Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar çok sinir oluyoruyorum yaa bu ne yaa 300 tane katolog hazırlıcam türkiyedeki bütün hastanelere
içlerine birsürü evrak koyacağım ve o evrakları bilgisayardan tek tek çıkarıcam anlıcanız bittim ben bu esnada da çalan telefonlar gelen kargolar muhasebe işleri hepsi benim üzerimde yardım edin banaa lütfennnnnn

ver katalogları hazırlıyayım oturduğum yerde kaydirigubbakcemile3

aşk meleği sen ne iş yapıyosun canım?

valla canım her işi yaparım pozisyonundayım :jeyyar::jeyyar:
sekreterlik ön muhasebe yapıyorum aslında ama bunun dışında satış asistanlık burda bi çay makinamız var çay servisi anlıcan her işi yapıyorum katolog derkende medikal sektöre hizmet veriyoruz aldıımız bazı sertifalar var bunları insanlara bildirmekiçinde bütün hastanelere katolog gönderiyoruz anlıcan bu işede ben bakıyorum istersen bukdar işe rağman aldığım maaşıda söyliyim ağlıyım halime neyse ya biyerden başlıcaz allahım yardım etsin bana ayrıcana bu katolog gödnereceğim hastaneler yeterli değil ordaki yetkilileriöğrenip arayıp tek tek sonrada isimlerini alıp onlara kargolıcam zor işşşş senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

KISS NESRİN BANA BAKA ASIL HAFİYE BURDA :roflol:

he he sen baş hafiyesin ama sevcanı da senin yardımcın atadımdelikafadulden

nesrincim güzelim geçmiş olsun benim eşimde epilepsi hastası evlendiğimizin 6ayında uyukudayken atak geçirdi ve bende onu ilkkes öyle gördüğümde kafayı yiyordum
doktoara gittik tedaviye başladık tam 15aydır tedavi görüyor ilaç kullanması çok önemliymiş hiç aksatmadn kullanıyor üroloji doktoru ilaçlarında spermlerinyapısını bozdğunu söylemişti ama ozaman eşim ilaçlarını bırakmak istedi bıraktırmadım napalım kaderimiz bu hiçdeğilse dediğin gibi tedavisi var ama doktor bize kaşıkla ilgili bişey demedi ne işe yarıyor kaşık
canım adet olacka gibi sancım var şuan belkide kırmızılar yolda ama doktra gidecem busefer

canım sana da çok geçmiş olsun.benim annemin bu ikinci ataktı. ilkinde ben vardım ama bunda yoktum işteydim... acayip bişi oluyor gözleri elleri çıkardığı seslersenağlamaağlama krizine girmiştim bende ilk defa öyle görünce tamam yaşamaz artık diyordumsenağlamabu sefer kardeşim dili geriye kaçıp soluk borusunu tıkamaması için elleriyle dilini tutmuş elleri yaralanmıştı.doktor da sert bir cisim sokun dişlerinin arasına dedi.Çok zor canım ya Allah yardımcın olsun çok zor ve seninde sakin olman lazım... bakalım bize de ilaç verecekler galiba tetkiklerden sonra.

nesrincim canim cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin insallah

inşallah canım sağol

nesrincim geçmiş olsun.. Allah sağlık versin annene.. inş ilaçlarla düzelir.. ya da en az seviyeye iner.. atakları olmaz..

sağol canım... en azından atakları bitsesenağlamakorkuyoruz tekrar yakalayacak diye

iyi günler kızlar hamiş haberimiz var tebrik ederim sevgi inşallah sağlıklı şekilde kucağınada alırsın......nesrincim geçmiş olsun canım......sidelya seninde eşine geçmiş olsun.....

hayırlı günler topiğin gülleri
nesrincim canım çok çok geçmiş olsun...
sara hastalığı da zor ama en zor olan teşisi konulmayan....
benim anneminde buna benzere çok değişik bir rahatsızlığı var...
ama adı bile yok...
adı olmayınca pskolojiye bağlıyorlar....
eskiden birşeyi kafaya takdığı zaman rahatsılanırdı şimidi ise grip olup vücüdu halsiz düşse bazen yine o rahatsızlığı tutuyor....
rabbim cümlesine acil şifalar versin...[/B]

çok geçmiş olsun fadikcim
ya zaten hemen psikolojik diyorlar açıklanamayan şeylere...
bu korkuyla yaşamak daha zor. geldi mi atak gelecek mi? ya tek gelirse vs vs
Yarabbim sen kimseye dermansız dert verme :Saruboceq::Saruboceq:

