum
sonuç pozitifse en sancılı haberi senden almış olucaz
herkes geçmişte sanırım
geceden okumak pek bi rahat oldu
her gece yapıp sabaha rahat edip topikte cirit mi atsam acep