Canım sonuç iyi bence. %4'ün üzerinde morfoloji kötü değil. %14 kruger'e göre standart ancak %7 bile iyi diyorlar. Yani %9 iyi. Bir de bunun yüzdesini sayı ve hareketliliğe bakarak yorumluyorlar. Yani çok az sayı ve haraketlilikte %14 bile kâr etmiyor. Ancak senin değerlerin güzel. 97.000.000 spermin 6.000.000'u normal morfoloji ve ileri hareketli canım. Bu doktorları anlamıyorum. Hemen neden aşılama diyorlar. Önce yumurta takibi yapılabilir. Veya biraz vitamin takviyesi ile değerler yükseltilip şans arttırılabilir. Aşılama bile olsa şans artar en azından. Acele etmeyin derim ben canım. Kaç yıllık evlisin , kaç yıldır istiyorsun ve kaç yaşındasın? Bence üroloğa gidip değerlerinizi gösterin. Tedaviye başlamadan önce değerleri daha da iyileştirmenizi öneririm. Ki normal değerlerde. Standartların üstünde. :içelim:
canım sabahtan beri seni göremiyorum demekki yoğunsun bu yoğunluk içinde zaman ayırdığın için teşekkürler yazdıklarınızda hepiniz çok haklısınız biraz abarttım bari sonuç güzel olsaydı da moralim yerine gelseydi ama yinede her şeyin hayırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kalmış akşam tahlili detaylı yazarım görüşürüz
4 yıllık evliyim.14 aydır bebek için uğraşıyoruz bebek için.ben 26 yaşındayım eşim 29 yaşındayız.4 senelik evli olduğumuz için herkez bekliyo artık.bende zaman kaybetmek istemiyorum.eşime tekrar spermiyogram yaptırcaz bakalım onun sonuçlarına göre aşılama düşünebiliriz.cevabın için teşekkürler.
Anladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu değerlerde iyi aşılama için. İnşallah gönlünüzdekini tez zamanda kollarınıza alırsınız. a.s.
Bu arada listemize katılmak istersen seni de ekleyebiliriz. Eğer istiyorsan muhtemel adet tarihini ve kullandığınız kür veya vitamin takviyesi varsa yazarmısın canım. Görüşmek üzere.. yerimseniben
nevrocum benım yenı adet tarıhım 6 agustos..
buarada benım adet dongum 26 gune dusmus netten hesapladım aslında 3 agustos dıyor ama ben yınede 28 gunmus gıbı hesapladım..
bırde doktorum bana 14 yada 15 .gun yumurta catlar demıstı.. demek kı yanlıs soylemıs sanırım yumurtam erken catladı..klava:
umarım canım hepimiz için hayırlısı.ne güzel senin bi kızın var.ben bu duyguyu hiç tatmadım.ve tadamayacağım diye çok korkuyorum
canım haklısınartık kendi bilir ben elimden geleni yaptım zaten artık temmuz değilde ancak agustosta tedaviye başlarız çünkü bir hafta sonra kardeşim almanyadan geliyor artık ben annemlerde olucam yani kocişin yüzünü zor görürüm çünkü o da kendi annesine gidicek benim kız kardeşimle onun erkek kardeşi evli yani o kendi annesinde biz kendi annemizde kalıcaz çünkü aynı yerde değiliz gerçi birbuçuk sasat lik yol var aramızda o yüzden temmuzda çalışmada olmıyıcakhakkımızda hayırlısı
slm şekerler neler yapıyonuz
evet canım isterim.29 temmuzda olmam gerekiyo.bu ay kullandığım bişey yok.daha önce klomen kullandım.bu ay hiçbirşey kullanmıyom.sadece ovulasyon testi yapıyorum.ilgilendiğin için sağol canım.
iyiyim saol a.s.bende gündüz yoktum ablama gitmiştim yegenim var 4 aylık onu görmeye gittimteyze anne yarısıdır derler yaa çok dogru canımdan can sanki insan yegenini bu kadar sevebiliyosa kendi çocuguna karşı nasıl bir duygu yaşar kimbilir:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:inşallah en yakın zamanda yaşarım bende sende isteyen herkesde bu duyguyu tadar
yarın endokrin uzmanında randevum var.bir heyecan sorma gitsin .ama kendimi olumsuza alıştırıyom.belki bu durum tsh felan tedavimi negatif etkiler başlıyamam diye.bakalım hayırlısı .hafta sonu nişan var bursaya geçcem oğlumla .eşim gelemiyo.aslında bu sene evden çıkmak istemiyorum.çünkü eltim hamile herkez bu durumu sorcak gittiğim yerde.hepsi benim deli gibi çocuk istediğimi biliyo.haa bi de eltim le pek sevişmeyiz.kadın nispet yapamktan kendini alamıyo.umarım onun bu durumunu en kısa zamanda bozabilirim.bu zevkten onu mahrum edebilirim.kenide 14 sene sonra hamile kaldı.ama bana kısır diyebiliyoKötü KazenKötü Kazen
iyi akşamlar nevrosky eşimin sperm sonucunu gönderiyorum;
Parametre Bulunan Değer
Cinsel perhiz Süresi 3 gün
Likefaksiyon süresi 30 Dk.
Vizkosite Normal
Aglütinasyon 0
Volüm 3 ml
konsantrasyon/ml 23 milyon
total konsantrasyon 69 milyon
motilite % 40
Progressif sperm >%25
kaegori a progresif sperm
Progresif Hareketlilik;
Kategori a(Hızlı progresif Hareket) %-
Kategori b(Yavaş progresif Hareket) % 18
Kategori c(Progresif olmayan) %22
Kategori d(Hareketsiz) % 60
Yuvarlak Hücre (Beyaz kan Hüc.,Germ Hüc)...........<1x1000000/ml
YIKAMA SONRASI
Yıkama Yöntemi............ Swim-up
Total Konsantrasyon......12 milyon
motilite %75
Progresif Hareketlilik;
Kategori a(Hızlı Progresif Hareket)....... % 7
Keategori b(Yavaş progresif hareket) %44
Kategori c (progresif olmayan) %24
SPERM MORFOLOJİSİ
Normal sperm morfolojisi % 8
Yorumylarsan sevinirim tşk.ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?