Sıdelyacım geÇmıŞ olsun eŞıne benım eŞımdede oluyo arada sıkıntıdan baŞı Çok agrıyo

kasıklarım batıyo kıslarrrrr her ay oldugu gıbı psıkolojık gebelık yasıyorum . Hatta ve hatta her ay ÜstÜne gÖrÜyorumm takıı adet bıtene kadar. BıtıtĞı gÜn aklım baŞıma gelıyoo hamıŞ olmadıgımı anlıyommm :))))))))

tulincim ne güzel olurdu ben veriyimsana sen hazırla zaten bu iş tek kişiyle olmazki

evet canım günüm geçti 8gün oldu bugün daha test yapmadım umudum olmayınca
sevcancım nesen sor ne ben diyim ama ben 3ay kendime gelemedim antidepresan kullandım eşimle birlikte günlerdeuykusuz kaldım hep aynısı olacak diye rabbim kimseyi yanlız koymasın ailemden kimsede yok yanımda o günler kabus gibi geçtiçok şükür

valla canım her işi yaparım pozisyonundayım :jeyyar::jeyyar:
sekreterlik ön muhasebe yapıyorum aslında ama bunun dışında satış asistanlık burda bi çay makinamız var çay servisi anlıcan her işi yapıyorum katolog derkende medikal sektöre hizmet veriyoruz aldıımız bazı sertifalar var bunları insanlara bildirmekiçinde bütün hastanelere katolog gönderiyoruz anlıcan bu işede ben bakıyorum istersen bukdar işe rağman aldığım maaşıda söyliyim ağlıyım halime neyse ya biyerden başlıcaz allahım yardım etsin bana ayrıcana bu katolog gödnereceğim hastaneler yeterli değil ordaki yetkilileriöğrenip arayıp tek tek sonrada isimlerini alıp onlara kargolıcam zor işşşş senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

valla canım hastanelerde yetkili biriyle görüşmekte pek zor ya telefonu açmazlar ya da o ona o da başkasına yönlendiriyorlar.Allah yardımcın olsun. bize de yollayacakmısın peki?sırnaşık şey

Sİdelyacım geÇmİŞ olsun eŞİne benİm eŞİmdede oluyo arada sıkıntıdan baŞı Çok agrıyo

kasıklarım batıyo kıslarrrrr her ay oldugu gİbİ psİkolojık gebelİk yasıyorum . Hatta ve hatta her ay ÜstÜne gÖrÜyorumm takİİ adet bİtene kadar. BİtİtĞİ gÜn aklım baŞıma gelİyoo hamİŞ olmadıgımı anlıyommm :))))))))

kafaya takmak yok demedim mi ben sana he al sana al sana :mymeka::mymeka::mymeka:

günaydınnnnn canlarım

mona canım kaç gün kaldı sonuca?

17 mart yani haftaya salı test günüm.ama ben pazar sabah idrar testi yapayım diyorum.belki çıkar silik falan tabii pozitifse...

özlemcim günaydın çok duydum ben hsg sonrası hamile kalan
doktorlar 6 ay falan bekeyin diyorlar çekildikten sonra bazen

çok saol arkadasım hayırlısından sizlerede versin rabbimmmm:1hug:
sevgiciğim harikaaaaaaaaaaaaaa.allah kucağına almayı da göstersin:teytey::teytey::teytey:

nesrincim biz genelde diyaliz bölümleri olan hastanelere gönderiyoruz ama istersen sizede göndereyim :)
öyle valla telefonnları açanlaraisim souyorum beni yetkliye bağlıyorlar onlardan başkalarına sürekli sinir harbi neyse ben biyeden başlıyım birasolsun ilerleme kaydedeyimde bakalım

espürük nesrincim düşünme şimdi sonra düşünürüz.. bi günü geçsin daha yeni icraattan çıktı kız :roflol: :roflol:

hehe özlem bende çok güldüm. Hayırlısı canım psikolojik falan derken gerçeğine yaklaşıyoruz inşallah

İNŞALLAH CANIM YAA HAKKIMIZDA HAYIRLISI RABBİM HERŞEYİ YAZMIŞ DOĞUCAĞIMIZ NEFES ALICAGIMIZ SAAT DAKİKA BELLİ ÖLÜCEĞİMİZ SAAT BELLİ HERŞEYİN HAYIRLISI :Saruboceq:

nesrincim biz genelde diyaliz bölümleri olan hastanelere gönderiyoruz ama istersen sizede göndereyim :)
öyle valla telefonnları açanlaraisim souyorum beni yetkliye bağlıyorlar onlardan başkalarına sürekli sinir harbi neyse ben biyeden başlıyım birasolsun ilerleme kaydedeyimde bakalım

cnmm sana kolay gelsin benim cnm bugün hiiiiiiçç çalışmak istemiyo :1no2: :1no2:

uzatmaları iyi oynayın beşiktaş gibi hep son dakikalar golü atın.. girsin kaleye.. kaydirigubbakcemile3

Back
X