Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CANIMMMM DARISI VAŞIMIZA İNŞALLAHHHH RABBİM SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN YOKSAM RAHİM FİLİMİ SONRASI HAMİŞ KALANLARDAN MISIN ?:teytey::teytey:

amin canım tüm isteyenlere versin rabbim dün gece hepiniz için dua ettim bu mutluluğu tattırsın sizlerede diye
yok canım benim aşılama için rahim filmi istemedi doktorum bende korkuyodum cektirmeye...çektirmeden yaptırmaya karar vermiştim ki bebiş geldi annesinin acı çekmesini istemedi:utangac:

günaydınnnnn canlarım

günaydın nur...ilk "merhaba" benden ....

mona canım kaç gün kaldı sonuca?

CANIMMMM DARISI VAŞIMIZA İNŞALLAHHHH RABBİM SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN YOKSAM RAHİM FİLİMİ SONRASI HAMİŞ KALANLARDAN MISIN ?:teytey::teytey:

özlemcim günaydın çok duydum ben hsg sonrası hamile kalan
doktorlar 6 ay falan bekeyin diyorlar çekildikten sonra bazen

canlarım lıstenın ılk hamişi olarak Allahım nasıp ettı ve doguma gıdıyorum yarın acılmam2cm ve yarın sunı sancı takvıyesı yapılacak darısı basınıza olsun ınsallah bende bu bebgı 3 yıl bekledım yapmadım sey kalmamıstı ve bi okadar sorunumuz vardı hem bende hem esımde yok yoktu hiç beklemedıgım bı anda verdi Rabbım inşaallah bütün evlat hasretı yasayanlara tattırır bu duyguyu canlarım bana dua edın bir avazda kurtulalım ınsaallah bende hepınıza dua edıcem

ay canim..belkide yapmisindir simdiye dogumu...saglicakla kucagina al insallah...bizide düsünnnnm,dilek tut olur mudelikafaduldena.s.

selam kizlar...11 sayfa birikmis,simdi maalesef okuyamicam ama anladigim kadariyla güzel haberler var...
sevgicim tebrik ederim bitanem:teytey::teytey:saglicakla kucagina alirsin insallah:nazar:
nevrommm melegimmm,görüstük biliyorum ama burdanda kocaman bi tebrik edeyim mesmegimiii:asigim::nazar:meleklerin seninle...nolur tadini cikar..dualarimdasin bebegim,öpüyorum cokkk:asigim:

çok saol arkadasım hayırlısından sizlerede versin rabbimmmm:1hug:

günaydınnnnn canlarım

mona canım kaç gün kaldı sonuca?

özlemcim günaydın çok duydum ben hsg sonrası hamile kalan
doktorlar 6 ay falan bekeyin diyorlar çekildikten sonra bazen

GUNAYDIN CANIM BENDE BU AY HSG ÇEKTİRDİM YA :dance: DEDİM DUR BAKALIM Bİ TUTURAN YAKALARIM BELKİ AMA DEĞİLMİŞ senağlama

Günaydın engüzel anniş adayları gününüz güzel geçsin inşallah
sidelyacım ben sana ogün söylemiştim güzelim yanıltmakta istemem ama sende var bişeyler
benimde kasıklarımda ağrı var acaba idrar testi yapsam gösterirmi bende sıkıldım artık belirsizlikten ya adet olayım yada hamiş kalayım allah hepimize nasip etsin inşallh

evet canım dün akşamdan beri çok az oluyordu bu gün hiç yok

normal değil üstüne görüyodun sanırım
idrarda baktın mı hiç belki çıkardı
ben seni boğmak istemiyorum ama
tedirginde oluyorum
sonuç pozitifse en sancılı haberi senden almış olucaz

GUNAYDIN CANIM BENDE BU AY HSG ÇEKTİRDİM YA :dance: DEDİM DUR BAKALIM Bİ TUTURAN YAKALARIM BELKİ AMA DEĞİLMİŞ senağlama

canım ben çok duydum hsgden bikaç ay sonra hamile kalanı inş seninde öylr olur canım bebeiğine kavusursun sende inşşşş:Saruboceq:

herkes geçmişte sanırım
geceden okumak pek bi rahat oldu
her gece yapıp sabaha rahat edip topikte cirit mi atsam acep

canlarım lıstenın ılk hamişi olarak Allahım nasıp ettı ve doguma gıdıyorum yarın acılmam2cm ve yarın sunı sancı takvıyesı yapılacak darısı basınıza olsun ınsallah bende bu bebgı 3 yıl bekledım yapmadım sey kalmamıstı ve bi okadar sorunumuz vardı hem bende hem esımde yok yoktu hiç beklemedıgım bı anda verdi Rabbım inşaallah bütün evlat hasretı yasayanlara tattırır bu duyguyu canlarım bana dua edın bir avazda kurtulalım ınsaallah bende hepınıza dua edıcem

