Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demeyin öyle kissssssengözlerimebaksanab
pek sekerdir benim nesrinimŞeniz
sen bana de bacumm,bende heveslenmeye hazir biriyim zaten,hemencecik 10 tane test yaparimkaydirigubbakcemile3
:hooray:
hepinize çok tsk ederim canlarim benimkaydirigubbakcemile3
nesrincim sen bisey yapmadin sadece gecenki transferde ben olsam beklemem test yaparim filan dedin iste benimde aklimda aklimda bu sefer tedbiri aldim bi tane test aldim eve sakladim kocisede soylemicem gizlice yapacam:1ninca:
Cucum iyiyim seni sormali??
Ya bu sefer biraz tuhaf oldu gittigimde hastanede tup bebek bolumu tasindi çok guzel bi yer hazirlamislar oraya geçti, ama daha yeni tasiniyorlar bu yuzden biraz eksikler var, neyse normalde her transferden sonra ultrasonla embriyolari gosteriyorlardi ama bu sefer transfer olduktan sonra goremedim, çunki cihazlar yeni.doktor trasnferi yaparken ekrandan takip etti ama tam bana gosterecekti alette sorun çikti ve tekrar ayari yapilana kadar(2dk bile surmedi) embriyolarimin bulundugu yeri bulamadi((
sakin takmayin onlari rahimde gorebilmemiz için kuçuk hava baloncuklari içine yerlestiriyoruz ve rahime girer girmz bi kac dk içinde hava baloncuklari kayboluyo dedi!!
Uzuldum onlari gormek isterdim..
Bide genelde speculum benim canimi çok yakiyo genelde ay bu sefer nerdeyse hiç bisey hissetmedim, herhalde çok rahattimda ondan anlamadim
canim iyi bak kendine,öpüyorum cokkkŞenizaymes+, ayse57, Ceylin_naz, cucu-pete, ilkbahar_20, Rylai, ZAMBAK 3+
geldim ve gidiyorum şimdi.... kendinize iyi bakın ben yarın olmucam evden de bilg başına oturasım gelmiyor işyerinde sürekli oldugundan.
hoşçakalın kendinize iyi bakın
oyy kiyarmiyim ben sana hiccŞenizayyy cucuuummmm genee korudun sen beni çok duygulandım şimcik:asigim:
sende şekersin canım sağol...
nesrincim sen bisey yapmadin sadece gecenki transferde ben olsam beklemem test yaparim filan dedin iste benimde aklimda aklimda bu sefer tedbiri aldim bi tane test aldim eve sakladim kocisede soylemicem gizlice yapacam:1ninca:
cucum iyiyim seni sormali??
ya bu sefer biraz tuhaf oldu gittigimde hastanede tup bebek bolumu tasindi çok guzel bi yer hazirlamislar oraya geçti, ama daha yeni tasiniyorlar bu yuzden biraz eksikler var, neyse normalde her transferden sonra ultrasonla embriyolari gosteriyorlardi ama bu sefer transfer olduktan sonra goremedim, çunki cihazlar yeni.doktor trasnferi yaparken ekrandan takip etti ama tam bana gosterecekti alette sorun çikti ve tekrar ayari yapilana kadar(2dk bile surmedi) embriyolarimin bulundugu yeri bulamadi((
sakin takmayin onlari rahimde gorebilmemiz için kuçuk hava baloncuklari içine yerlestiriyoruz ve rahime girer girmz bi kac dk içinde hava baloncuklari kayboluyo dedi!!
uzuldum onlari gormek isterdim..
bide genelde speculum benim canimi çok yakiyo genelde ay bu sefer nerdeyse hiç bisey hissetmedim, herhalde çok rahattimda ondan anlamadim
haaahhaaaahaaaa
özelden msj atmıştın ya baktım arayaaa
amaaa ne güldümm anladımki yanlış bişeyy yapmıyoruzz bizdeee:roflol::roflol::roflol:
heralde yemek derdinde olacaklarrr enerjiye ihtiyaçları varrr dimi amaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kiz sen ne ara markete gittin geldinde burda cene yapiosun bakiiimmmm:dilcikar:
sen beni sevmiosun,sen kedileri seviosun zatennn:dilcikar:
tulııınımmm
canım senin şu fındık yagın neolduuu???kaydirigubbakcemile3
kullanmaya devam ediyormusunn
ikizlerde oldumu toparlanmaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
cucum iyiyim seni sormali??
ya bu sefer biraz tuhaf oldu gittigimde hastanede tup bebek bolumu tasindi çok guzel bi yer hazirlamislar oraya geçti, ama daha yeni tasiniyorlar bu yuzden biraz eksikler var, neyse normalde her transferden sonra ultrasonla embriyolari gosteriyorlardi ama bu sefer transfer olduktan sonra goremedim, çunki cihazlar yeni.doktor trasnferi yaparken ekrandan takip etti ama tam bana gosterecekti alette sorun çikti ve tekrar ayari yapilana kadar(2dk bile surmedi) embriyolarimin bulundugu yeri bulamadi((
uzuldum onlari gormek isterdim..
bide genelde speculum benim canimi çok yakiyo genelde ay bu sefer nerdeyse hiç bisey hissetmedim, herhalde çok rahattimda ondan anlamadim
kızlar ben çıkıyorummm
tulınnn sorumun cvbını bekliyorummmmŞeniz
akşamm ugrarımm öpüldünüzzzza.s.a.s.
ayşe canım 15 gün sonra işallah hamileyim kızlar diye bağırırsın topikte..