Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi aksamlar kizlar bugun girmedim
ama daha iyiym bugun beni dusunen arkadaslarim iyiki varsiniz kendinize iyi bakin geri kaciyorum islerim var insallah guzel haberler vardir
bebisleriyle bulusan arkadaslarimiz insallah guzel guzel konusup anlasirlarda halay cekerizzzzz

ben de çıkıyorum artık.yarın da kaynanamın günü var oraya gitcem,geç gelirim,beni merak eden olmaz ama ben söyleyeyim dedim :çok üzgünüm:
hepinize iyi akşamlar,görüşmek üzereeeeeeeeeeea.s.

ben de çıkıyorum artık.yarın da kaynanamın günü var oraya gitcem,geç gelirim,beni merak eden olmaz ama ben söyleyeyim dedim :çok üzgünüm:

demek tatlım yarın sıkıntılı gün olacak
kolay gelsin sana
relaks ol duyduklarını bile duymamazlıktan gel
öptüm tatlımŞeniz

arkadaşlar yazdığınız yazılar için tşk ederim moralim iyiydi daha iyi oldu kızlar bu arada doktor bana bu iğneleri verdi 1. prengnyl 5000 unite bunu verdi bunu bulamadım eğer bulamassan dedi doktor bunu bul dedi2.ovitrelle 250 mikrogram vurulan varsa yada bilgisi olan varsa bana bilgi versin lütfen

canım ha bu saadet hanım sana kıyak geçiyor galiba yasakkelime
bana neden çatlatma ignesi vurdurmadııı:çok üzgünüm:
bakk şimdi kızmaya başladımm bu dr.a:mymeka:
ayrıca 4ay boyunca klomenmi kullan dediii?????

canım bana neden kıyak gecsin ki doktor sana neden vurmadı onu bilemem onu ona sormalısın canım belki istediği boyuta gelmemiştir canım eğer adet olursam inşallah olmam hamile kalırım eğer olursam 4 aylık tedavi sürecine başlıcaz canım klomen mi kullanırım onuda bilmiyorum o zaman konuşuruz dedi bana tatlım fazla kafana takma herşeyin hayırlısı

neden merak etmeyelim kız sende bizim arkadaşımıssın seni seviyoruz öle düşünme tatlım ben seviyorum yetmez mi ama herkes seviyo inan bana

sukretmeyi ben emin olki senden iyi biliyorum ne oldugunu bilmeden sukret diyip biraz akil verme gibi oldu seninkide
ben ayirca 5 vakit namazimida kilmasini da biliyorum
cok sure dua kuran okumasinida biliyorum
once bir sorda ne oldugunu sonra haline sukret falan de kalbimi kirmadin cunku dostlarim kalbimi kirar benim
belkide cok kotu hayatim nerden biliyorsunda boyle atip tutuyorsun tovbe tovbeeeeeeeee ben bunu anlattiysam arkadaslarimla paylasmak istedim sen bana boyle birgunde destek verici sozlerini duymak istedim belkide

tsk ederim canim yardimci olmaya calistigin icin

canim gecmiyor ama bilmiyorumki

tbr ederim esinide senide darisi bizlere insallah

canim cok gecmis olsun bu konuda pek fikrim yok ama moralini bozma insallah ameliyattan sonra hersey daha guzel olacak

bende zaten kötü anlamda namaz kıl kuran oku demedim bilmiyorsunda demedim seni ferahlatır anlamında demek istedim anlatabildiysem kalbimde kötülük yoktu sorununu bilmemede gerek yok her insanın zor günü olabilir sen benim dostum olsanda olur olmasanda sigara içmek istiyorum diyince kalbini kırarım dedim

demek ki herkesin bura bir dostu oluyormuş ben sandım ki hepimiz dosttuz demek yanlış anlamışım

demek ki herkesin bura bir dostu oluyormuş ben sandım ki hepimiz dosttuz demek yanlış anlamışım

eminecim ortada bir yanlış anlaşılma durumu var...
burda hiçkimse birbirimizi görmememize rağmen hertürlü sıkıntımızı paylaşıp rahatlayabiliyoruz.hepimizin sıkıldığı bunaldığı anlar oluyor ve karşısındaki insanın ne dediğini anlayamayabiliyruz...

eee dıptıssta da görüntü var ses yok?sırnaşık şey

anam bugun bu topikte bişi var anlaşılanCADIARZU
baksana bi gelip görünüp gidiyorlar?mirmirmirmir

ayy korktum tek başıma kaldım:kızgın:
iyi saatte olsunlar uğramış olabilir mi?CADIARZUsırnaşık şeylaelaelaelaelae

Canlarım güzel dilek ve dualarınız için teşekkürler. a.s. Okuyamıyorum haliyle. Ama hissediyorum hepsini. Allah hepinizden razı olsun. :Saruboceq: Allah gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin ve tez zamanda versin inşallah. :Saruboceq: Hepinizi öpüyorummm. Şeniz Allaha emanet olun.. a.s.

Miniklerimi Allaha emanet ettim. :asigim: İnşallah hepsini bağışlar. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :nazar: Onları çok seviyorum. :asigim:

arkadaşlar yazdığınız yazılar için tşk ederim moralim iyiydi daha iyi oldu kızlar bu arada doktor bana bu iğneleri verdi 1. prengnyl 5000 unite bunu verdi bunu bulamadım eğer bulamassan dedi doktor bunu bul dedi2.ovitrelle 250 mikrogram vurulan varsa yada bilgisi olan varsa bana bilgi versin lütfen

ben tüp bebek yapınca ilaçlarımı ecza deposundan alıyordum artık bu iğne piyasada uzun zamandır yok üretilmiyor dediler gerçekten internetten bakarsan bu ilaç uzun zamandır ilaç piyasasında bulunmuyor diye yazıyor. ben o zaman memleketten istetmiştim eczacıların elinde eskiden kalma olabiliyor .fiyatı da 13 ytl idi.diğer çatlatıcı iğne ise 70 ytl diye orda ki bayanlar söylemişti .inş. bulursun

Yumurta toplama işlemi anestezi ile olur..Transfer işleminde anestezi uygulanmıyor..ıdrara sıkışık olmak gerekiyor...Kendimizi sıkmazsak zor geçmiyor..5 dakkalık bir işlem...

bademcigim niye idrarin SIKISIK olmasi gerekiyor anlamadim.2 defadaki tedavimde öyle birsey söylemediler

Son düzenleme:
Back
X