Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tulııınımmm
canım senin şu fındık yagın neolduuu???kaydirigubbakcemile3
kullanmaya devam ediyormusunn
ikizlerde oldumu toparlanmaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

aymes+, ayse57, Ceylin_naz, cucu-pete, ilkbahar_20, Rylai, ZAMBAK 3+

geldim ve gidiyorum şimdi.... kendinize iyi bakın ben yarın olmucam evden de bilg başına oturasım gelmiyor işyerinde sürekli oldugundan.

hoşçakalın kendinize iyi bakın

demeyin öyle kissssssengözlerimebaksanab
pek sekerdir benim nesrinimŞeniz
sen bana de bacumm,bende heveslenmeye hazir biriyim zaten,hemencecik 10 tane test yaparimkaydirigubbakcemile3

ayyy cucuuummmm genee korudun sen beni çok duygulandım şimcik:asigim:
sende şekersin canım sağol...

hepinize çok tsk ederim canlarim benimkaydirigubbakcemile3

nesrincim sen bisey yapmadin sadece gecenki transferde ben olsam beklemem test yaparim filan dedin iste benimde aklimda aklimda bu sefer tedbiri aldim bi tane test aldim eve sakladim kocisede soylemicem gizlice yapacam:1ninca:

cucum iyiyim seni sormali??
ya bu sefer biraz tuhaf oldu gittigimde hastanede tup bebek bolumu tasindi çok guzel bi yer hazirlamislar oraya geçti, ama daha yeni tasiniyorlar bu yuzden biraz eksikler var, neyse normalde her transferden sonra ultrasonla embriyolari gosteriyorlardi ama bu sefer transfer olduktan sonra goremedim, çunki cihazlar yeni.doktor trasnferi yaparken ekrandan takip etti ama tam bana gosterecekti alette sorun çikti ve tekrar ayari yapilana kadar(2dk bile surmedi) embriyolarimin bulundugu yeri bulamadi:(((
sakin takmayin onlari rahimde gorebilmemiz için kuçuk hava baloncuklari içine yerlestiriyoruz ve rahime girer girmz bi kac dk içinde hava baloncuklari kayboluyo dedi!!
uzuldum onlari gormek isterdim..
bide genelde speculum benim canimi çok yakiyo genelde ay bu sefer nerdeyse hiç bisey hissetmedim, herhalde çok rahattimda ondan anlamadim

aymes sidelya çok sagolun arkadaslar, allahim kimsenin emeklerini bosa çikarmaz insallah

ozlem, ilkbahar, kusura bakmayin arkadaslar biraz dalginim msjlarinizi daha yeni gordum, çok sagolun canlarim, allah hepimizin gonlune gore versin

nesrincim sen bisey yapmadin sadece gecenki transferde ben olsam beklemem test yaparim filan dedin iste benimde aklimda aklimda bu sefer tedbiri aldim bi tane test aldim eve sakladim kocisede soylemicem gizlice yapacam:1ninca:

Cucum iyiyim seni sormali??
Ya bu sefer biraz tuhaf oldu gittigimde hastanede tup bebek bolumu tasindi çok guzel bi yer hazirlamislar oraya geçti, ama daha yeni tasiniyorlar bu yuzden biraz eksikler var, neyse normalde her transferden sonra ultrasonla embriyolari gosteriyorlardi ama bu sefer transfer olduktan sonra goremedim, çunki cihazlar yeni.doktor trasnferi yaparken ekrandan takip etti ama tam bana gosterecekti alette sorun çikti ve tekrar ayari yapilana kadar(2dk bile surmedi) embriyolarimin bulundugu yeri bulamadi:(((
sakin takmayin onlari rahimde gorebilmemiz için kuçuk hava baloncuklari içine yerlestiriyoruz ve rahime girer girmz bi kac dk içinde hava baloncuklari kayboluyo dedi!!
Uzuldum onlari gormek isterdim..
Bide genelde speculum benim canimi çok yakiyo genelde ay bu sefer nerdeyse hiç bisey hissetmedim, herhalde çok rahattimda ondan anlamadim

canım ama idrar testi çıkmıyo genelde sakın guvenme idrar testine ve moralini bozma sakın

aymes+, ayse57, Ceylin_naz, cucu-pete, ilkbahar_20, Rylai, ZAMBAK 3+

geldim ve gidiyorum şimdi.... kendinize iyi bakın ben yarın olmucam evden de bilg başına oturasım gelmiyor işyerinde sürekli oldugundan.

