Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaşlarrr ben kastamonudayım doktordan cıktım akrabamdayım canlarım sağolun dualarınız için hele tulincim sana çok tşk ediyorum kızlar yumoşlarım istediğim boyuta gelmiş çok sevindim ve yarın sabah catlama iğnesi vurulucam iğnede çok zor bulunuyo valla çok aradım kızlar dua edinde bu ay hamile kalayım allahın izniyle bugün moralim çok iyi

slm arkadaşlarrr ben kastamonudayım doktordan cıktım akrabamdayım canlarım sağolun dualarınız için hele tulincim sana çok tşk ediyorum kızlar yumoşlarım istediğim boyuta gelmiş çok sevindim ve yarın sabah catlama iğnesi vurulucam iğnede çok zor bulunuyo valla çok aradım kızlar dua edinde bu ay hamile kalayım allahın izniyle bugün moralim çok iyi

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh emineeee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlısıı olsun canım aşılamamı olucaksın yoksa yumurta takibimi

canım inşallah Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla inşallah hamiş kalırsın.:Saruboceq:

emine bak gördün mü.. seninde işler yolunda gidiyor.. kist dedin üzüldün baktın kaybolmuş.. yumoşların büyümüş.. iğneyi de bul vurdur.. gelsin bebişler inş.. kendini fazla kaptırma yine de yani çok düşünme .. rahat ol.....

yumurtaların büyüklüğüne nasıl bakıyor doktor.. ultrasonla mı?

Sİdelyacım geÇmİŞ olsun eŞİne benİm eŞİmdede oluyo arada sıkıntıdan baŞı Çok agrıyo

kasıklarım batıyo kıslarrrrr her ay oldugu gİbİ psİkolojık gebelİk yasıyorum . Hatta ve hatta her ay ÜstÜne gÖrÜyorumm takİİ adet bİtene kadar. BİtİtĞİ gÜn aklım baŞıma gelİyoo hamİŞ olmadıgımı anlıyommm :))))))))

HEE DİYOMYA DUN YUMURTLAMA DÖNEMİM BİTTİ sırnaşık şey SON GOLÜ ATTIK BAKALIM UZATMADA NELER OLUCAK 15 GUNDE UZATMA OLUYO:smiley-cool:
allah iyiliğini versin kız seninsırnaşık şeysırnaşık şey
rabbim kısa zamna da gerçekten bu duyguyu yaşatsın sana (amin):1hug::asigim:

çok sevindim canım:lepi:
inşallah sende bu ay hamiş olursun:CüvCüv:

emine bak gördün mü.. seninde işler yolunda gidiyor.. kist dedin üzüldün baktın kaybolmuş.. yumoşların büyümüş.. iğneyi de bul vurdur.. gelsin bebişler inş.. kendini fazla kaptırma yine de yani çok düşünme .. rahat ol.....

yumurtaların büyüklüğüne nasıl bakıyor doktor.. ultrasonla mı?

evet canım utrasonla bakıyor canım sağ tarafımda büyümüş yumurta iğneyi buldum canım karabükten geliyo iğne yarın sabah vurulucam fıstık dediğin gibi fazla kendimizi kaptırmayak allahtan hayırlısını diliyek eğer adet olursam 4 aylık tedaviye başlıcaz inşallah ona gerek kalmaz

hadi inş diyelim.. gerisi Allah'ın takdiri.. icraat ne zamanmış.. bi daha gidicen mi kontrole?

sevgicim tbrler canım hamile olduğun kesinleşmş dedim ama sana hamilesin diye demi valla iyi oldu hamiş haberim canım benim yumoşlarda büyümüş yarın catlama iğnesi vurulacam tbrler sana

allah iyiliğini versin kız seninsırnaşık şeysırnaşık şey
rabbim kısa zamna da gerçekten bu duyguyu yaşatsın sana (amin):1hug::asigim:

çok sevindim canım:lepi:
inşallah sende bu ay hamiş olursun:CüvCüv:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM. BENDE HAYKIRICAM TABİİ SİZLER GİBİ BURDA :CüvCüv:

hadi inş diyelim.. gerisi Allah'ın takdiri.. icraat ne zamanmış.. bi daha gidicen mi kontrole?

canım yarın catalzeytinde iğneyi vurulucam doktor bana adetin gecikirse gel dedi veya adet olursan gel dedi bana canım inşallah adetim gecerde hamiş kalırım canım

evet canım utrasonla bakıyor canım sağ tarafımda büyümüş yumurta iğneyi buldum canım karabükten geliyo iğne yarın sabah vurulucam fıstık dediğin gibi fazla kendimizi kaptırmayak allahtan hayırlısını diliyek eğer adet olursam 4 aylık tedaviye başlıcaz inşallah ona gerek kalmaz

bitanem 2 çeşit ultrason var hangisi göbişten olanmı yoksa vajınal olanmı?

Nesrİnnn postan dolu Şekerİmmm yollayamıyom sana bİŞey sİlll daaa bekleyrum

he he hep sen dolduruyorsun zaten bbenim posta kutumusırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

BEŞİKTAŞI FELAN SOKMA ARAYA KOCAMM İNANILMAZ FENERLİ BAĞIMLI BAĞIMLI FENER BAĞIMLILIĞI VAR ADAMDA delikafadulden

FENERBAHÇEYE laf yok kızlar kızarım haaa:mymeka::oklava:

nesrin canım çok geçmiş olsun annene rabbim acil şifalar versin

sağol bitanem.amin inş:Saruboceq:

eminecim çok sevindim.dularımız seninle inşallah.soğuk mu oralar? bende yazın geldiğimde ineceğim merkeze. orada diyaliz merkezi varmış. bizim bi abla hemşirelik yapıyor orda.ona söz verdim ziyaretine gelcem diye .gecen hafta istanbuldaydı.

Back
X