Kızıldeniz inşallah sorunsuz bi şekilde doğurursun oğlunu.:Saruboceq:
Allahım bize de nasip et lütfen bu günleri.senağlama

kizlar hayat banami yoksa herkesemi bu kadar zor bu kadar acimasiz ya
cok canim aciyor mutlu degilim ben ya
olmeyi istiyorum o kadar bunalimdayim gucluyum ama artik bikmaya ve dayanamamaya basladim
gelecek bana urkutucu ve bombos geliyor

bebek bile dusunmuyorum artik-tatlicadiarzu-:a015:
tek dusundugum sigara icmek
:delphin:
asicimm olmuyo bizimde bazen böyle düşünmemiz umutsuzuklarsıkıntılar bunlar malesef hayatın parçası
bizim kendimizi dahada bu bunalıma sokmamaız için yapmamız gerken hayata iyi yönleriyle bakmak
kurtul lütfen bu düşüncelerden

canım Allah kurtarsın sağsalim sağlıcaka inşallah
bize dua etmeyide unutma

3 küçük embriyom diye eşimle şiirler yazdığımız günler sanki daha dün gibi.....senağlama

Allahım günler çabuk geçsin...Adet olsam diye bekliyorum....Vücudum kendini hala hamile sanıyor...:çok üzgünüm:
canim arkadasim benim:teselli:
kolay degil bitanem biliyorum...vücudun toparlayacak kendini,insallah meleklerin gelicek ve sende bomba gibi olucaksin...güzel düsünmeye calis olur mu canim:1hug:
hadi bakalim insallah bir an önce adet olursunda hayirlarla hamis kalirsinn yakinda:Saruboceq:

çok saol arkadasım hayırlısından sizlerede versin rabbimmmm:1hug:
ah bitanem insallahŞenizcok sagol güzel dileklerin icina.s.

canım ben çok duydum hsgden bikaç ay sonra hamile kalanı inş seninde öylr olur canım bebeiğine kavusursun sende inşşşş:saruboceq:

sağol canım inşallah haişlerin duası kabul olurmuş rüyamda gördüm biri bana soruyodu hamilemeisin diye bende evet ama daha 10 gun var test yaptırmamam diyodum .adetimede 10 gun var daha.ama rüya işte sanmıyorum bu bebiş bizi tüp bebeğe kadar zorluycak galiba. Hayırlısı ne diyeyim

Günaydın engüzel anniş adayları gününüz güzel geçsin inşallah
sidelyacım ben sana ogün söylemiştim güzelim yanıltmakta istemem ama sende var bişeyler
benimde kasıklarımda ağrı var acaba idrar testi yapsam gösterirmi bende sıkıldım artık belirsizlikten ya adet olayım yada hamiş kalayım allah hepimize nasip etsin inşallh

normal değil üstüne görüyodun sanırım
idrarda baktın mı hiç belki çıkardı
ben seni boğmak istemiyorum ama
tedirginde oluyorum
sonuç pozitifse en sancılı haberi senden almış olucaz

canlarım benim ya sizleride meşgul ediyorum ama kusura bakmayın olur mu dün akşam eşimi acile kaldırdım ALLAha şükürler olsun ki şimdi bişeyi yok.strese bağlı baş agrısı ama normal bir agrı değilmiş.keşke eşime adetin geçtiğini hiç söylemeseydim dün akşam o kadar pişman oldum ki çok umutlanmıştı adet olunca sıkıntısından banada bişey demedi ama hastanelik oldu balım benim onun için fazlada umudum yok benim ama yinede işte yarın doktora bir gidicem bakalım hayırlısı kızlar

çok agrasifim kötükedihüsoçok sinirliyim :oklava:çok mutsuzum:çok üzgünüm:
her zamanki gibi bugün itibari ile 43 günü devirdik ve ben hala regli olmadım:çok üzgünüm: dün sabah bi ümit test yaptım ve negatifsenağlama
neden gününde regli olamıyorum nedensenağlama
neden bende mucize guruptan olmuyorumsenağlama

Back
X