hoşçakalın kendinize iyi bakın
canim iyi bak kendine,öpüyorum cokkkŞeniz
ayyy cucuuummmm genee korudun sen beni çok duygulandım şimcik:asigim:
sende şekersin canım sağol...
oyy kiyarmiyim ben sana hiccŞeniz

ya bu sefer biraz tuhaf oldu gittigimde hastanede tup bebek bolumu tasindi çok guzel bi yer hazirlamislar oraya geçti, ama daha yeni tasiniyorlar bu yuzden biraz eksikler var, neyse normalde her transferden sonra ultrasonla embriyolari gosteriyorlardi ama bu sefer transfer olduktan sonra goremedim, çunki cihazlar yeni.doktor trasnferi yaparken ekrandan takip etti ama tam bana gosterecekti alette sorun çikti ve tekrar ayari yapilana kadar(2dk bile surmedi) embriyolarimin bulundugu yeri bulamadi:(((
bide genelde speculum benim canimi çok yakiyo genelde ay bu sefer nerdeyse hiç bisey hissetmedim, herhalde çok rahattimda ondan anlamadim

bende iyiyim bitanem cok sagolŞeniz
yarin kontrolüüm var iste,tedavi degisecek....
ay bitanem insallah canli canli büyümüs hallerini,keseyi görürsünnn:Saruboceq:

haaahhaaaahaaaa
özelden msj atmıştın ya baktım arayaaa
amaaa ne güldümm anladımki yanlış bişeyy yapmıyoruzz bizdeee:roflol::roflol::roflol:
heralde yemek derdinde olacaklarrr enerjiye ihtiyaçları varrr dimi amaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

doğru diyosun yevrum.. yesinler de etsinler .. iyi izlemişin ceza aldım o video yüzünden ben ya neyse artıkın herşey sizin için :lepi: :roflol::roflol:

kiz sen ne ara markete gittin geldinde burda cene yapiosun bakiiimmmm:dilcikar:
sen beni sevmiosun,sen kedileri seviosun zatennn:dilcikar:

yemişim kedisini.. senin yerini tutar mı be kedi de ne oluyormuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gel yavrummm öpem senii Şeniz

tulııınımmm
canım senin şu fındık yagın neolduuu???kaydirigubbakcemile3
kullanmaya devam ediyormusunn
ikizlerde oldumu toparlanmaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

ikizlerin keyfi yerindeydi büyüyordu ama gelişimi durdurmak zorunda kaldık.. ağrı oluyordu 5 gün kadar kullandım.. yazılan topikte tüylenme yapar diyenler olmuştu.. kullanana olmamış ama.. etkilendim mi ne bıraktım.. şimdi soğuk su uyguluyorum.. iyiye gidiyor.. dene sende böcük kaydirigubbakcemile3 :lepi:

ayşecim bu kez çok rahattın .. illa ki olur diye heyecanlanmadın.. inş tutacak bu kez.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merak etme ozlemcim pozitif çikarsa sevinecem ama negatif çikarsa test gunune kadar beklicem:)))
ya aslinda isin dogrusu bu sefer pekte umutlu degilim ya kismet iste, once onlari goremedim sonra bugun bi hapsirik tuttu, bahar geliyoya benimde alerjilerim basladi, ama yinede rabbim bilir belkide tutarlar!!

insallah cucum, fazla umudum yok ama o kadar ihtiyacim varki o keseleri gormeye bebislerimi kucagima almaya artik zaman geçtikçe bende umudumu yavas yavas yitiriyorum ve artik iyice yoruldum ama yinede herseye ragmen yola devam edecegim!!

senin tedavini ben pek anlayamadim zaten :utangac:
simdi neye gececeksiniz?? hakinda hayirlisi olsun canim

valla oyle tulin hiç heycan yapmadim canim ;))

kiz benim kullandim haptan gondereyim sana, dondurulmus embriyo transferi için kullandim haplar sayesinde pamela anderson kadar oldum, yeni iç çamasirlari almak zorunda kaldim, yakinda 100 takacam valla:jeyyar:

sağol ayşecim en doğal yolunu alayım ben ilaç kullanmıyayım delikafadulden büyümesinler de şöylee daha diri diri olsunlar evlenmeden önceki gibi yaniii delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Back
X